nevidela, ale nepáči sa mi, že sú vždy najmenej 2 súťaže miss, stačila by jedna a takisto sa mi nepáči, že hoci na Slovensku umeliny s kopou plastík netolerujú, tak na svetovej súťaží áno a tým pre mňa stráca celkovo miss zmysel.
no ja som videla 2 baby odtial poznám, nechápem vôbec podľa čoho to vyberajú, krásky niesu (pre mňa-každý má iný vkus),... peknú postavu akurát, že majú, ...určite by som sa nenechala ponižovať, aby mi niekto rozkazoval , že mám schudnúť ešte toľko, každodenné cvičenie chodenia, a aby som si dávala pozor, či ma niekto neuvidí napitú, neupravenú
Ja som momentalne v sutazi ,mozem povedat ze som nikdy nebola za sutaze krasy...vzdy sa mi to zdalo hrozne prehnane a umele ...dala som sa na to nahovorit a zmenila som nazor ale s vami so vsetkymi suhlasim obcas je to zaobchadzanie ako s dobytkom...lenze ked spoznate kopu super ludi a novych veci ,skusenosti ...preco nie otvara to mnohe dvere...ako sa zviditelnit ,najst si robotu ...niektore dievcata co tamniekedy vidim mi naozaj pripadaju hlupe krasky...preto by tam mohli zaviezt este disciplinu inteligencie...dake testy alebo co ...ale vo vseobecnosti to slovaci dost odcudzuju tieto sutaze ...ja som patrila medzi nich ale chcem ukazat ze nielen krasa (ktora je mimochodom strasne subjektivna vec) ale aj rozum a prirodzenost moze niekedy vyhrat ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
peace!