Ahojte, mám medzi 25 a 30 rokov a už niekoľko rokov ma priťahujú aj niektorí chalani. Nijako to nedávam najavo, žijem normálny život, no predsa mám problém. Chýba mi niekto podobný, kto vôbec nerieši svoju homosexualitu a v ničom ho neobmedzuje, nespráva
@efyks
Pretože to rozhranie zatiaľ úplne stačí - len kvôli predstave, inak som to nemusel uvádzať vôbec, to máš pravdu. A odpoveď na druhú tvoju reakciu - prešiel som si kadečím a nič som si neplánoval. Určite som si neplánoval, že s mužmi spať nebudem, ale každý rok to takto cítim viac a viac. Nebudem tvrdiť, že ma neteší, že to takto cítim, ale to nie je zámer ani cieľ. Jednoducho sa už na chlapov dívam inak, ako keď som mal 22 a homosexuáli ma prestali priťahovať až tak, aby som s nimi chcel spávať.
@poke možno to písal preto, že nech už povie ako môže byť hociakej orientácie, predsa by chcel mať radšej pri sebe niekoho podobného s kým si môže vymeniť skúsenosti a pobaviť sa aj o veciach o ktorých sa s hetero len ťažko porozpráva.
Inak vcelku súhlasím, ľudí so spoločnými záujmamy najlepšie stretneš priamo pri ich vykonávaní.
@karlotiskot no hej, ale zároveň píše, že mu to je jedno - čiže asi chce človeka, ktorý ho bude tolerovať - každopádne, ten inzerát je napísaný strašne kontraproduktívne
ale tak ja som v pohode si myslím napr. ale so mnou sa ľudia stretávať nechcú, takže čo ti poviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pretože to rozhranie zatiaľ úplne stačí - len kvôli predstave, inak som to nemusel uvádzať vôbec, to máš pravdu. A odpoveď na druhú tvoju reakciu - prešiel som si kadečím a nič som si neplánoval. Určite som si neplánoval, že s mužmi spať nebudem, ale každý rok to takto cítim viac a viac. Nebudem tvrdiť, že ma neteší, že to takto cítim, ale to nie je zámer ani cieľ. Jednoducho sa už na chlapov dívam inak, ako keď som mal 22 a homosexuáli ma prestali priťahovať až tak, aby som s nimi chcel spávať.
takže podĺa mňa máš 29
hľadáš kamoša na šport, na pokec, v pohode - chceš aby bol hocakej orientácie - načo tam potom píšeš svoju?
chceš aby bol normálny, no aj iný - dobre, toto si možno mohol sformulovať tak, aby nebol zženštilí alebo úchylný pederast
a celkovo mám pocit, že hľadáš partnera a nie kamoša
božeee
a ak teda nie, prečo nehľadáš ľudí na miestach, ktoré sú typické tvojim záľubám, hobby? napr. galérie a pod.?
Inak vcelku súhlasím, ľudí so spoločnými záujmamy najlepšie stretneš priamo pri ich vykonávaní.
ale tak ja som v pohode si myslím napr. ale so mnou sa ľudia stretávať nechcú, takže čo ti poviem