čaute už veľmi dlhú dobu rozmyšlam nad tým čo iné napísať babe ako otázky typu : ako sa máš, čo robíš príde mi to už strašne otrepané. Ale zatiaľ som neprišiel akú inú tému dať. Aby sme sa rozumeli ide mi iba o to ako inak komunikovať s babou, myslím
Ako chceš byť originálny, keď to nevieš? Buď je to nasilu alebo je to prirodzené... mne také témy a reči idú na rozum samé...som taká, ako som, neznášam, keď sa ma niekto spýta na to ako sa mám a nepozná ma. Vtedy ani neodpovedám. Napíš hneď niečo, čo ťa zaujíma, nie omáčky... čo bolo v škole, ako sa máš, čo si mala na večeru...
ja sa pravidelne, keď niekoho nepoznám, pýtam, či mu chutí voda z vodovodu. a na základe odpovede sa zariadim, či to má perspektívu alebo ukončím konverzáciu.
no ale vsak to patri ktomu, spitat sa ako sa ma, pretoze napise dobre alebo zle a mozno rozvynie preco, tiez je otrepane ze odkial si, co robis atd, ale to patri k tomu pretoze kto sa nepita nevie a ako mam s niekym komunikovat pokial neviem o nom nic? Hlavne konicky a bolo by super keby spolocne mate. Ak niekoho nepoznam tak sa musim pitat to je logicke niektory to povazuju za vysluch ale inak sa nemozes bavit o nicom.
@MindoPindo hocičo, hocijaká veta, hoci čo si mal ana raňajky je lepšie ako otázky typu ,,ako sa máš" niečo neutrálne, nepýtať sa hneď na politickú situáciu v egypte... opýtaj sa jej na jej názor na Taliansku kultúru alebo čo ja viem... niečo na čo neodpovie jednym slolvom
Nie s každým to ide, kde to nejde tam to nemá ísť, nesíl to. Síce už s nikým nepíšem, ale keď som písaval tak som nikdy nezačínal tými otrepanými otázkami. Najlepšie je napr zistiť aspoň niečo máličko o tom človeku vopred, ak sa dá, ak má vyplnený profil, tak tam nájsť niečo, čím začneš, a potom to už pôjde samo, a možno nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nemusis mi ani dakovat.
chutí ti voda z vodovodu?
@darkestangel no hej celkom fajná je
neivem co k tomu opityeste dodat ...
ak mas zakladnu logiku, ta kti ot samo napadne toto