Zdravím ľudia, som tu nový a mám jednu možno smiešnu otázku pre dievčatá. Viem že je to u každého rozdielne, ale chcem počuť Váš názor. Takže, ako to dievčatá väčšinou myslíte keď poviete chlapcovi že je "zlatý"? Je to skôr také slovo aby sa neurazil, ale
skorej by som to pouzila na oznacenie psychickej krasy ako fyzickej.. ked fyzicky pekny tak proste pekny, sexy, jebavy, atd.. ale zlaty ani nie mozno este zlaty usmev.. ale cely zlaty? to nie je ekvivalent za pekny podla mna..
vecsinou to pouzivam s povahou. ale nie tak vseobecne ked je chalan mily, ale proste ked ma vazne niecim velmi pozitivne prekvapi (mylsim ako sa zachova nie ze mi venuje darcek co som necakala aj ked... aj vtedy sa mi to hodi)
Tak keď sa bavím s kamoškou, keď poviem že ten chalan je chutný/zlatý/milý/ popr. silno jebavý Tak to znamená že je pekný . Ale tiež väčšinou keď niečo pekne spraví/povie... ale to musíš kontext napísať (možno si aj, nechce sa mi tie komenty čítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
takže by to asi znamenalo, že je to vôl alebo iný dobytok
keď chcem vyjadriť, že chalan dobre vyzerá, poviem, že je opriteľný
ale neznamena to ze zlaty chalan nemoze byt pekny
U mňa je zlatý v ponímaní psychickej krásy asi to najkrajšie čo môžem chalanovi povedať