Cauko mam taky problem mame 16 rokov chodim s dievcatom ktore ma tiez 16. Sme spolu uz viac ako rok chodili sme skolu do skolky potom na zaladnu kde sme spolu zacali chodit vsetko v poohee len ked prisla stredna mali sme na seba menej casu ale vzdy sme si
casto si piseme stale sa aj po tom case lubime, casto si to aj napiseme. ... po prvé by bolo lepšie povedať si to do očí a po druhé ked ste chodili spolu na zakladke a prešli ste na strednu a ona začne byť divná tak je to v piči asi
Hmmm, ale keď tak rozmýšľam, niečoho takého ako som písal si musíš byť vedomí takže potrebuješ len akési potvrdenie jednej z teórií, ktoré o tom máš. Tak nám ich skús predložiť, ono ľahšie sa posudzuje pravdepodobnosť niečoho takého ako na slepo hádať čo je vo veci a možno tým viac uškodiť ako pomôcť...
Ked ju lubim chodime spolu viac nez rok povedala mi ze ma nechce stratit aj ked sa menej vidime a mam sa nato vysrat hej? Mozno jej len nieco je, neviem...
mozno by stacilo vysvetlit, ze ked momentalne na teba nema naladu, nech precitanu spravu nenecha bez odpovede, ale napise aspon "nemam naladu, ozvem sa inokedy". alebo by si mohol pochopit, ze na teba momentalne nema naladu a odpise inokedy
NO chlapče nevidím to ružovo.. Vyzerá to tak ako by z nej opadli city.. Každopádne my tu to nevyriesime ale som si istá že niekde je problém.. Porozpravaj sa s ňou a neustup pokiaľ ti ona nepovie čo je vo veci.. Trvaj si na tom, neodpisat 2 týždne??? To je moc...
prestáva k tebe pomaly cítiť to, čo predtým, myslieť na teba denne a stále, prestávaš jej chýbať.asi stretla niekoho iného, iných ľudí.
ťúbi ťa, ale už inak. možno ťa nechce stratiť úplne a preto idete občas aj von a občas ti napíše.
ale ja to vidím tak, že ona to pomaly s tebou končí..
základ je porozprávať sa hlavne vy dvaja spolu. ok, vypočuť si názor iných je tiež dobré, aby si to videl aj z iného pohľadu. ale iba ona ti môže dať jedinú správnu odpoveď..ale ani nemusí, lebo sa jej nebude chcieť. to sa tiež stáva tak pokecajte. možno ju iba niečo hnevá/vadí jej. ak vám obom záleží na tom druhom rovnako, tak to môžte zmeniť.
tiež si myslím, že to chce ukončiť, ale ešte nevie, ako na to a niekedy je možno aj ťažké sa s niekým rozísť, napr. keď je to dlhý vzťah a jeden nechce tomu druhému ublížiť, tak sa radšej tvári, že neexistuje.. neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
neotravuj
My tu môžme akurát tak hádať rovnako ako ty.
neotravuj
kittin- zauimava myslienka
Rýchlo.
Sám si si vlastne odpovedal, že máte menej času a tak
CO CHCES KURVA OD NAS? ZE TI NIECO VYCARUJEME?
neotravuj
ťúbi ťa, ale už inak. možno ťa nechce stratiť úplne a preto idete občas aj von a občas ti napíše.
ale ja to vidím tak, že ona to pomaly s tebou končí..
základ je porozprávať sa hlavne vy dvaja spolu. ok, vypočuť si názor iných je tiež dobré, aby si to videl aj z iného pohľadu. ale iba ona ti môže dať jedinú správnu odpoveď..ale ani nemusí, lebo sa jej nebude chcieť. to sa tiež stáva tak pokecajte. možno ju iba niečo hnevá/vadí jej. ak vám obom záleží na tom druhom rovnako, tak to môžte zmeniť.
a vsak ty musis vediet, ako sa sprava, ked je s tebou