Hudba
8
GrapeF
čavce mravce, chcem sa spýtať (tých čo absolvovali grape) ako je to poriešené so stanovým mestečkom a aká je pravdepodobnosť, že môj stan prežije. inak chystá sa niekto tento rok? na ktorý hudobný... Otvor fórum »
27. 6. 2014 16:19Ako sa volá ta pesnička ??? :o
Ako sa prosííííím volá ta pesnička v uputávke na film Kazateľ Kalašnikov na JOJke ??? Otvor fórum »
26. 6. 2014 23:43
13
Ako najst spriaznenych muzikantov
Chcela by som sa spytat na nazor mozno niekto ma podobny problem. Hrala som s viacerymi hudobnikmi a zoskupeniami no stale je nejaky problem. Bud uz maju malo casu, problemy s pracou alebo stale nejake zmeny... Otvor fórum »
26. 6. 2014 22:59
13
5
Vieš speivať? Hladáme speváka/ čku vo veku od 16-18 r. v okolí BA, PK
čaute, zakladáme skupinu a chýba nám jeden člen, buď chalan alebo baba. Ide o multižáner... Všetko možné ale v prevedení a cappella. čiže bez hudobných nástrojov.. . D Okolie BA, PK. Otvor fórum »
23. 6. 2014 15:23
33
5
Topfest
Chcela by som sa opýtať niekoho kto už bol na Topfeste alebo aspoň vie ako to tam chodí, že či je tam prísna kontrola pri vstupe. Teda či si môžem zobrať pitie jedlo alebo ma s tým dnu... Otvor fórum »
21. 6. 2014 15:40
7
Páči sa vám nová psyho pesnička Hangover ?
21. 6. 2014 09:41
2
Hudba
Čaute :) Neviete poradiť nejaké fajn songy? Cestujem na dovolenku a tak by som si chcela niečo stiahnut :) Potešilo by niečo na tento štýl :) https://www. youtube. com/watch?v=K5KAc5CoCuk&feature=share Vďakaaa :-* Otvor fórum »
19. 6. 2014 22:00Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty