To znamená len to, že si správny 23 ročný chalan. Ani ja by som sa nevedel teraz asi starať o deti a ani nechcem. Načo tak skoro? Je to normálne, že v tvojom veku na to nejsi pripravený.
Ale nechápem čo ona dáva, to chce to decko už teraz?
@jaj55 no asponze ti to povedala... co to znamena? No proste, ze si ta nevie predstavit ako otca svojich deti, co je dost zle... a asi jej tvoje chovanie a tvoj prejav a zmyslanie v niektorych veciach sa nepaci a preto si s tebou nevie predsatvit taku buducnost ....
Vyzera to, ze si kazdu chvilu najde niekoho ineho, alebo bude s tebou zo zotrvacsnosti .. a mozno ti to povedala, aby si sa nad sebou zamyslel, ak s noui chces byt dalej a fakt vazne byt s nou v buducnosti ...
Inak vies byt vazny? Z toho co napisala, to vyzeram, ze vsekto beries ako srandu a a si flegmatik alebo co ... Neviem nepoznam ta ani ju, reagujem len na ten komentar tvoj
A to delenie cinnosti? Kto to ma rad? Nikto... to sa necudujem, ak je zvyknuta napr doma, ze vsetko robi doma mama a foter nic, ze sa boji, ze budes taky isty ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale tu hornu hej,
ja neznasam ked niekto deli prace na zenske a muzske s tym, ze "ty urob toto toto toto a toto, lebo je to zenske a ja som chlap ja ta budem zivit.
preboha to kde sme???
ked toto pocujem vrazdila by som.
Čo si chcel z toho vyčítať, keď sme ti teda veľmi nepomohli?
Ale nechápem čo ona dáva, to chce to decko už teraz?
mate cas.
Vyzera to, ze si kazdu chvilu najde niekoho ineho, alebo bude s tebou zo zotrvacsnosti .. a mozno ti to povedala, aby si sa nad sebou zamyslel, ak s noui chces byt dalej a fakt vazne byt s nou v buducnosti ...
Inak vies byt vazny? Z toho co napisala, to vyzeram, ze vsekto beries ako srandu a a si flegmatik alebo co ... Neviem nepoznam ta ani ju, reagujem len na ten komentar tvoj
A to delenie cinnosti? Kto to ma rad? Nikto... to sa necudujem, ak je zvyknuta napr doma, ze vsetko robi doma mama a foter nic, ze sa boji, ze budes taky isty ...
tak co si chces do pekla myslieť?
hned zajtra jej urob dvojicky, to bude to, čo chcela. určite