Ahojte, cez pokec som si zacal pisat s babou ( samozrejme nic nove pod slnkom) ktore je ale vsak z PRESOVA a ja som z okolia NITRY. Mame sa moc radi a skratka sme sa nasli a chceli by sme tomu povedat aj laska lenze sme od seba cca 300kma bez osobneho str
Máš viacero možností...
1. Môžete sa navštíviť cez letné (alebo iné) prázdniny. Nechápem, načo zháňaš nejaké podujatie, pretože víkend mi na niečo takéto príde ako prikrátka doba.
2. Skús si nájsť babu niekde v tvojom okolí a s touto ostaňte internetoví kamaráti.
Vlastne ste mohli využiť aj tento predĺžený víkend, ale na to je už mierne neskoro...
@19 ľudia sa niekedy spoznajú cez internet a často to dotiahnú ďaleko.. Ale aby ľudia nazývali vzťah niečo, čo je vybudované len cez internet.. To robia deti, ktoré sa nudia
Aha. Tak sa dohodnite na niečom, čo vás oboch baví. Napríklad turistika, koncert nejakej skupiny, prechádzky po meste, prezeranie historických pamiatok...
A keďže sa ešte nepoznáte dostatočne dobre, výlety do zahraničia, k moru a tak, pokladám za úplný nezmysel. To počká, najprv musíte obaja zistiť, či sa znesiete pod jednou strechou.
Takto načo takto komplikovane. Ak si z okolia Nitry v NR máš také samice. Vždy keď tam idem tam vidím neskutočné ženy. Hlavne tie vysokoškoláčky alebo také naivné 18stky by si neveril. 2-3 drinky a bez zbytočných rečí. Alebo dokonca ak sa spýtaš priamo:ktorá chce s*x štatistika vraví 10% min. ti narovinu kladne odpovie. Či vlastne to bolo v TN ale pointa je tá istá.
Dobre k téme budem objektívny. Teraz si v období v ktorom ak si píšeš s dievčaťom sa ti zdá úplne super a prebiehajú v tebe také zvláštne chemické procesy. Určite si sa jej pýtal mnoho vecí prípadne sama sa ti pochválila a ty si ostal očarený, že to je neskutočné ako si rozumiete (prípadne to môže byť klam). Ale realita je iná. Stačí ak jej napíše niekto iný alebo sa začne vonku stýkať s niekym iným a budeš na druhej koľaji. Nepripisuj týmto internetovým veciam mnoho. Čo sa týka vzťahu a pod. to nemá zmysel. -> 2. vec je ak od toho očakávaš niečo iné (prvú, druhú. tretiu métu) v tom prípade to funguje tak, že čím skôr ak ste teraz namotaný na seba a neopadlo to ešte snažte sa stretnúť a v pohode z toho vyryžuješ niečo. Ale aj to jedno, dve stretká a nič z toho nebude takže radím ti potom "tlačiť na pílu".
Ovšem racionálne je radšej sa venuj škole, športu a užitočným aktivitám. Nerieš ženy máš na to čas. Ani nechľastaj a nefajči !!!. Radšej mysli na budúcnosť aby z teba niečo bolo a keď budeš starší budeš geronimo.
Toť vše snaď ťa nekazím. Ale tak s týmito vecami som začínal v 13-14 rokoch a nikto mi nedal návod. Čiže ulahčil som ti život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nevieš o nejakom mieste na ktoré chodí ona? festival alebo tak ?
ale skúste banskú bystricu, vraj tam je pekne, len tak sa prejsť po meste.
1. Môžete sa navštíviť cez letné (alebo iné) prázdniny. Nechápem, načo zháňaš nejaké podujatie, pretože víkend mi na niečo takéto príde ako prikrátka doba.
2. Skús si nájsť babu niekde v tvojom okolí a s touto ostaňte internetoví kamaráti.
Vlastne ste mohli využiť aj tento predĺžený víkend, ale na to je už mierne neskoro...
abo možte si pravit, vybrat volno a ist spolu nekde na dovču.. cestovanie /abo pobyt..
bud nejaká spoznávacia (v oboch významoch - aj vy 2 sa budete spoznávat :p ,
aj krajinu, prirodu, /pamiatky a pod. :happy:
zájazd,
abo nejaký pobytový, pri mori a pod.
A keďže sa ešte nepoznáte dostatočne dobre, výlety do zahraničia, k moru a tak, pokladám za úplný nezmysel. To počká, najprv musíte obaja zistiť, či sa znesiete pod jednou strechou.
@mickeymouse010
Pre mna znemena vztah muza a zeny jedine ak sa stretavaju na zivo, realne, skutocne!!! )
PLUS!!!!!
Tam musi byt aj fyzicka stranka..ak nie sex tak minimalne dotyky a bozky
Dobre k téme budem objektívny. Teraz si v období v ktorom ak si píšeš s dievčaťom sa ti zdá úplne super a prebiehajú v tebe také zvláštne chemické procesy. Určite si sa jej pýtal mnoho vecí prípadne sama sa ti pochválila a ty si ostal očarený, že to je neskutočné ako si rozumiete (prípadne to môže byť klam). Ale realita je iná. Stačí ak jej napíše niekto iný alebo sa začne vonku stýkať s niekym iným a budeš na druhej koľaji. Nepripisuj týmto internetovým veciam mnoho. Čo sa týka vzťahu a pod. to nemá zmysel. -> 2. vec je ak od toho očakávaš niečo iné (prvú, druhú. tretiu métu) v tom prípade to funguje tak, že čím skôr ak ste teraz namotaný na seba a neopadlo to ešte snažte sa stretnúť a v pohode z toho vyryžuješ niečo. Ale aj to jedno, dve stretká a nič z toho nebude takže radím ti potom "tlačiť na pílu".
Ovšem racionálne je radšej sa venuj škole, športu a užitočným aktivitám. Nerieš ženy máš na to čas. Ani nechľastaj a nefajči !!!. Radšej mysli na budúcnosť aby z teba niečo bolo a keď budeš starší budeš geronimo.
Toť vše snaď ťa nekazím. Ale tak s týmito vecami som začínal v 13-14 rokoch a nikto mi nedal návod. Čiže ulahčil som ti život.