Ahojte... chcel by som sa opýtať hlavne dievčat, ale môžu sa aj chalani ozvať, že za koľko EUR by ste si nechali nafotiť album, keby vás fotograf zastavil na ulici a ponúkol fotenie buď na ulici priamo alebo zájsť v tom momente hneď do ateliéru.
Ja by som s tebou asi hneď išla uzatvárať zmluvu o spolupráci medzi modelkou a fotografom a pod kolko modelky nejdú si asi tipneš hádam si zachováš akú-takú profesionalitu, hoci zastavovanie ľudí na ulici je samo o sebe dosť neprofesionálne
Nikdy by som sa nenechala odfotiť niekomu, koho tvorbu nepoznám...zastavilo ma už plno fotografov, tak som si len zobrala kontakt a nejakú stránku, kde by som našla ich fotky.. nad väčšinou som sa len zasmiala a odvtedy mám takých čo zastavujú na ulici zaškatuľkovaných ako amatérov....
ja by som sa asi zľakla, keby ma niekto na ulici takto oslovil... musel by pôsobiť kurva sympaticky, aby som nepovedala "nie, ďakujem, dovi" a aj tak by som sa hodnú chvíľu čudovala, prečo ma vôbec chce fotiť. Akože "mňa".
Ale do určitých fotiek by som šla aj zadarmo, keby som toho fotografa poznala. Inak ti neviem odpovedať, nikdy sa mi nič také nestalo a asi ani nestane.
@klaudiqaaa ahaa lebo spoluziacka mi vravela o jej kamoske to je baba co bola az v japonsku na nejakom modelingovom zajazde a sa tomu venuje uz dost vela rokov. .a stale aj napriek tomu plati fotografom. ..a myslim ze ona to nepotrebuje
no pochybujem, ze by ta len tak niekto oslovil na ulici, za prve fungujú modelingy, portaly pre hladanie modeliek atď, ak by si brala 20 € tak by si fotografa len potešila, lebo by na tebe ešte dobre zarobil ak by sa jednalo o nejaku modelingovu seriu, a ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale možno by sa ti nejaká pipka dala aj zadarmo
ak by som mala platiť ja jemu tak za 1 euro
ale pokial by niekto pýtal za toto odo mňa peniaze tak DOVI
Ale do určitých fotiek by som šla aj zadarmo, keby som toho fotografa poznala. Inak ti neviem odpovedať, nikdy sa mi nič také nestalo a asi ani nestane.