Ahojte,možno tu táto téma už bola,bo ja som ju nájsť nemohla.Ak hej, vopred sa ospravedlňujem.Dá sa otehotnieť z tej "tekutiny" čo tečie mužovi z penisu aby sa "lepšie šmýkalo"? Ak hej.. myslíte,že malé množstvo potačí na to aby bola žena tehotná?? ... M
Nazyva sa to tzv. "kvapocka lasky", a obsahuje dostatok spermii na otehotnenie, ako tu uz teda bolo spomenute. Okrem chorob a tehotenstva moze meskanie zapricinit aj stres alebo nepritomnost ovulacie. Aby si vylucila tehotenstvo ako pricinu meskajucej menstruacie, mala by si pockat minimalne tyzden potom, co si ju mala dostat.
hmm, nieco vam poviem, co mi prinieslo do života štúdium ľudskej anatómie. spomínaná "kvapôčka lásky" je sekrét, ktorý produkujú bulbouretálne žlazy. tieto žliazky, ktoré ústia do močovej trubice u muža, nemajú nič s dočinením so semenníkmi, nadsemenníkmi alebo vôbec so spermiami.. ten sekrét sa vylujučuje pri pohlavnom vzrušení,má za úlohu akoby "vyčistiť" močovú trubicu pred blížiacou sa ejakuláciou. sám o sebe NEobsahuje spermie - lebo sa tam, čisto anatomicky, nemajú ako dostať- spermie sa tvoria a dozrievajú v semeníkoch a nadsemenníkoch..
to,či v močovej trubici ostali nejaké spermie z PREDOŠLEJ ejakulácie však tiež môže hrať úlohu..
a inak, Mnau mnau: možno sú to stresy.. ak sa vám s kondómom nestalo nič, tak pravdepodobnosť že si tehotná, je malá.. neboj. oplodnenie je vlastne niečo ako malý zázrak, žena ovuluje len určitú, veľmi krátku dobu počas menštruačného cyklu..
No ja som bola v tom, ze kvapocky lasky spermie obsahuju, takze kym to bolo este len pri takom nestykovom mazleni a hrani sa jedneho s druhym, vzdy sme to prerusovali podstivymi navstevami kupelky a umyvanim ruk a okrem toho, ja sa v tychto veciach nikdy nespolieham na "zarucene informacie", lepsie je vzdy predvidat, ako potom lutovat...a hlavne ak sa jedna o taku vec, akou je nezelany dosledok sexu...takze radsej pozor...
Reika: hm..? mozno.. ale kto tu vravi ze mam 14 .. s nikym sa nejdem hadat,ale vase primitivne nazory si mozte nechavat pre seba.. pre vas to picovina je ale pre mna nie
nu, tiez viem tak, ze sekret na zaciatku erekcie urcite neobsahuje spermie, ak teda nezostali zvysky z predoslej akcie... kramy ti mozu meskat aj viac. menstruacny cyklus sa ti pocas dospievania upravuje a raz sa ti vytvori normalny 28 alebo 30 alebo niekolko dnovy, nemusis nervacit este.
len co nechapem je, ze ked niekto nevie co a jak sa veci maju, na ake hovno sa pcha do postele s niekym? nemyslim na teba, mnau. vseobecne... sak si tehotnite v 15tich, kludne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Aby sa lepsie smykalo lol
to Seco: dobra uvaha
to Mnau_mnau: Mozes otehotniet, najlepsie je pouzivat antikoncepciu ci uz si chalan zobere gumu alebo budes uzivat tabletky.
A hlavne nesexujte ked to neviete lebo uz tej otazky vypliva ze asi moc rokov mat nebudes
to,či v močovej trubici ostali nejaké spermie z PREDOŠLEJ ejakulácie však tiež môže hrať úlohu..
len co nechapem je, ze ked niekto nevie co a jak sa veci maju, na ake hovno sa pcha do postele s niekym? nemyslim na teba, mnau. vseobecne... sak si tehotnite v 15tich, kludne...