Ahoj, ktoré hov.mäso je nazdravšie? (plece,stehno,svieckova atd.)
Dnes som kúpil hov. stehno (mladý býk) a predné bez kosti (jalovica) myslíte že to je vhodné pri chudnutí? DAKUJEM
pri chudnutí to vôbec vhodné nie je, skús niečo ľahšie - ryby, kačicu, prípadne kurča.
okrem toho, keď sa pozrieš na surové hovädzie mäso a surové ľudské mäso, nie je to proste creepy ako sú si podobné? navrhujem ti, keď už musíš jesť mäso, ješt aspoň tie vtáky či ryby, človek u toho nemá pocit že je svoj vlastný druh.
@amikadze boha, to je zas prirovnanie. pravidelne vidas ludske maso, ze to vies porovnat, ze jo?
inak nerozumiem, naco demonizovat niektoru potravinu. vsetko s mierou.
Uplne v pohode, len nie pol kila. Ja jedine co uplne obmedzujem je bravcove, to nema podla mna takmer ziadnu vyzivovu hodnotu, resp. Najmensiu v porovnani s inymi druhmi.
Joj dala by som si taky stejcik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
okrem toho, keď sa pozrieš na surové hovädzie mäso a surové ľudské mäso, nie je to proste creepy ako sú si podobné? navrhujem ti, keď už musíš jesť mäso, ješt aspoň tie vtáky či ryby, človek u toho nemá pocit že je svoj vlastný druh.
inak nerozumiem, naco demonizovat niektoru potravinu. vsetko s mierou.
Joj dala by som si taky stejcik
*i'm out*
P.S. Milujem hovädzie steaky na medium.