O chalanoch
22
O cca 60 rokov budete,,,,
rozmyslali ste uz nad tym, ze priblizne o 60 rokov uz budete vsetci stari, a budete mat s velkou pravdepodobnostou palicku, bakulu, barlu lebo budete stari a zdravotne problemy, bolesti noh atd. ROZMYSLALI STE UZ CI SA NAUCITE... Otvor fórum »
24. 6. 2009 17:54
14
Upravit or nie?
Xalani, uprawujete si wase " prirodzenie"?? :-D aaa xcem aj názory wás baby :) samozrejme ( názory na xalanov - teda čo sa týka tej ankety :) ) Otvor fórum »
24. 6. 2009 16:42
19
Baby? chuti vam semeno?
je to blba otazka... ano ja viem....ale dost ma to zaujima lebo mne aj ked docela chuti ale potom mi je vzdy strasne zle od zaludka... . Otvor fórum »
22. 6. 2009 20:19
14
Co vas zaujima,,.
takze chalani chcem pre kamosa spravit taky aspon poldnovy program lebo stale je bud v aute abo dom abo tak a potrebovala by som pomoc v tomto... newiem absolutne kam by siel bo lesy ani prechadzky nema rad :D takze... Otvor fórum »
21. 6. 2009 23:06
55
Ktore dievcata vas vzrušujú viac?
21. 6. 2009 22:26
15
Dievčence
už ste sa niekedy dva týždne nesprchovali a mali ste vkuse na sebe oblečené to isté a mali ste potom zelené nohavičky (pôvodne biele)? Otvor fórum »
21. 6. 2009 22:22
17
Ktorá brada sa vam páči viac :-D vid. obrazky dole
21. 6. 2009 20:00
13
Ked je chalan nervozny
chalani... chcela by som a vas spytat co si myslite o babe... co k nej citite ak ste pri nej nervozny?dik za odpovede Otvor fórum »
19. 6. 2009 19:05Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty