len sa chcem spytať , nevie niekto , bud zo skusenosti alebo ked ste niekde čitali že aka je najvhodnejšia škola? ... viem že je na to kurz ale či je dobra napr. hotelová alebo jazyková ... aa ked o tom viete aj niečo viacej tak mi to pls napište ... n
Keby som nebola debilka, tak by som ti aj povedala, lebo jedna známa chcela prestúpiť na nejakú školu v... Trenčíne? Banskej Bystrici? Hovorila mi to, ale neviem, fakt... no a po tej škole vraj môže robiť letušku...ale nie som si istá, orientujem sa len podľa toho, čo vravela ona.
no vieš, mala by si mať za sebou štátnicu z aspoň troch cudzích jazykov, kurz prvej pomoci, herecké nadanie a diplomatický krúžok. a magistra z cestovného ruchu, haha.
na letusku treba stredoskolske vzdelanie ovladat min. 2 jazyky, vediet plavat a mat kondicku. Mas tam stanovenu aj min. a max. vysku a vaha musi byt primerana k tvojej vyske.. skola nato neexistuje..vycvik realizuje letecka spolocnost v kt. ptm budes robit. Ja napr. chodim na dopravnu priemyslovku, ale mas uplne jedno aj ak by si chodila na gympel atd.
.. anechapem ze si na nete nic konkretne nenasla.. ja som sice toto co viem nasla uz pred par rokmi na nete.. alee setko to mas na strankach leteckych spolocnosti ked vyhlasuju volne miesta pre letusky..
.. a to si teraz na zakladnej alebo preco ta zaujima aka skola je vhodna??
letuska? ziadnu..skolu nepotrebujes..viem to presne nakolko sme s kamaratkou kedysi davno-pradavno nad tym uvazovali....ide o specializovany kurz, kt trva zhruba 1-2 mesiace, na konci toho intenz. kurzu sa skladaju odborne skusky
v kazdom pripade sa ocenuje prijemny vzhlad, vystupovanie, prip. nejaky ten backgroud v hotelierskych sluzbach..
chcem sa spytať , neviete že kolko ten kurz stoji ? lebo niekde je to tak a niekde inak xD taaak teraz neviem, zda sa mi divne že by kurz stal 66000- sk ako tu niekto pisal
@8@kattka - preoč sa ti to zdá divné ? jednoducho to je drahý kurz, trvá asi 3 mesiace, a drahý je preto lebo sa nerobí na SR ale v GB a v Španielsku, je tam nutná angličtina lebo celý ten kurz aj príjmací pohovor je v eng jazyku ...
áno ale predsa sa všetky kurzy nerobia vo velkej britanií nie? ... tie čo sa robia v bratislave alebo inde na slovensku predsa nemožu stať tak vela nie?
no, robia sa tie kurzy aj v Bratislave, trvajú dlho a treba rátať aj so školeniami (párkrát mesačne také 13-14 hodinové . myslím, že kamarátka zaňho minulý rok platila okolo 8 tisíc, neviem, ako to vychádza teraz.
ale stačilo len jej, ako yolis povedala, stredná škola, vedieť plávať a ovládať plynule jazyky. kurz rýchlej pomoci ti dajú oni, tiež ťa naučia, ako sa chovať k teroristom a vracajúcim ľuďom nesmieš mať piercing ani tetovanie (ak máš, zakrýva sa to pred každým letom makeupom) a škaredých neberú tiež znie to kruto, ale je to tak.
ahojte, vidím že sa tu bavíte o tom čo ma zaujííma chcela by som sa váás sptýtať, že na akú školu (strednú) by som mala ísť ak chcem byť letuškou.. može byť gympel??.. aké jazyky by som mala vedieť? to aj štáátnicu mi z nich treba?.. dakujem
stredna skola letusky sa otvara prvy rok prijmaci pohovor uz bol..dali nam aj kontakt na riaditela 0949512643 neviem do kedy mu mozete volat studuje sa tam aj mechanik a pilot + ta letuska ponukaju tam pracu hned po dostudovani.vysku si mozes robit ale nemusis. ta skola sa vola Alejova 1 kosice ale ma sa stahovat od buduceho skolskeho roka na skolu strojnicku a bude sa volat komenskeho viac vam neporadim pa
Ahojte... mám jednu otázku Mohli by ste mi povedať (ak viete), či vadí, keď nie som vysoká? Pretože čo som pozerala, všade sa píše že min. výška je tých 157 cm a to ja nemám... Viem, že je to jasne povedané ale ak niekoho fakt bavia jazyky a takéto veci a ide mu to tak prečo by mala výška vadiť? veľmi snívam o práci letušky, prosím poraďte mi ak viete, ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale dobrý nápad, stredná odborná škola letuškovská hahaha
.. anechapem ze si na nete nic konkretne nenasla.. ja som sice toto co viem nasla uz pred par rokmi na nete.. alee setko to mas na strankach leteckych spolocnosti ked vyhlasuju volne miesta pre letusky..
.. a to si teraz na zakladnej alebo preco ta zaujima aka skola je vhodna??
v kazdom pripade sa ocenuje prijemny vzhlad, vystupovanie, prip. nejaky ten backgroud v hotelierskych sluzbach..
pre koho ides robit?
@hrt11 - osobitnu si ty ani nedokončil, tak tu neotravuj a paľ do riti !
ale stačilo len jej, ako yolis povedala, stredná škola, vedieť plávať a ovládať plynule jazyky. kurz rýchlej pomoci ti dajú oni, tiež ťa naučia, ako sa chovať k teroristom a vracajúcim ľuďom nesmieš mať piercing ani tetovanie (ak máš, zakrýva sa to pred každým letom makeupom) a škaredých neberú tiež znie to kruto, ale je to tak.
aaa vadi ked mam v uchu piercing? .. lebo ten mam xD ale akože nemyslim neviem aky... len jednu dierku navyše
» www.pozicie.sk/?go=occupation&...