Nechodím sem moc často .. tak neviem, či sa tu niečo podobé rozoberalo.
Chcem sa Vás spýtať( overiť si, konkrétne dievčat), či menštruačný cyklus môže ovplyvniť aj alkohol príp. čo ju môže ešte oneskoriť...? (tehotenstvo pri
sice nesom dievca, ale viem ze menstruacia moze meskat... myslim ze to je bezna vec. mojej ex meskala asi tyzden, a neviem ci nie az dva (a co bolo najhorsie, bolo to po sexe, ale bol som si na 90% isty ze neje tehotna). Ale kramy nakoniec dostala... viem ze jej to bezne meska par dni...
no moze meskat z roznych pricin aj stres alebo daco ine. vsak ak si si nie ista z dacim tak su aj testy nie? tak si ich kupis a uvidis ale mozes a nemusi
No to ze alkohol by na tom mal mat nejaky ucinok som v zivote nepocula...cie asi nie...ale meskat ti moze z hocijakych dovodov,aj mne sa to stalo ze mi 3 tyzdne meskali...
jasne moze meskat,a ked si nemala styk tak nestresuj ale s tym alkoholom co ja viem...myslim že napr červene vino tesne predtym jak maš dostat by to amlo este vyvolat ale to neiem an 100% to som len počula
noo myslim, ze alkohol nevplyva tak.. ze by sa to malo oneskorit... mylsim, ze jedine stres a plechladnutie.. a keby ti meskajuu dlhsie tak chod ku gynekologovi.. ta vysetri.. daa ti injekciu na vyvolanie.. a pak budes brat nejake lieky.. najcastejsie sa dava na to antikoncepcia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
.. Už sa aj dostavili ..
Ja som kdesi citala ze alkohol ma ucinok na kramy... Kup si test ako vravia druhi