ahojte. s priatelkou sa nam nedari najist bod G. prezreli sme uz obrazky clanky a vzdy to nevieme najist. Hladam ho asi 5cm v nej. a pritlacim palce o tu kost co ma. Lezi na chrbte, aj na bruchu..nic...vyvijam aj dost tlak ale nic vie mi dakto poradit
to typek: budeme jest inu ja sa zato nehanbim. Rad by som vedel na ktory krat si ty nasiel ten bod?? a zalezi to aj od dievcata...vidim ze tu je sami KOKOT.
1ka: zase picovina na mieste, prosimta snaz sa si to nabuduce odpustit
Samec: Absolutne si nechopil typka, ale co uz
a ides inym nadavat do kokotov a pritom nevies najst bod G? Ty si co za chlapa? Ked ti ani odborne clanky nepomohli, tak chyba bude asi niekde ine... Skus sa zamysliet
Čim viac sa snažíš ho nájsť, tým menšiu šancu máš, že ho nájdeš. Ako napísal Typek bod v podstate nie je hmotný bod, proste aby si ho našiel musíš robiť viac ako len šmátrať prstom vo vnútri.
kto ho najde ma u svojej partnerky vyhrane, mne sa to podarilo uplne nevedomky, krista som myslel ze si hlasivky vykrici ako vrieskala, a ked sa spravila....... pani hladajte lebo co potom dostanete k dispozicii o tom sa vam ani nesnivalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Samec: Absolutne si nechopil typka, ale co uz
a ides inym nadavat do kokotov a pritom nevies najst bod G? Ty si co za chlapa? Ked ti ani odborne clanky nepomohli, tak chyba bude asi niekde ine... Skus sa zamysliet