ked sa so mnou priatelka rozide po roku, kvoli tomu ze chce uz dlhsie ineho, ale ten nema o nu zaujem, stale sa mu vnucuje aby snou chodil az nakoniec sa na neho vykasle a hned nasledne za par minut riesi ineho a potom mi napise ze ho velmi lubi a k tomu
ja viem ze to nie je normalne, len som chcel vediet nazor druhych ...ked sme sa rozisli, tak mi povedala ze za vsetko mozem sam, zato ako som sa spraval a ze ma nelubi pritom ja som aj normalny bol v poslednom case, len ona sa zalubila do ineho, ktory ju ani nikdy nechcel a ona sa uz asi dalej nevydrzala pretvarovat ale do oci mi nevedela povedat pravdu ze chce ineho, ked som bol este za nou
zle som to napisal ale takto to podla mna je: ked sme sa rozisli, tak mi povedala ze za vsetko mozem sam, zato ako som sa spraval a ze ma nelubi pritom ja som aj normalny bol v poslednom case, len ona sa zalubila do ineho, ktory ju ani nikdy nechcel a myslela si asi, ze sa daju dokopy, ked sa so mnou rozide...on mi ale napisal celu pravdu, ze stale si len namyslala ze ju aj on chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja sama to dobre poznam, aj ked vo vztahu som sa ako tak ustalila ale pfu
To je ta dnesna doba.
20 a 15 este, ked to mladsie je dievca...
No kamaride, nemas ani tolko prava sa stazovat co sa spiny za nechet vojde!
@fejmous ak to dievca nema 12, tak nie, nie je to normalne, to je snad jasne, nie?
autor: dafaq? nerozmyslaj nad takou zenskou ani, su lepsie, vypust to z hlavy ... chod si zahrat daco ... a daj si čaj...