Mam taky problem ze ked vyfajcim mojho chalana a ked to co zneho vyslo zhltnem, tak mi je za hodinku-dve hrozne zle, boli ma brucho,par razy sa mi stalo ze ma aj prehnalo...newiem,ma niekdo podobny problem?Nikdy som o niecom takom nepocula...A rady typu t
podla mna ty urcite nemas 17...poznam viacero 17 rocnych holiek a ziadna sa tymto stylom nevyjadruje...mas takych 14...a k teme ved odpoved si si dala v poslednej vete
Ale veď normálka, že je ti zle, keď zhltneš spermie. Nie sú určené na papanie, ale na oplodnenie. Keď zhltneš pokazený tvaroh, tiež ti bude zle. Aj on je určený na množenie (baktérií ) a nie na papanie
chut jeho semena zalezi z velkej miery od toho co zje ten tvoj...strava...asi sa bohvieako dobre nestravuje ked ti je z toho zle a mozno je za tym aj nieco uplne ine...
preboha, a to jej nikto nevie odporučiť ananás ??? kúp frajerovi ananás, nech ho pekne spapá, a potom ho fajči semeno bude chutiť lepšie a ked ti aj potom bude zle, tak hold - budeš asi jediná baba o ktorej som počul že chce prehĺtať, ale nemôže
prečo to ješ bud nemáš sebaúctu alebo sa nemáš rada nerieš ked sama vieš že to nemusíš jesť a ked ti je trápne to vyplúvať tak to daj chalanovi rovno pri bozskoch do pusy ako to tu už zaznelo a neh s tým čosi on robí
tak naco to chces zrat ked ti je z toho zle? no fuj mas vobec nejaku hrdost? keby hej tak to nezeres...ved to sa ti uz rovno moze vymocit do pohara a mozes to vypit
Tak to môže byť všeličím. Možno máš alergiu Síce som o takej ešte nepočul ale čo už Každopádne som ešte nepočul o nikom komu by z toho bolo zle pokiaľ už raz nemá problém to prehltnúť.. čo ty zjavne nemáš Je celkom možné že ti prvýkrát bolo zle náhodne a zafixovala si si že to je z toho, tak ti je teraz zle stále
Alebo je to vážne tak ako niekto spomínal že len treba zmeniť príchuť
Ananas 4ever... XD a nech nech nežere ibalgin a antibiotika lebo potom ževraj nemdobra chut...XD (ked som bol chorý tak sa stažovaly) XD aha vianoce sa bližia kup vela ananasou a nech to žere... XD alebo ako bolo hore spomenute ench pociti aj on chut...XD :/
inak ma napadlo....necel by som trojku b+ch+ch lebo nahodou vifajči toho druheho...a teba bude cet frantovať ...blééééé XD (ako bolo v mafstory s kurvou sa nikdy neoblizuj ) XD
#4 že je podarená a i keď má šestnásť, skutočne prišla priskoro k sexu a nie ešte k orálu, páni kde to spejeme? tak to potom dopadáva, že chodia 15nástky nabúchané a fotrík sa na ne vyserie!
@Kikinuska ale ak ti ide len o oral a bolí ťa brucho z "toho čo vyjde" *rozkošné* tak zájdi za doktorom, i keď neviem ako asi bude reagovať
Za prvé: zo semena sa nepriberá, ani nie je dobré na zuby, a ani na iné orgány! to sú keci a obyčajné mýty kt. vám vyvráti hociktorý sexuológ. za druhé, nevyhadzuje sa z neho ani akné a ani žiadne choroby. Proste sa dostane po prehltnutí do žalúdku, kde ho spracujú žaludočné kyseliny, to je všetko. Neverte všetkému. To sú len sprosté ojebo*** niektorých chalanov
Chalanovi si povedala o tom probleme? .. skus to riesit tak, ze mu povedz narovinu ze ti byva po nejakom case z toho blbo, dohodnete sa na tom nejak.. aj ked moj nazor je, ze ked to vyplujes, nieje to z lasky (samozrejme nic proti tebe, ale to robia stetky - vypluvaju).. riesila by som to teda inym sposobom, on to moze ukoncit inak, pripadne mozte uprednostnit pohlavny sex...a tak
@65 ma pravdu, pomaha to.. ale nie raz za mesiac .. ked bude castejsie ananas pojedat castejsie a obmedzi take veci ako kavu, nemalo by to byt az tak horke a mozno ti z toho ani zle nebude
mno takze jasne ze ti to nechuti a je ti z toho zle ked tvoj chala pted tym ako ho vyfajcis nezje nic sladke poradim ti ako to robim ja poviem mojmu milacikovi prosimta chod do chladnicky a viber odtial milacik a vezmi si lizicku pride sadne si na postielku a aroven to mate ako predohru rovn oho snim nakrmis potom mu napchas do ust este nejaku chutnu cokoladu a je to bude ti potom krasne chutit
ser sa na všetko, máš naviac, než len na blbý sprostý a hlavne NEHUTNY SEX. tak sa zapoj do www.aktivnizivotbezSSS24.com/RR PZST A hotovo, tak ti treba!! že ti je zle, načo mu ho fajčíš?
Ja mám taký problém mám 10 a v poslednej dobe sa mi zle dýcha a nemám toľko energie ako pred mesiacom doly ma brucho zle sa mi dýcha zvykne ma pichať na pravej strane (vädla srdiečka) Neviem prečo mám strach veľký strach moja kamarátka jej sa zas zle dýcha má má plný nos mne to tak začalo pýtam sa to sa deje každému ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
tomu sa odborne hovori sperma... alebo muzske semeno...
Ked bude chciet aby si jedla pripinacky,aj to spravis??
MAs vlastny rozum ,tak trosku premyslaj a nebud naivna!
Ale veď normálka, že je ti zle, keď zhltneš spermie. Nie sú určené na papanie, ale na oplodnenie. Keď zhltneš pokazený tvaroh, tiež ti bude zle. Aj on je určený na množenie (baktérií ) a nie na papanie
ja myslim, ze by to mal predtym hodit na panvicu, trocha osmazit na cibulke a az potom do ust.
jednoducho si to nenehaj natankovať do pusy, ale čo ja viem, na face napriklad.
neprehltaj ked ti to robi zle.
abo nech ti to nandá do pusy a pak to vypluj, abo sa chod s chalanom hned olizovat,nech pociti chuť toho,čo musíš prehĺtať nandej mu to
a súhlasím s@26 idééééš!!
milá zakladatelka tohto fóra:
ak často fajčíš chalanov a dosť často striedaš a máš napriklad paradontózu, tak sa môžeš nakaziť nejakou chorobou
takže pani zakladatelka tohto zaujimaveho fóra:"davaj si bacha, ať se neskazíš..."
A vies to jej nechuti pri tomto priatelovi, u druheho bude casom lepsie...
Prekvapuje ma ako nizko dokazu ludia mat svoju dostojnost.
Nemusíš robiť všetko, čo od teba chce tvoj frajer, mala by si mať aj ty trochu vlastný úsudok a sebaúctu a neprehľtať to, ked nechceš
zapi sodou bikarbonou alebo zjedz hned potom mentos a zapi s pepsi....hned ti pretravi a bude ti fajn.
@k1rk
Akože, ak idem zas na birdz, prečítam si 2-3 diskusie a dakedy až umieram, jak teraz...
Tak to môže byť všeličím. Možno máš alergiu Síce som o takej ešte nepočul ale čo už Každopádne som ešte nepočul o nikom komu by z toho bolo zle pokiaľ už raz nemá problém to prehltnúť.. čo ty zjavne nemáš Je celkom možné že ti prvýkrát bolo zle náhodne a zafixovala si si že to je z toho, tak ti je teraz zle stále
Alebo je to vážne tak ako niekto spomínal že len treba zmeniť príchuť
A co takto pridat bacardi, anansovy dzus a kokosovy sirup. Pinakolada ako vysita !
inak ma napadlo....necel by som trojku b+ch+ch lebo nahodou vifajči toho druheho...a teba bude cet frantovať ...blééééé XD (ako bolo v mafstory s kurvou sa nikdy neoblizuj ) XD
vzajomna spolupraca a tolerancia nula bodov.holy ma v tomto fakt pravdu,toto by som ako 17-rocna nikdy nenapisala,aj kebyze viem o tom hovno
wow, medicínsky zázrak
@Kikinuska ale ak ti ide len o oral a bolí ťa brucho z "toho čo vyjde" *rozkošné* tak zájdi za doktorom, i keď neviem ako asi bude reagovať
A prestaňte byť všetci takí puritánski teda väčšina
Tak čo to mám zjesť za teba ?????
nesuhlasim...