mám gitaru. keď na nej hrám tak sa ma pýtajú: "nebolí to tu gitaru?"
takže si môžete predstaviť moje zručnosti.
potom mám djembe, rumba gule, flautu (tam viem len C dur a D dur stupnicu a v nich pár skladieb) a ovládam základy hry na didgeridoo, berimbau a veľké množstvo perkusií.
a chcem vedieť hrať na ústnu harmoniku najviac na svete. fíííííííí.
na klavíri trošička ale úplne si nadávam za to že som sa na to kedysi vykašlala. na gitare viem úvod Californication a ešte nejaké také kúsky. ale chcela by som vedieť normálne
gitara, basa, bicie, seksi spev, zaklady na bubny, klavir a flautu. aj na ustnu harmoniku viem. aj na husle mi to celkom slo. a perkusie to je lahoda... takze, pochvalte ma
moja izba to je bordel hudobnych nastrojov, mam všeličo, ale najviac hravam na gitare , na bicie som hral v kapele dva roky, basa ma velmi baví , zostavil som si nedavno sadu perkusií čo som mal doma bonga, djembe, triangel, tamburiny, čineli atd..,len škoda že som není doma ale v zahraničí tu mam len jednu gitaru a nemam ani čas sa kreativizovať
Hram na gitaru, asi jedna a pol pesnicky na klavir, hravala som na husle a ucim sa hrat na ustnu harmoniku, chcem vediet hrat dobre na gitaru (Blues, Rock, latino, country, bluegrass), na elektricku chcem vediet zahrat nejake metalove a rockove sola, na klaviri je moja zivotna meta zzahrat Fredericka Chopina - revolucnu etudu a Beethovenovu osudovu symfoniu, na harmoniku chcem vediet hrat take nejake Beatlesovky a aj country. Na husle chcem znovu zavcat hrat, nech z toho nevypadnem. A rada by som sa naucila na drumblu, saxofon, violoncelo, basovu gitaru, dvanastrunnu gitaru a ukulele, ktore uz mam, ale zatial viem iba AC/DC a zaciatok Back In Black . A to zdaleka nie je vsetko, ale treba byt strucny..
Mam vychodenú gitaru a klavír na hudobnej - ale gitare sa venujem viac , aaaa teraz tak fušujem trochu do ústnej harmoniky..aa môj veľký sen sú husle..
mne osobne úplne postačuje basa... bicie by ma síce bavili tiež, ale to by som sa nedoplatil (+ čas a priestory... no pre mňa nerentabilné)... už len na basu som si posledný mesiac nevedel nájsť čas, takže hrať PORIADNE na 10tich nástrojoch by som nemal šancu... radšej sa realizujem v elektronike
hram na zobcovej flaute a to mi zatial uplne staci...chcela by som sa naucit hrat aj na gitare a klaviri ale zda sa mi ze je uz na to asi neskoro...no a tiez klavir nie je najlacnejsi...
@motylik141 - prípadne odporúčam napr. Yamahu-Clavinovu hlavne je to skladnejšie, aj keď funglovka troška drahšia (podľa modelu) ale dá sa vojsť vp ohode do 1000 €
na bicich ale zatial len sa len ucim ..taky maly amater som ale raz este budete pocut o mne ..ci? a este by som chcela na gitaru ale to az o paar rokov
..ten chlapik co ma uci na bicich ..omg on hra asi na vsetkom co chyti do ruky ja som si myslela ze odpadnem ked som ho tak sledovala ved to sa neda natolkych veciach vediet hrat respekt
Som baba,mam 18. Milujem hudbu,velmi rada spievam,pisem songy,skusenosti zatial nemam a preto by som rada nieco skusila ,najlepsie tiez s dakymi zaciatocnikmi.Chcem ale,aby to boli nazorovo mne podobni ludkovia.Ja nechcem hudbu robit pre slavu,chcem ju robit pre ludi,pre ich dobry pocit,pre pocit,ze nikdy nie su sami.A hudbou sirit vieru,lasku ,nadej.
Ak niesom sama,kto ma takyto sen,tak nech mi tkayto cloviecik-spriaznena dusa odpise.Spisska Nova Ves a okolie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
takže si môžete predstaviť moje zručnosti.
potom mám djembe, rumba gule, flautu (tam viem len C dur a D dur stupnicu a v nich pár skladieb) a ovládam základy hry na didgeridoo, berimbau a veľké množstvo perkusií.
a chcem vedieť hrať na ústnu harmoniku najviac na svete. fíííííííí.
gitara, basa, bicie, seksi spev, zaklady na bubny, klavir a flautu. aj na ustnu harmoniku viem. aj na husle mi to celkom slo. a perkusie to je lahoda... takze, pochvalte ma
Trochu klavír, trochu gitara a trochu spev.
@mielikki kde yoženiem drumbľu? :0
(aspoň ja som tak zohnala)
stačí jeden klik
» drumble.kvalitne.cz/...
sen : hang-drum ( stacilo by vlastnit, vyblaznil by som sa )
violoncello ? fííha
ano chcela som reagovat na @velkapohroma mýlite sa
a chcel by som na cembale alebo harfe
Do vlaku mi síce donesieš knihy, ale v ňom ma budeš učiť hrať
A ja ťa za odmenu naučím "Maličká som" a "Kohútika jarabého" na klavíri
@motylik141 - prípadne odporúčam napr. Yamahu-Clavinovu hlavne je to skladnejšie, aj keď funglovka troška drahšia (podľa modelu) ale dá sa vojsť vp ohode do 1000 €
clavinova su tiez fajne, tiez som pozeral po nich
A keby náhodou vaši vypratali izbu, tak vrelo odporúčam túto Yamahu
mojim zboznym prianim je naucit sa bude na vibrafone alebo xylofone...to vidim realne a prekusie....bubny
..ten chlapik co ma uci na bicich ..omg on hra asi na vsetkom co chyti do ruky ja som si myslela ze odpadnem ked som ho tak sledovala ved to sa neda natolkych veciach vediet hrat respekt
Ak niesom sama,kto ma takyto sen,tak nech mi tkayto cloviecik-spriaznena dusa odpise.Spisska Nova Ves a okolie.
PoeticSoul@post.sk