mam 17 a 3 mesiace som nedostala menstruaciu. som este panna takze to celkom nechapem. nemala som pravidelnu menstruaciu,lebo prvu som dostala v lete v 16, cize celkom dost neskoro. mam ist za gincou alebo mam byt pokojna? celkom sa zacinam bat
haha buď pokojná.... ja som mala väčšiu jebu ale choď za gynekologičkou, nemusí ti ani vyšetrenie robiť, predpíše ti hormóny, tie by to mali nakopnúť a po tých troch mesiacoch užívania nahoď ženské čaje a malo by to fungovať
mne sa to obcas stava tiez, ze 3 mesiace nic a potom to pride normalne zase. nie si prilis chuda? moze to byt stresom, hormonami, kadecim. kebyze to nepride za par dni, chod za lekarkou a pichne Ti vyvolavacku.
@nonicknamecuzidk ono zvyčajne nepravidelná menštruácia by nemala byť problém. upraví sa to po prvom pohlavnom styku. ja som tiež niekedy nemala aj polroka krámy a niekedy som mala 2 týždne po sebe. úplne rozhádzaný celý cyklus.
ale ak máš obavy, tak choď ku gynekolóvi, no myslím, že ak to nie je nič vážne, je zbytočné si telo dopovať hormónami len preto, aby z teba každý mesiac niečo vytekalo
Do dvoch rokov od prvej menštruácie je úplne bežné, keď máš nepravidelný cyklus. Pokiaľ si ju dostala v 16tich a teraz máš 17, nemusíš stresovať Ale samozrejme nič sa nestane, keď skúsiš ísť za gynekológom, keď nič, aspoň ťa upokojí a odpovie ti profesionálnejšie na prípadné ďalšie otázky, než kopa ľudí na internetovom fóre.
@nonicknamecuzidk podľa mňa by si jednoznačne mala ísť ku gynekológovi, meškanie menštruácie môže byť aj prejavom prechodeného zápalu a podobných vecí, ktoré na 100% vylúčiš len po vyšetrení, nemusí síce ísť o nič vážne, ale tá istota za to jedno vyšetrenie stojí... ak budeš mať istotu, že si zdravá, nemusíš si ju nasilu dávať vyvolávať hormónmi, ale na druhej strane by si mohla časom ľutovať, keby niečo zanedbáš a k tomu lekárovi nejdeš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ak máš obavy, tak choď ku gynekolóvi, no myslím, že ak to nie je nič vážne, je zbytočné si telo dopovať hormónami len preto, aby z teba každý mesiac niečo vytekalo
mne sa to tiež stáva dosť často, hlavne kvôli tomu stresu a raz som to tiež nemala tri mesiace, lebo som predtým mesiac brala silné antibiotiká