raz a už nikdy viac. Chcela som čierne vlasy a na konci leta keď som si ich farbila späť na hnedo som bola takááá rada, ale ponaučenie pre mňa: farba vysušuje a čierna mi nesedí
@klaudysweet no, neviem, či sú úplne super (na to by museli byť hustejšie a menej rovné a stále mám trocha rozštiepené končeky, ale v rámci mojich možností sa nesťažujem. A hlavne, predtým, ako som začala henniť, som kvalitu vlasov veľmi nesledovala, takže veľmi porovnať neviem, každopádne nedá sa povedať, že by som ich mala zničené
moje vlasy su leskle , vyzorovo menej poskodene , pevnejsie , ked su zafarbene .. teda ale maxinalne 2-3 tyzdne od farbenia . potom je to tazka katastrofa ... ale aj taKD ..
mala som iba ruzovy melir, cele vlasy som si v zivote nefarbila (pacia sa mi iba farby typu ruzova, modra atd...obycajnu prirodzenu farbu by som nepouzila, naco?), ani si neplanujem farbit, pokial mi nezacnu rast sediny
Pred dvoma-troma rokmi som si zafarbila vlasy čiernym šampónom a potom to išlo... kupovala som len farby a vkuse... potom ma to prestalo baviť..a už rok som si ich nefarbila
farbila som si a aj si farbím, ale nie pravidelne... ako to príde... moja prirodzená je hnedá a fakt si môžem dať na hlavu čokoľvek, tá hnedá mi ide najviac . No už keď, tak to vždy bola taká mahagónová, višňová...
Farbím a neviem čo s tým toľko bab ma, že farbenie škodí vlasom. Moje vlasy sú po farbení lesklejšie a krajšie A vôbec nemam pocit žeby mi farbenie škodilo -.-
Kedysi dávno som vyskúšala farbu i farbiaci šampón na vlasy a mala som aj melír (farbu a farbiaci šampón v tej istej farbe ako mám svoje vlasy a melír blond). Už nikdy viac, netreba mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
chcel som mať biele vlasy a nakoniec bola zo mňa zrzka