Spoznala som 30 ročného muža...veľmi seriózny, romantik, vzdelaný, na úrovni...všetko bolo krásne. Aj hodiny sme dokázali spolu písať, volať...bolo nám naozaj pekne. Prešiel týždeň, len týždeň! a on ma volal na noc k sebe, mal reči o sexe a bol ako vymene
@puco90 Bože, jednoduchá otázka, jednoduchá odpoveď....či chlap, ktorý to myslí vážne vydrží počkať, alebo je to skutočne tak živočíšne u vás, že to nezvládate...znie to tak zložito?
@miskamisicka ako kto. Ten, kto a nevie ovládať, tak sa nebude ovládať ani keby si s ním bola a podvádzal by ťa. To sú také typy. Každý človek je iný- každý muž je iný, každá žena je iná.
Zjavne vám to klapalo na tej úrovni, a zaujímal sa na teba na tej úrovni, že jeho cieľom bolo dostať ťa dopostele a za dalsí mesaic mu zjavne nestojíš.
Rázne som povedala - po týždni sú takéto návrhy nemiestne a urážajú ma...keby sa takéto veci riešili po pár mesiacoch, ok...ale po pár stretnutiach? je mi jasné, že tomuto nešlo o nič iné...ale nerozumiem ako si môže myslieť dospelý muž, že takýmto nátlakom niečo dosiahne? Každá normálna žena, ktorá hľadá seriózny vzťah by povedala - nie! A myslím, že žiaden, ani dospelý muž, ktorý si ženu váži by si nemal dovoliť takéto narážky a pozvania po tak krátkej dobe
tvoj nick sam o sebe svedci o tvojej vyzretosti, nech mas aj 23 rokov takze tolko k tomu, vela stastia v odolavani inym borcom s ktorymi ti bude tak dobre ze ich to prehovaranie po tyzdni prestane bavit
@miskamisicka "ja neviem, je tak hrozné pre dospelého muža počkať pár mesiacov?"-je to hrozne kedze mu slo len o sex "Je toto dôvod na to, aby opustil partnerku, s ktorou mu bolo fajn?" - hej je zvyssie uvedeneho dovodu. proste zbytocne otazky jak keby si nevedela jak to v takychto pripadoch chodi
@sitic Ok, beriem to, že tebe možno takáto otázka príde absolútne zbytočná...ale vďaka takýmto ženy už naozaj nevedia či muži sú schopní aj niečoho viac ako len sex...a ak by som bola až tak naivná, asi by som nebola povedala nie - počkaj si ak to myslíš seriózne...ale ok, beriem, že niekomu môže prísť absurdná otázka, či vy chlapi sa fakt neviete držať par mesiacov na uzde...lebo pri tomto dnešnom svete mám skutočne pocit, že "čakať" už skutočne nie je in...ale tak to potom aj vyzerá...
@majo Bohužial...viem aké vedia byť ženy kurvy....a vďaka takým si chlapi nevedia vážiť ženy, všeobecne...načo by čakali čo i len týždeň keď iná im dá už po prvom stretku? ale byť muž, takú ženu by som si skutočne vážiť nevedela..
@miskamisicka nerozhorčuj sa čo o tebe hovoria domýšľaví vševedkovia. dala si dobrú tému, aj otázku. odpoved znie: vedia pockat. ale mne napr nepride spravne dat si limit 2-3 mesiace, jak podla nejakeho navodu na vztah. nemeria sa to na cas, a ak to citis po tyzdni, neni na tom nic zle (teoreticky).
@miskamisicka prosím ťa to čo je za otázky... jak keby si v 14-tich začala spoznávať prvý krát opačné pohlavie...
mne sa toto napr. stávalo so ženami.. resp. mladými babami pomerne často..že na 2-3 stretnutí chceli hneď trtkať..samé od seba a boli udivené, keď som ja nechcel...ide len o to, na koho natrafíš.. tak si všímaj to podstatné na chlapoch a budeš vedieť, ktorý je ten správny
@miskamisicka tym som chcel len povedat, ze nemam potrebu plakat a vypisovat 10x za sebou to, ako su vsetky zenske rovnake svine, lebo viem (a vies to aj ty) ze nie kazdy je rovnaky. niektori si to mozu rozdat po prvom stretku a budu spolu do konca zivota, ini si zasukaju az po svadbe a rozvedu sa do roka.
@bigblackboar Ja by som žiaden limit nebola dávala....ale keď ťa niekto po týždni zavolá k sebe na noc, potom má sprosté narážky na sex...tak v tom prípade ho treba rázne zastaviť a povedať - stop! a neboj sa, mne samej bolo dosť divne z toho, že takéto niečo s ním musím riešiť na začiatku vzťahu. Raz som mu povedala, že ja potrebujem na to človeka poznať dobre, musí vzniknúť dôvera a láska a potom je krásne milovanie...ale jemu to nestačilo, stále mal narážky...
@miskamisicka moc skatulkujes. si proste stretla takeho ktore mu slo cisto o sex, si mu povedala ne, co si dobre spravila kedze si chcela vazny vztah a on to s tebou ukoncil definitivne co on tiez dobre urobil inak by ta najskor aj tak vo vztahu podvadzal alebo by bol s tebou len kvoli sexu.
nemozes proste seckych chlapov hadzat do jedneho vreca. kazdy je iny a ma ine priority. si mala proste smolu. poznala si ho sak len tyzden ci? to si sa nanho az tak citovo nadviazat ani nemohla aby si z toho mala depky.
@sitic tak jasné, že ho nemilujem...ale človeka to aj vo vyššom veku, aj po určitých vzťahich, životných sklamaniach dokáže zraniť, že sú aj takýto muži, ktorí zavrhnú ženu len preto, lebo si váži seba samú do tej miery, aby v podstate cudziemu chlapovi, nevliezla do postele...a možno len toto som potrebovala počuť - nie nie sú všetci chlapi rovnakí...lebo už som akosi prestávala veriť
@bigblackboar a uprimne...ten limit 2 - 3 mesiace je snáď jediná prevencia voči chlapom, ktorí si raz zasúložia a odkopnú ženu....za tie 2 - 3 mesiace ajtak nespoznáš charakter, ale môžeš aspoň vidieť ako sa ten druhý voči tebe správa, či si ho už neomrzela, či má úctu voči tebe...zase spať s každým s kým sa človek spozná a potom skúšať či sa vzťah podarí...mi príde dosť na hlavu
@miskamisicka Sexuálne zabehnutý muž nebude na nikoho čakať 2-3 mesiace a akurát ti tým hrozí, že ťa bude podvádzať na každom rohu. Týmto nezmyslom si ideš proti sebe. Máš 23 rokov, ale na vzťah si absolútne nevyspelá. A poprosím bez rečí typu, že ťa nepoznám. Vidím Tvoj postoj a to mi bohate stačí.
@useless aha, takže sexuálne zabehnutému mužovi podľa teba okamžite musí žena dať a dúfať, že potom ju bude milovať? ak by som sa mala ja na to takto pozerať, bola by zo mňa kurva....a ďakujem, to nie
@useless a prepáč, asi nie som dostatočne zrelá na vzťahy typu - poďme hop na to a potom zisťujme či nám to spolu vôbec klape...takže asi v tom prípade, som naozaj nevyspelá, že nie som jedna z tých, ktoré rozkročia nohy každemu kto ich pozve na drink...vzťah a sexuálny vzťah je rozdiel!
a akurát ma niektoré komenty fakt vytáčajú...keď ženská dá po tak krátkej dobe - je kurva, ak nedá...je naoivka, ktorá nie je pripravená na vzťah...tak poďme všetci ako králiky j.... bez premýšľania, bez vzťahu...veď o nič iné tu už asi nejde
@miskamisicka Nie, nechytaj sa stebla a nehľadaj palicu. Pokiaľ si si neni istá tým druhým, tak nič nezačínaj. Tieto limity vymýšľajú panny alebo násťročné nieto pokročilé dvadsiatky. Jedná vec je, že si sa popálila, ale to nie je tým, že všetci muži sú takí a onakí, ale tým, že ty si taká naivná. A čo je najhoršie, začína byť z teba predpojatá slečna, ktorá si myslí, že láska je silnejšia než hormóny. Sex je 50% úspešného vzťahu. Nehovorím, že sa s chlapom máš hneď vychrápať, ale týrať ho niekoľkými mesiacmi sexuálnej abstinencie je donebavoľajúca sprostosť. Píšeš, že ste sa dali dokopy po týždni, neviem si predstaviť, že by som sa snažil zakladať vzťah z hovna. Tvoj postoj mi pripomína absurdistán typu: ľúb ma 2-3 mesiace a potom sa s tebou vyspím.
@miskamisicka nemas co lutovat, aspon si zistila, co je zac.....ze chcel len sex...nic viac....tak co riesis, pride dalsi....a moj nazor, ked chlap chce, tak pocka...a hlavne ak mu na tej zene naozaj zalezi.......ti, co tvrdia opak su len nadrzani testosteroni......a teraz je to hrozne !modne! hned trtkat a vlastne mat len !trtkaci! vztah....preto je dnes take tazke najst vhodneho priatela na trvalejsi vazny vztah....ale nie nemozne! ...vela stastia prajem
Kontrolna otazka. Mala si uz vztah ? Ake mas sexualne skusenosti ?
Ako tu niekto napisal ten kto si zvykol na sex tak tomu chyba. Vid 30 rocny muz. Ale samozrejme ze je to somarina ....Je to len trapna vyhovorka. Niesme zvierata a niektore zivocisne pocity a potreby by sme mohli alebo aspon mali ovladat...teda aspon ti inteligentnejsi z nas.
Ako som niekde pisal...zeny sa kurvia ked su mlade a chlapy ked su starsi. Je to paradox. Kazdopadne preco si nehladas rovnocenneho partnera ? Alebo mladsieho ? Totizto 30 rocny muz uz bude mat pocit ze ma vsetko za sebou...a dochadza mu cas. Nebude cakat..preco by mal ? To je rovnaky trapny syndrom ze mam pocit ze za chvilu umriem tak rychlo rychlo nieco skusit...ako maju dnesne mlade baby.
Samozrejme mozno si mala klamlivy pocit, ze starsi uz bude rozumnejsi ...
Ale nedristaj kokotiny. Obaja vieme ze ten cas bol len orientacny kedy sa sama rozhodne...Staci trosku premyslat alebo citat medzi riadkami.
Nedokazat ovladnut svoje hormony a tuzbu ? Srsly ? To je to najjebntuejsie mainstreamove ospravedlnenie ake som kedy pocul. Cize ked si nezajebes v urcity cas...ovladnu ta tvoje zivocisne pudy a v meste niekoho znasilnis ze ? A ospravedlnenie bude " Ale ved to je uplne normalne, som mlady chalan s urcitymi potrebami, ktore nedokazem ovladat".
no....k niektorým komentárom - po týždni vzťah??? aj mne to prišlo čudné, keď druhá strana odomňa po týždni žiadala vzťah...tiež som bola z toho kapičku mimo...veď to je dosť skoro na to, aby si mohol vedieť, že to má zmysel začínať s niekým...ale tak zjavne vieme prečo
@cliph To, čo som popísal vyjadruje skutočnosť, že to do vzťahu nič dobrého neprináša. Človeka ako takého ovplyvňujú hormóny do veľkej miery, a idú ruka v ruke s láskou. Ak si na toto doteraz neprišiel, je mi ťa ľúto. Počkať x mesiacov a spoznávať sa, to je pre pubertiakov, nie pre dospelých ľudí. Človek, čo má niečo za sebou s snaží ísť do vzťahu s istotou, že si budú v posteli rozumieť. Ale na to netreba ani orientačných 2+ mesiacov.
@useless to čo ti napísal Cliph bola svätá pravda...to zasunieš do bezdomovkyne keď to na teba príde? Alebo do hocijakej šlapky? Podľa tvojich vyjadrení mám pocit, že ty zrejme striedaš jednu za druhou, bez rozdielu na vek, inteligenciu, výzor, charakter...len, aby si mal do koho zasunúť...preboha, ty skutočne na vážny vzťah pripravený byť nemôžeš! Ak si neuvedomuješ - vážny a trvalý vzťah si vyžaduje iné prednosti, ktoré si vážiš na druhej osobe ako len jej telo a sex....na sex si každá žena nájde chlapa, na vzťah - seriózny zjavne naozaj ťažko
@useless Kokso, akože názor, že keď ideš do vzťahu musíš si byť istý, že to bude v posteli klapať? A ty sa ako na prvom rande pýtaš ženy aký má obvod hrudníka a ako vyzerá jej....a ona teba koľko cm ho máš? Či prípadne rovno vyzliecť ju na prvom rande nech sa pozrieš ako byzerá a či má vôbec zmysel sa jej niekedy ozvať? Toto je tá tvoja logika...a zjavne si si toho v sexe asi veľa nezažil - pretože na to, aby sey bol harmonický a klapal - musí ruka v ruke klapať aj vzťah, vzájomné porozumenie...ale zbytočné tebe vysvetľovať...
Mna hormony teda nikdy neovplyvnovali. Iste vacsinou som len kopka logickeho moralneho hnoja ale aj tak ...do zeny do ktorej som sa zamiloval..videl som v tom viac ako sex.
Ako si mozes mysliet ze si s niekym budes rozumiet bez toho aby si ho spoznal ? Ved aj ta najnizsia vec ako je sex potrebuje cas...potrebujes spoznat daneho cloveka aby si vedel co ma rad...co je mu prijemne. Potrebujeme spoznat aby sme pochopili, doverovali a naucili sa.
Mozem mat niekoho rad, moze ma pritahovat ale pokial necitim doveru nepojdem do toho...Je to to iste ako poziciavanie penazi...A to nehovorim o malych sumach. Je to o tom na kolko si cenis sam seba...a aj toho druheho. Symbolika.
@nietimekki a verím tomu, že sa zmení aj u žien postoj k tomututo neviazanému sexu a potom takýmto nezostane nič iné ako kúpiť si gumenú Anču...ale úprimne, je to vina aj žien...keby neboli také, ktoré dajú po prvom stretku, muži by si toto nedovolili...ale máme tu obdobie neviazaného sexu, samej voľnosti, žiadne záväzky...no prečo potom vysokoškolsky vzdelané, krásne, úspešnňe ženy zostávajú samé? Prečo klesá pôrodnosť? Prečo klesajú svadby, stúpajú rozvody? Práve pre túto voľnosť, ktorú muži majú....
najlepsie jebat na vztahy...a uzivat si hlavne svoj zivot..ktory nieje kratky len ho vecina z nas vecinu z neho len premrhala picovinami......to zisti clovek ked dospeje..ze polovicu casu venoval ludom s ktorymi uz teraz ani nieje ...a ktor mu nedali do zivota nic..vobec nic este homozno aj ojeb......takze vztahy Eeeeee....ale vedzme ze keby boli na svete len muzi alebo len zeny tvorili by dokonale pariky...a to niesom lesba ani nic podobne..
@bludiacisvetom veď jasné, ale žiaden muž ti nepovie pravdu, že nechceš dať - tak zbohom...vyhovorí sa na kadečo iné ako ste odlišní a pod...ale máš pravdu, je to takto...
a tak možno lepšia otázka by znela - ako otrnúť a nepozastavovať sa nad takýmito hajzlami? Ako sa prestať trápiť nad dementmi? Tak rada by som zatvrdla a mala v p...ale mňa to vždy bolí akosi nad mieru...
po prvých dvoch vetách som začala byť na pochybách, či to nie je opis filmu. ale ten zvyšok mi to vysvetlil.niektorí vedia to, že chcú sex, maskovať lepšie ako iní, sorry.
bud to si nevyzreta a naivna alebo sa tu snazis tvarit aka si neskutocne moralna pricom aj sama vies ze jednoducho 30 rocny muz nebude chodit na kavicky a drzat sa za rucicky tri mesiace.
@idiotproof a ty mi chceš povedať, že je vhodné po týždni - v podstate 3 reálnych stretkách (okrem toho dopisovčky, telefonáty) vhodné žene navrhovať sex?
Fakt by ma úprimne zaujímalo ako by ste vy, ženy, reágovali na to keby po týždni reálneho poznania sa, Vám dával návrhy na sex? Morálne či nemorálne...ale ako by ste reágovali?
@miskamisicka nie je to vhodne, je to priam vrcholne nevhodne.. a tak to ma byt. o takom muzovi predsa kazda sniva..
keby si bola vyzreta a menej naivna, vzala by si to ako kompliment, zo sarmom odmietla a nerobila sceny.. co by ho vyprovokovalo este viac, viac by sa snazil, viac by sa zaujimal..
@idiotproof tak prepáč, ale ja nesnívam o mužovi, ktorému nestačí raz slušne povedať - nie, ešte nie...a ďalej na teba tlačí...tak takto si ja nepredstavujem vysnívaného muža...a scény som nerobila, slušne som povedala, že to chce svoj čas...ale keď si niekto nedá povedať a ďalej a ďalej o tom trepe, tak sory...
v skutočnosti neexistuje správny čas na sex vo vzťahu, ty si môžeš hovoriť že dám mu až po 2-3 mesiacoch, no potom príde niekto s kým sa cítiš naprosto dokonale, prejde týždeň všetko je super a zrazu po ňom zatúžiš, vytasíš všetky svoje ženské zbrane, no on ťa rázne odmietne, ako by si sa v takej situácii cítila...? tým som nechcel povedať že si mu mala dať, preto že to on práve vyžadoval, to nie... len tým pochopíš prečo reagoval tak ako reagoval... (aj keď viem že reagoval ako nadurdené decko
ak by nebol taká nadržana trúba, tak si v tú noc mohol stebou užiť aj bez sexu... a samotné milovanie si necháť ako bonus ktorý ti niekedy daruje ( pravda že by k nemu došlo skôr než si sama myslíš, preto že správny čas neexistuje, všetko riadia emócie, či už si myslíš že sa pri sexe riadíš čímkoľvek, ide o to že ani rozum sa nevie rozhodnúť bez toho čo ako žena v ten moment pri tom mužovi vnútorne pocituješ a tak sa rozhoduješ podla toho čo sama považuješ za rozumné a práve v ten momemt je veľmi dôležité ako sa zachová ten chalan, či po tebe sám vyštartuje (čo obvykle nemá úspech) alebo ťa sexuálne navnadí a sama začneš konať...
a dobre dievčatá, ženy....ale nazvala by som Vás zrejme inak...máte pravdu, som trápna naivná...lebo sa odmietam kurviť...Vy kludne vlezte do postele s kýmkoľvek koho ani nepoznáte dokopy a potom sa spamätávajte z toho keď Vás opustí, podvedie, prípadne niečím nakazí...a takto pokračujte až do tej doby kým si neuvedomíte, že ste pre nich len obyčajné handry dobré do postele a stratíte vlastnú sebaúctu...VEĽA ŠTASTIA!
a vobec som ,,nepochopila,, co si chcela tou 88 povedat...nebudem rozoberat niekoho,ze ma volal k nemu na byt(na byt sa vola len za jednym ucelom-SE ci si si chcela tam vymalovat omalovanku??ty si si spravila predstavu o chlapovi vdaka internetu,jeho pisaniu...to nie je realny svet....internet znesie vela!!!!!!!!!!!
a nedalo mi a fakt dlho som citala,aby som precitala vsetky komenty a dosla som k zaveru....
ty si ho donutila,aby ste mali vztah! isto si mu povedala,ze sex bude az vo vztahu.(ci sa mylim??)a mali ste vztah,tak sa odhodlal uz po tyzdni ci akom case na to opytat.
V tom mas pravdu. Internet znesie vela. Tiez som sa spalil na zene tak isto ako miskamisicka. Mozno je to tym ze si zelame to co by sme tak velmi sami chceli dat tomu druhemu...Smutok,samota, pocit a tuzba chciet byt milovany a respektovany. Z tvojho pohladu su to rovnake veci ako tuzba po sexe...ked to pocitujeme sme po niecom hladny a chceme sa nasytit. Vtedy robime somariny a nespravame sa logicky. Otazka znie...mame cakat na skutocnu lasku ? Je nieco take mozne ?
A to ze na byt sa vola len za jedinym ucelom...zvlastne mozno je tento stereotyp tak hnusne pravdivy az ma mrazi...Tiez som bol zavolany na byt. Ani neviem preco som siel...Nieco ma k nej tahalo. Nieco vynimocne...aspon ja som to za to pokladal.
Otazka...Preco potom muzi alebo zeny co chcu len sex nie su uprimni ? Preco ublizuju tym ktori v nich vidia viac nez len pekny obal na sex ?
Vies co ? Pre mna je taka zena kurva. Namotava ma ma a poskytne mi falosny pocit toho ze ma ma rada, vazi si ma...Ale to su len slova. Alebo preco ludia co chcu len sex potrebuju toho druheho nejakym sposobom zmanipulovat ? Potrebuju ospravedlnenie pre to co robia ?
Mozno keby ludia vymedzili hranice uz od zaciatku tak by nevznikali taketo fora...Ale to je zas o principe o danom cloveku. Ved niektorych nedostanes do postele ked mu to chrstnes do oci...Potrebujes ho vyuzit, oklamat...a potom castokrat tvoris aliby preto co si spravil.
tak sa zavri do klastora a never nicomu...nie je to posledne sklamanie v tvojom zivote...zacni si zvykat! kvoli sklamaniu neprestanem hladat pravu lasku...(nemam 15)
tak ale co mne to tu pises....to si mal jej napisat,ze ten jej 30-rocny je ...
vyhodte si tie booky a pc von oknom!a zite v realite!nie vo vasich predstavach z pismen a pocuteho hlasu.a po tyzdni.ja som bola tiez namotana,ale to bolo po pol roku a super vyletoch.
ja si myslim svoje.skusam pochopit a nie vsetkych chlapov hadzat do jedneho vreca.ked chce niekto iba sex tak mozno ma na to dovod-nemylis???vsetko ma svoju pricinu.a ked niecim prejdes,tak ta to zmeni.a si tam kde si
Klastor si nechaj pre seba. Ja sa necitim ublizeny a zatrpknuty. Len sklamany a stale milujuci chybu a iluziu ;d...Ale dokazem s tym zit. Okrem toho ani jeden z nas nevyjadril zatrpknutost len sklamanie.
Realita ? Internet ma spajat ludi...ma ulahcit urcite veci. A prosim ta stfu...nepoznas ma. Ja som si "tvojej reality" uzil dostatocne ako mensi.
Ako inak mam spoznat niekoho kto je odo mna stovky kilometrov ? Isteze predstavy...kludne namotavajme a podvadzajme niekoho na nete alebo koho spozname a potom ho odjebme.
@mojsvet Nie, mýliš sa...do vzťahu som ja ísť po týždni nechcela - on mňa tlačil a zapálkoval to celé v ten daný deň svojimi nechutnými sexuálnymi narážkami. Ale OK, ja som to kedysi brala tiež - veď čo, o nič nejde...príde, odíde...príde ďalší. Tiež som neriešila kedy je ten správny čas, nechala som sa ovplyvniť tým čo som cítila. Až kým sa človek naozaj neopláchne sám na sebe a nezažije sklamanie, keď ho ten druhý po ťažkom namotávaní sa hneď na to pošle do preč...lebo si zrazu uvedmí, že akosi nie je pripravený na vzťah...a možno v tej chvíli až človek dospeje a uvedomí si, že už naozaj mal dosť týchto povrchných vzťahov a hladá niečo hlabšie, možno aj životného partnera. Niekto to možno pochopí už v 18tich, niekto až v 40tke, niekto nikdy...ale ver mi, že keď v živote zažiješ pár sklamaní, ktoré som ja zažila, opustí ťa pár chlapov, ktorým dôveruješ...dobre si rozmyslíš koho si pustíš k telu...áno, sex je prirodzená vec vo vzťahu, ale žiaden seriózny a vážny vzťah sa nemôže začínať na sexe...pretože na tom aj skončí a potom je zbytočné plakať...ale vidím, že zbytočné čakať pochopenie od ľudí, ktorí neprežili sklamanie z toho, že druhému nešlo skutočne o nič iné ako si len urobiť ďalšiu čiarku...a ak Vám nevadí byť len ďalšou čiarkou, tak ja ňou určite pre nikoho dobrovoľne nebudem...a ak je pre niekoho tak odstrašujúce, že mu po týždni povieš - ešte nie, prepáč...asi naozaj o nič seriózne záujem nemá...ale Váš postoj Vám neberiem, kedysi som mala podobný a vrhala sa bezhlavo do vzťahov, kým som sa riadne neopláchla a nepreplakala si pár nocí a uvedomila si, že hľadám osobu, ktorá si bude cenniť mňa ako človeka a nie pachtiť len po mojom tele a sexe...na to ti pristane každý každý muž a naozaj si môžeš vyberať...ale nájsť toho komu záleží na tebe ako osobe...to býva ťažšie...ale ja končím s touto celou diskusiou, lebo som pochopila, že nemožno vysvetliť niekomu kto nezažil, nepocítil to čo asi človek v určitom štádiu hľadá - nájsť stabilného partnera, na ktorého sa môžeš spoľahnúť...Ak máte v hlave rozum, zoberiete si ponaučenie z chýb druhých a ak nie - opláchnete sa, zažijete na vlastnej koži trpké sklamanie a potom pochopíte o čom je život a vzťah...o vzájomnej dôvere, opore a láske...a popri tom aj sexe...
Keby bol taký romantik ako píšeš,riadil by sa aj tvojimi pocitmi a nie tým,čo chce on...Logicky,je zbytočné riešiť či by muži počakali alebo nie.
Osobná skúsenosť:
Mala som kamaráta ,ktorý sa síce o mňa zaujímal. Bolo nám spolu fajn. Ale akonáhle som mu narovinu povedala ,aká mám predstavy ja a aké on, a pochopil,že len ta ľahko ma do postele nedostane,v tom momente sa stiahol. A od vtedy nenapísal !!! Treba dodať viac? Proste muži sú muži. Takých,tých živočíšnych, odmietame a tí ,prehnaní šlušnáci nás privádzajú do zúfalstva. S tým rozdieloch,že ten môj bol spočiatku ohúrený tým,že našiel inú,nie ku*vu,na aké bol zvyknutý. A predsa.
Nájsť muža,ktorý nemyslí len na seba a svoje pocity je umenie. Preto sa netráp a pri výbere boj pozornejšia.
ved on od teba v zivote ziaden vztah nechcel. A ked si taka slepa, ze si to nevidela, tak ti treba. Sklamala si sa v nom. On takpovediac v tebe. Ste si kvit. A prestan tu moralizovat. Ludia su rozni a je len na tebe, aby si si vybrala s kym sa stykas. Neviem co tu places nad tym, ze ti dal taky navrh. Odmietla si a in to akceptoval. Ludia sa bezne k*rvia na disktekach a ani nevedia svoje mena. V podstate vacsinu z nas ovladaju do istej miery pudy. Kedysi som sa nad takymi dievcatami/chlapcami pozastavovala a pohorsovala, ale pochopila som, ze do zivota inych ma je nic. Boli ste dvaja ludia s rozdielnymi ocakavaniami. A nebud prekvapena, ze ta "nechal" lebo on ta nikdy inak ako na sex nechcel. Neviem, co to dookola rozoberas. Asi predsa nebol tak dokonaly ako si ho opisala v uvode. drzim prsty v hladani toho praveho. inak bola by si radsej keby ta namotaval 2-3 mesiace a az potom (sorry za vyraz) "po*ebal a odkopol?" a nehadz chlapov do jedneho vreca. Ja napr poznam samych super chlap(c)ov. Tiez zalezi, ako sa v ich pritomnosti prezentujes. A ako ta beru. A myslim, ze nato, aby sa chlap zalubil (chcel pockat) ta musi obdivovat/uznavat ako osobnost a nie len ako niekoho s kym si volam, ked sa nudim a mozno ju aj poriesim.
jedny z mála rozumných príspevkov! Máte obe pravdu - ak by si ma vážil ako osobu, ktorá mu stojí o viac ako len sex - vnímal by v provom rade moje potreby, moje pocity a tie jeho by šli bokom...od začiatku vedel, že nepatrím medzi baby, ktoré dajú len tak za jeden drink...a že hľadám normálny pekný, a seriózny vzťah...a napriek tomu si dovolil správať sa ako hulvát...nie, nevážil si ma teraz a nevážil by si ma už duplom po sexe...dopadlo by to rovnako - vykašlal by sa na mňa...takže ďakujem, vďaka Vašim príspevkom som pochopila, že muž, ktorý si váži ženu, obdivuje ju....v prvom rade vníma čo ona potrebuje a hľadá a pokiaľ to myslí seriózne, sprava sa podľa toho....tak nech sa prace, naozaj niet prečo nad ním plakať - naozaj nebol až tak úžasný ako som si myslela...len človeku občas trošku trvá kým vytriezve akosi a pochopí realitu...
a práve z tohto som bola dosť udivená...pri každom jednom vzťahu (aj keď skončil sklamaním) sa muž ku mne správal s úctou, nehou, jednoducho ako ku princeznej, aspoň na začiatku vzťahu - tie prvé mesiace...a tak to má byť...ale tento je asi akosi veľmi "moderný" keď si myslí, že očarí ženu nechutnými, doslova urážlivými, navrhmi na sex...
Ja ťa chápem, tiež mi to nepríde normálne a určite by som to neospravedlňovala dobou. To je, sa tak dnes správa veľa ľudí neznamená, že sa musíš aj ty. To je predsa len trošku stádovité, a načo klamať samú seba? Tiež sa mi to prieči. A nemyslím si, že je to naivné, iba selektívne, pretože nie každý je taký ako ten tvoj a myslím si, že stojí za to hľadať niekoho, kto to tak neberie. On ťa asi nechcel uraziť, len to bral tak, že to berieš ako väčšina prispievateliek v tomto fóre. Odporúčam ti naňho zabudnúť, pretože bol pravdepodobne dosť povrchný a iba by si s ním strácala čas, ktorý by si mohla stráviť hľadaním niekoho lepšieho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
O_______________________________________________O
vedieť vydržať a chcieť vydržať je veľký rozdiel
jakože čo ešte potrebuješ?
Zjavne vám to klapalo na tej úrovni, a zaujímal sa na teba na tej úrovni, že jeho cieľom bolo dostať ťa dopostele a za dalsí mesaic mu zjavne nestojíš.
Holt nei každý chlap je... "normálny"
tvoj nick sam o sebe svedci o tvojej vyzretosti, nech mas aj 23 rokov takze tolko k tomu, vela stastia v odolavani inym borcom s ktorymi ti bude tak dobre ze ich to prehovaranie po tyzdni prestane bavit
mne sa toto napr. stávalo so ženami.. resp. mladými babami pomerne často..že na 2-3 stretnutí chceli hneď trtkať..samé od seba a boli udivené, keď som ja nechcel...ide len o to, na koho natrafíš.. tak si všímaj to podstatné na chlapoch a budeš vedieť, ktorý je ten správny
it depends..
nemozes proste seckych chlapov hadzat do jedneho vreca. kazdy je iny a ma ine priority. si mala proste smolu. poznala si ho sak len tyzden ci? to si sa nanho az tak citovo nadviazat ani nemohla aby si z toho mala depky.
si najdes ineho
zato tvoja fotka nehovori nic moja fotka ma pietny vyznam, tak ju prosim neurazaj!!
ale len tak z recesie, jasné že to bol ten dôvod..
už v ten večer možno ládoval druhú žabku..
Kontrolna otazka. Mala si uz vztah ? Ake mas sexualne skusenosti ?
Ako tu niekto napisal ten kto si zvykol na sex tak tomu chyba. Vid 30 rocny muz. Ale samozrejme ze je to somarina ....Je to len trapna vyhovorka. Niesme zvierata a niektore zivocisne pocity a potreby by sme mohli alebo aspon mali ovladat...teda aspon ti inteligentnejsi z nas.
Ako som niekde pisal...zeny sa kurvia ked su mlade a chlapy ked su starsi. Je to paradox. Kazdopadne preco si nehladas rovnocenneho partnera ? Alebo mladsieho ? Totizto 30 rocny muz uz bude mat pocit ze ma vsetko za sebou...a dochadza mu cas. Nebude cakat..preco by mal ? To je rovnaky trapny syndrom ze mam pocit ze za chvilu umriem tak rychlo rychlo nieco skusit...ako maju dnesne mlade baby.
Samozrejme mozno si mala klamlivy pocit, ze starsi uz bude rozumnejsi ...
Sama potrebujes cas tak cas aj poskytni.
Ale nedristaj kokotiny. Obaja vieme ze ten cas bol len orientacny kedy sa sama rozhodne...Staci trosku premyslat alebo citat medzi riadkami.
Nedokazat ovladnut svoje hormony a tuzbu ? Srsly ? To je to najjebntuejsie mainstreamove ospravedlnenie ake som kedy pocul. Cize ked si nezajebes v urcity cas...ovladnu ta tvoje zivocisne pudy a v meste niekoho znasilnis ze ? A ospravedlnenie bude " Ale ved to je uplne normalne, som mlady chalan s urcitymi potrebami, ktore nedokazem ovladat".
Mna hormony teda nikdy neovplyvnovali. Iste vacsinou som len kopka logickeho moralneho hnoja ale aj tak ...do zeny do ktorej som sa zamiloval..videl som v tom viac ako sex.
Ako si mozes mysliet ze si s niekym budes rozumiet bez toho aby si ho spoznal ? Ved aj ta najnizsia vec ako je sex potrebuje cas...potrebujes spoznat daneho cloveka aby si vedel co ma rad...co je mu prijemne. Potrebujeme spoznat aby sme pochopili, doverovali a naucili sa.
Mozem mat niekoho rad, moze ma pritahovat ale pokial necitim doveru nepojdem do toho...Je to to iste ako poziciavanie penazi...A to nehovorim o malych sumach. Je to o tom na kolko si cenis sam seba...a aj toho druheho. Symbolika.
nad týmto sa netreba pozastavovať,, prídu, skúsia to, a odídu
bud to si nevyzreta a naivna alebo sa tu snazis tvarit aka si neskutocne moralna pricom aj sama vies ze jednoducho 30 rocny muz nebude chodit na kavicky a drzat sa za rucicky tri mesiace.
keby si bola vyzreta a menej naivna, vzala by si to ako kompliment, zo sarmom odmietla a nerobila sceny.. co by ho vyprovokovalo este viac, viac by sa snazil, viac by sa zaujimal..
porozmyslaj o tom
@miskamisicka
v skutočnosti neexistuje správny čas na sex vo vzťahu, ty si môžeš hovoriť že dám mu až po 2-3 mesiacoch, no potom príde niekto s kým sa cítiš naprosto dokonale, prejde týždeň všetko je super a zrazu po ňom zatúžiš, vytasíš všetky svoje ženské zbrane, no on ťa rázne odmietne, ako by si sa v takej situácii cítila...? tým som nechcel povedať že si mu mala dať, preto že to on práve vyžadoval, to nie... len tým pochopíš prečo reagoval tak ako reagoval... (aj keď viem že reagoval ako nadurdené decko
ak by nebol taká nadržana trúba, tak si v tú noc mohol stebou užiť aj bez sexu... a samotné milovanie si necháť ako bonus ktorý ti niekedy daruje ( pravda že by k nemu došlo skôr než si sama myslíš, preto že správny čas neexistuje, všetko riadia emócie, či už si myslíš že sa pri sexe riadíš čímkoľvek, ide o to že ani rozum sa nevie rozhodnúť bez toho čo ako žena v ten moment pri tom mužovi vnútorne pocituješ a tak sa rozhoduješ podla toho čo sama považuješ za rozumné a práve v ten momemt je veľmi dôležité ako sa zachová ten chalan, či po tebe sám vyštartuje (čo obvykle nemá úspech) alebo ťa sexuálne navnadí a sama začneš konať...
@idiotproof pod ideme von, treba nam vzduch a kokot!!!
a vobec som ,,nepochopila,, co si chcela tou 88 povedat...nebudem rozoberat niekoho,ze ma volal k nemu na byt(na byt sa vola len za jednym ucelom-SE ci si si chcela tam vymalovat omalovanku??ty si si spravila predstavu o chlapovi vdaka internetu,jeho pisaniu...to nie je realny svet....internet znesie vela!!!!!!!!!!!
bola by si spokojnejsia,keby nebol k tebe teraz uprimny,ale az po tych 2-3 mesiacoch,a potom ta zneuzil a odkopol a fakt by si bola tou handou???
ty si ho donutila,aby ste mali vztah! isto si mu povedala,ze sex bude az vo vztahu.(ci sa mylim??)a mali ste vztah,tak sa odhodlal uz po tyzdni ci akom case na to opytat.
V tom mas pravdu. Internet znesie vela. Tiez som sa spalil na zene tak isto ako miskamisicka. Mozno je to tym ze si zelame to co by sme tak velmi sami chceli dat tomu druhemu...Smutok,samota, pocit a tuzba chciet byt milovany a respektovany. Z tvojho pohladu su to rovnake veci ako tuzba po sexe...ked to pocitujeme sme po niecom hladny a chceme sa nasytit. Vtedy robime somariny a nespravame sa logicky. Otazka znie...mame cakat na skutocnu lasku ? Je nieco take mozne ?
A to ze na byt sa vola len za jedinym ucelom...zvlastne mozno je tento stereotyp tak hnusne pravdivy az ma mrazi...Tiez som bol zavolany na byt. Ani neviem preco som siel...Nieco ma k nej tahalo. Nieco vynimocne...aspon ja som to za to pokladal.
Otazka...Preco potom muzi alebo zeny co chcu len sex nie su uprimni ? Preco ublizuju tym ktori v nich vidia viac nez len pekny obal na sex ?
Vies co ? Pre mna je taka zena kurva. Namotava ma ma a poskytne mi falosny pocit toho ze ma ma rada, vazi si ma...Ale to su len slova. Alebo preco ludia co chcu len sex potrebuju toho druheho nejakym sposobom zmanipulovat ? Potrebuju ospravedlnenie pre to co robia ?
Mozno keby ludia vymedzili hranice uz od zaciatku tak by nevznikali taketo fora...Ale to je zas o principe o danom cloveku. Ved niektorych nedostanes do postele ked mu to chrstnes do oci...Potrebujes ho vyuzit, oklamat...a potom castokrat tvoris aliby preto co si spravil.
tak sa zavri do klastora a never nicomu...nie je to posledne sklamanie v tvojom zivote...zacni si zvykat! kvoli sklamaniu neprestanem hladat pravu lasku...(nemam 15)
tak ale co mne to tu pises....to si mal jej napisat,ze ten jej 30-rocny je ...
vyhodte si tie booky a pc von oknom!a zite v realite!nie vo vasich predstavach z pismen a pocuteho hlasu.a po tyzdni.ja som bola tiez namotana,ale to bolo po pol roku a super vyletoch.
ja si myslim svoje.skusam pochopit a nie vsetkych chlapov hadzat do jedneho vreca.ked chce niekto iba sex tak mozno ma na to dovod-nemylis???vsetko ma svoju pricinu.a ked niecim prejdes,tak ta to zmeni.a si tam kde si
Klastor si nechaj pre seba. Ja sa necitim ublizeny a zatrpknuty. Len sklamany a stale milujuci chybu a iluziu ;d...Ale dokazem s tym zit. Okrem toho ani jeden z nas nevyjadril zatrpknutost len sklamanie.
Realita ? Internet ma spajat ludi...ma ulahcit urcite veci. A prosim ta stfu...nepoznas ma. Ja som si "tvojej reality" uzil dostatocne ako mensi.
Ako inak mam spoznat niekoho kto je odo mna stovky kilometrov ? Isteze predstavy...kludne namotavajme a podvadzajme niekoho na nete alebo koho spozname a potom ho odjebme.
Osobná skúsenosť:
Mala som kamaráta ,ktorý sa síce o mňa zaujímal. Bolo nám spolu fajn. Ale akonáhle som mu narovinu povedala ,aká mám predstavy ja a aké on, a pochopil,že len ta ľahko ma do postele nedostane,v tom momente sa stiahol. A od vtedy nenapísal !!! Treba dodať viac? Proste muži sú muži. Takých,tých živočíšnych, odmietame a tí ,prehnaní šlušnáci nás privádzajú do zúfalstva. S tým rozdieloch,že ten môj bol spočiatku ohúrený tým,že našiel inú,nie ku*vu,na aké bol zvyknutý. A predsa.
Nájsť muža,ktorý nemyslí len na seba a svoje pocity je umenie. Preto sa netráp a pri výbere boj pozornejšia.
prestan sa brat tak vazne.. bude to lepsie pre vsetkych a hlavne pre teba
@ fauxpaux
jedny z mála rozumných príspevkov! Máte obe pravdu - ak by si ma vážil ako osobu, ktorá mu stojí o viac ako len sex - vnímal by v provom rade moje potreby, moje pocity a tie jeho by šli bokom...od začiatku vedel, že nepatrím medzi baby, ktoré dajú len tak za jeden drink...a že hľadám normálny pekný, a seriózny vzťah...a napriek tomu si dovolil správať sa ako hulvát...nie, nevážil si ma teraz a nevážil by si ma už duplom po sexe...dopadlo by to rovnako - vykašlal by sa na mňa...takže ďakujem, vďaka Vašim príspevkom som pochopila, že muž, ktorý si váži ženu, obdivuje ju....v prvom rade vníma čo ona potrebuje a hľadá a pokiaľ to myslí seriózne, sprava sa podľa toho....tak nech sa prace, naozaj niet prečo nad ním plakať - naozaj nebol až tak úžasný ako som si myslela...len človeku občas trošku trvá kým vytriezve akosi a pochopí realitu...
Ja ťa chápem, tiež mi to nepríde normálne a určite by som to neospravedlňovala dobou. To je, sa tak dnes správa veľa ľudí neznamená, že sa musíš aj ty. To je predsa len trošku stádovité, a načo klamať samú seba? Tiež sa mi to prieči. A nemyslím si, že je to naivné, iba selektívne, pretože nie každý je taký ako ten tvoj a myslím si, že stojí za to hľadať niekoho, kto to tak neberie. On ťa asi nechcel uraziť, len to bral tak, že to berieš ako väčšina prispievateliek v tomto fóre. Odporúčam ti naňho zabudnúť, pretože bol pravdepodobne dosť povrchný a iba by si s ním strácala čas, ktorý by si mohla stráviť hľadaním niekoho lepšieho...