@mytickaentita@5 a na co mam citat tie kktiny a zivit to dalej?? Keby tu neni vydrbany kobra, tak o tom dementovi ani neviem. Ale takto som informovana o kazdej jeho hlaske a akurat to tu zneprijemnuje... a samozrejme henten si z toho aj tak nic nevezme, takze iba nas tu otravuje kktinami co uz davno nie su smiesne
@mytickaentita@7 on to ako ziadnu biedu nevnima. ved robi to uz snad aj 7 rokov a bez zmeny, ak nie horsie.
Zvlastny zmysel pre humor, nuz ale kazdy sme iny.
A dost tazko to prehliadnut, kedze ja sa vzdy pozeram co je nove vo forach..
@1 + @7 obaja krasny útok na nieco co som sem zazdielala, presne jedna z taktik
@mytickaentita@9 to je uz vasa prirodzenost..
Ano, 3000x som na to neklikla a nereagovala, ale tiez som len clovek a niekedy mi proste neda a vyjadrim sa. Pretoze pri kobrovi mam aspon stipku nadeje, ze sa mozno uvedomi. Narozdiel od priekalu kde je cokolvek hadzanie hrachu o stenu.. ale po dnesku som asi aj tu poslednu stipku stratila
@lejla32@10 Fascinujú ma idioti, preto ho sledujem a bavím sa. A čo. Ty sa tiež bavíš na poloretardoch v reality show. Achivujem si jeho hlášky ktoré za dva dni ten kokot poprie. Neubližujem mu, on nemá žiadnu sebareflexiu a sebavedomie má až na mesiaci.
@kobra@13 nemam na ludi z realityshow obvykle ziaden negatívny nazor, praveze mi to viac rozširuje obzory v ľudských vlastnostiach a spravani... a okrem toho viem, ze je to show a je to nejako postrihane a do vela veci zasahuje aj produkcia. A urcite nepíšem negatívne komentáre z anonymných účtov.
A myslim ze su aj daleko vacsi idioti..
@lejla32@17 mi chceš povedať, že ten tvoj super deep status o "bullies" nebol o Kobrovi? lebo ak bol, tak celkom úlet, že zrovna on ti príde ako bully. mne viac ako bully pripadá Kerro, aj s tými jeho hatemi na ženy, Rómov etc
@mytickaentita@19 nie iba o ňom, taky nazor mam uz dlho a toto forum bol posledny doťuk iba.
Brala by som to asi inak, keby sa nam kobra predstavi a povie nieco o sebe, pripadne aj on zazdiela nieco zo svojho zivota, ale nedava nam ziadny priestor mat na neho akykolvek nazor, cela jeho existencia sa odvíja iba od priekalovej. Ale tipujem ze toto asi nie je niečo, čím by sa clovek chválil, preto je tu radsej inkognito.
Nehádajte sa, ja nie som zlý a tie ženy mám rád, aj keď žiadnu nemám a ani sa nejak žiadnu nesnažím vyhľadávať, resp. to ani nejde. Ale to je jedno, chápem sa len ja sám.
on je clovek, ktoremu mozete napisat "zabi sa ty krpaty kokot s krpatym kokotom, vsetci ta tu neznasame" a on to precita ako "yess si super, pokracuj, brutalne ta tu uznavame btw nechces sex?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Je ti na dovolenke moc dobre, keď rýpeš?
Sledovaním reality show nikomu neublizujem ani sa neposmievam.
A nauc sa čítať.
to ja nemôžem za to, mohli ňby to pochopiť ženy, že sebelútosť na chlapovi nie je zlá, tak im touto cestou dávam radu
tu je kontext: » www.birdz.sk/thunderstorm/ob...
ti to príde ok? sa len tak for fun pustil do Thunder. prečo máš potrebu sa zastávať kktov?
ale inak tie Kobrove ankety sa dajú aj prehliadnuť, choď si radšej Dubeca pustiť
Zvlastny zmysel pre humor, nuz ale kazdy sme iny.
A dost tazko to prehliadnut, kedze ja sa vzdy pozeram co je nove vo forach..
@1 + @7 obaja krasny útok na nieco co som sem zazdielala, presne jedna z taktik
vidíš tú anketu vo fórach, sure, ale môžeš na to trebárs...nekliknúť???
Ano, 3000x som na to neklikla a nereagovala, ale tiez som len clovek a niekedy mi proste neda a vyjadrim sa. Pretoze pri kobrovi mam aspon stipku nadeje, ze sa mozno uvedomi. Narozdiel od priekalu kde je cokolvek hadzanie hrachu o stenu.. ale po dnesku som asi aj tu poslednu stipku stratila
To môžeme uplatniť aj naopak "nepaci sa ti jej komentár, tak nereaguj"
Grow up
A myslim ze su aj daleko vacsi idioti..
Brala by som to asi inak, keby sa nam kobra predstavi a povie nieco o sebe, pripadne aj on zazdiela nieco zo svojho zivota, ale nedava nam ziadny priestor mat na neho akykolvek nazor, cela jeho existencia sa odvíja iba od priekalovej. Ale tipujem ze toto asi nie je niečo, čím by sa clovek chválil, preto je tu radsej inkognito.