Ahojte, mám taký dosť problém .. Proste ide o to že môj najlepší kamoš mi prebral dievča.. Už je to takmer mesiac a ked ich vidím spolu tak mi je do plaču..Viem že on ju v skutočnosti nemá rád, dokonca mi to sám povedal len nechcem aby sa to dotklo nej..
@bambullkaa podla mňa to až takýto extrém nebude.. ale myslím si že im to moc nevydrží lebo on ju má iba na machrovanie že má babu.. a okrem toho stále balí aj ostatné baby..
mne sa stalo tiez nieco podobne..vedel, ze chcem byt s mojou terajsou, vedel co som k nej citil, a napriek tomu sa s nou bez akychkolvek problemov bozkaval (predtym, nez sme boli spolu)..odvtedy nim opovrhujem a ako clovek i kamarat je u mna mrtvy
Aj mne jeden z najbližších priateľov prebral dievča. Ak ju urobí šťastnou, tak fajn. Ak jej ublíži, strčím mu dáždnik do riti. Po rúčku. A otvorím.
...Chápem, že ju chceš chrániť, aj keď ti zjavne ublížila. Možno jej skús naznačiť, nech si dáva pozor. Aj keď ti asi nebude veriť a bude si myslieť že ich chceš poštvať proti sebe. Ale asi nič iné sa urobiť nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...Chápem, že ju chceš chrániť, aj keď ti zjavne ublížila. Možno jej skús naznačiť, nech si dáva pozor. Aj keď ti asi nebude veriť a bude si myslieť že ich chceš poštvať proti sebe. Ale asi nič iné sa urobiť nedá.
...klin sa klinom vybíja. Príde lepšia
A čo sa týka tvojho "kamaráta" nechaj to tak, jemu sa to vráti. Karma je kurva
alebo jej povedz to, čo ti povedal on a je na nej, či ti uveri.