ano...kluc je vo vycerpani tela a vytorení návyku na vstavanie v urcitych intervaloch...potom uz staci iba mat nieco co ta bude budit kazdu chvilku na par sekund...po par krat si mozog zvykne a bude velmi jednoduche uvedomit si ze snivas...avsak to budenie spusta aspon u mna LD slucky...niekedy aj 10 po sebe,je to desive obcas takze by som najskor zacal s tradicnymi sposobmi ... pocas dna si stale klad otazky ci nesnivas...vytvor si symbol ktory budes mat,idealne je pozerat sa kazdu hodinu na mobil na cas....mozog si potom zvykne a vo sne sa pozries na mobil a vacsinou je v snoch sledovanie casu nemozne alebo pozmenena realita mobilu alebo casu,to si vsimnes a uz budes vediet...ja som zacinal takto
zvykla som mať... v poslednej dobe samotný sen neviem ovladať celkove ale su chvile kedy si uvedomím že môžem niečo zmeniť a tak to zmením vôlou ale vždy je to len malá udalosť a dalej už neovplyvnujem...
@venusvalo Mal som už asi 2-3x ale nič extra a vždy som sa prebudil ked som si uvedomil že to je sen...Ak ťa to zaujíma mrkni sem blog.kuriatko.com/psychologia/lucidne-sny-techniky-na-vyvolanie/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov