Ahojte. Mam problem ktory tu uz bol rozoberany a tyka sa nadmerneho potenia. Nic mi nezabera a tak rozmyslam o operacii. Chcem sa ale opytat ci ma niekto s touto operaciou skusenosti. Pomohlo vam to alebo sa to este zhorsilo? Ja co som sa docitala tak vas
no skusala som driclor,seliake taketo maste,potom tie kupele v horucej a studenej vode a nic vobec ani trochu zlepsenia aj ked driclor trocha pomaha na podpozusie ale inac na ruky nic nezabera
@cocca-colla hej ale pocula som ze do clankov prstov sa to nepicha a potom to v podstate nema zmysel ked dlane budes mat suche ale rovnako mokre od prstov
Ja som sa dnes chcela o tom tiež niečo dočítať, lebo mam taky isty problem.. lenze absolutne na internete neviem najst co a ako, a hlavne kde sa to robi..
@monculka22 robia to v blave a vo vysnych hagoch s tym rozdielom ze v blave ti ten nerv neprastrihnu ale daju ti nan niake svorky.Na tomto linku je dobra diskusia o tom
ja mam ist na operaciu asi o mesiac do bratislavy, bude ma operovat doktor krajc velmi mily človek, s ktorym som bol vsetko konzultovať... po operacii ti dam vediet... mne sa hrozne potia nohy, ruky a pazuchy
Na operaciu bych nikdy nesla, mam z toho strach. Já som si kupila iontoforezu Electro Antiperspirant ( » www.electroantiperspirant.com/cz/... ). Rada vam aj poradim, kludne napisaj
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
pomôcť by mal prípravok na zlepšenie metabolizmu » akoapreco.com/ako-zabranit-na... .. alebo proti poteniu sú účinné aj kuple z dubovej kôry, ale ked píšeš že to ti nezaberá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak nevieš zadržať vodu v tele....odniekiaľ napokon vyjde
» www.omlazeni.cz/hrudni-sympatek...
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Osobne odporucam tento pripravok:
» nepotsa.sk/pripravky-proti...
Dufam, ze moja sprava pomoze.
Lukas B.