Počítače
4
MICROSOFT OFFICE
Kto z vás používa na prehliadanie e-mailov Microsoft Office ? Mne osobne sa veľmi páči jeho retro štýl a najma slúži na to na čo všetky schránky majú : na posielanie e-mailov... a nie na reklamy. Otvor fórum »
30. 1. 2014 19:47
8
Najlacnejšia dómena
neviete niekto, kto ponúka najlacnejšie . sk a . eu dómeny? http://www. forpsi. com/domain/pricelist. php 2, 40e za . eu je fájn, že? Otvor fórum »
29. 1. 2014 19:50BO2 single/multi
Cawte niesom si isty ci moj ntb zvladne BO2 tak chem vyskusat ze si stiahnem single a tam vyskusam ci mi to pojde a ako. A chcem sa spytat ze ci je rozidel hrat single a multi ? povedzme... Otvor fórum »
29. 1. 2014 18:11
10
Notebook
potrebujem radu pokazil sa mi notas a idem ho dat do opravy vobec sa mi neda zapnut ako by som z neho vymazal udaje bez toho aby sa zapol ::??? dik za radu Otvor fórum »
28. 1. 2014 18:13Pomoc
Potrebujem pomôcť .. mám sluchadlá so zakončeniami na mikrofón aj na počutie alebo ako to povedať .. mám aj webku aj všetko, ale keď chcem volať tak mi to napíše, že to nevie nájsť " v dynamicky prepojovanej... Otvor fórum »
27. 1. 2014 17:30
18
Asus X55U
zdravim mam notas asus x55u a nejde mi na nom net, ani wifi, ani kabel.. vyhadzuje mi to ze je zly ovladas pripojenia a wifi pripojenia. som na webe asusu ale tam je plno tych ovladoch a... Otvor fórum »
27. 1. 2014 16:55
10
Dostala som takú správu so súborom,,.
..ktorý ked som otvorila tak i začal vyvádzať ntb, ani nemal formát ten súbor a vraj to niekto odoslal aj ostatným, volalo sa to ako nejaký obrázok z facebooku, musela som hned ntb vybrať baterku a reštartovať... Otvor fórum »
26. 1. 2014 10:08
6
The Sims 3- potrebujem pomoc
čaute, potrebujem pomôcť s hrou Sims 3... základnú hru mám originál CD, ale včera som si stiahla k tomu dodatok Tropický raj, v pohode som si ho nainštalovala ale stále mi vypisujeaby som vložila CD tropický raj,... Otvor fórum »
25. 1. 2014 12:04
8
Wi-fi
Ahojte, máme doma problém, naši si kúpili na Vianoce tablety, a majú zakázané stahovať hry/všeobecne sa pripájať na wifi, ale keďže si ju vedia v pohoďe zapať a chodiť na ten, tak ma napadlo že... Otvor fórum »
24. 1. 2014 17:06
10
Sekanie hier
Servus. Mam taký problem že keď hram aj na môj PC hru ktoru by mal zožrať na max detaily tak asi po minute začne sekať v intervale 5 sec ide v pohode a dalších cca 5 sekund seká. ... Otvor fórum »
21. 1. 2014 18:26
6
Fb novinky
ako mám nadstaviť fb tak aby mi medzi novinky chodili veci zo stránok ktoré som lajkla? nechcem ich ako upozornenia ale na novinky a nejde mi to :/ Otvor fórum »
20. 1. 2014 16:15
6
Pripojenie na internet
ahoj ludia, potrebujem poradit, kupil som si novy notebook na tom starom som mal interet cez kabel a potrebujem vediet ci mozem vytiahnut kabel zo stareho a pripojit ho k novemu, bude mi fungovat internet?alebo musim volat ludi z dt... Otvor fórum »
20. 1. 2014 14:48Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty