Nemam sa uz poriadne s kym poradit. S kamoskami sa o ton nemozem radit a s mamkou taktiez nie.
Cez vikend bola u kamosky na dome party. A samozrejme sme pili alkohol. Ja som zalomila mrdzi prvymi, o tom potom.
A ostatny sa dalej bavili. O piatwj nad ran
poznam dve fazy opitosti. jedna je kedy este vnimam a viem co robim...a ta druha kedy som uz totalne mimo a neviem sa ani poriadne hybat...okno mam iba vtedy ak niekde zalomim skor ako vytriezvem..v tej druhej faze pochybujem ze by nieco take zvladol a v tej prvej mozem sam za seba povedat ze ak niekoho mam tak som si toho vedomy aj v tom stave a take picoviny mi svedomie robit nedovoli...
tym chcem povedat ze podla mna kamoska ziarli, vyuzila situaciu a snazi sa vas rozdelit...
@1 uplna sprostost, kazdy ma fazy opilosti individualne. Moja hlavna faza opitosti je nadrzanost a strata moralnych zabran. Cize by to podla mna za normalnych okolnosti urcite nespravil, hoci pri opiti sa ano.
Kolko ludi tolko spravani pri opiti sa. Niekto je uplne agresivny, iny vobec, dalsi sa zase sprava jak decko, s niekym to dokopy nic nespravi.....povrdat ze su dve fazy je uplna sprostost
@kosmiklove tiez ma napadla ta alternativa, ze nas chxe rozdelit, ale to tiez nachapem preco?!
Poznam ho a videla som ho v tu noc/rano v akom bol stave a dost o tom pochybujem ze by bol takeho niecoho schopny.. A zase keby sa mne nieco podobne stalo tak by som to asi nevykecavala kadetade ako ona.. A este k tomu moj brat, ktory bol tiez na tej party bol totqlne kludny a to mi je ties az moc podozrive...
@ameryka u zien to jednak prebieha inak a snazil som sa to len nejak jednoduchsie vysvetlit. bud je niekto tak opity ze uz nezvlada nic alebo zvlada a vnima co robi. ci uz je niekto agresivny alebo vesely alebo nadrzany to uz su zase dalsie veci. ja ked som opity tak viem co robim a ked mam frajerku tak by som ju jednoducho nepodviedol ani vtedy. naco? aby som si uzil a potom ak by nahodou na to dosla som sa mohol vyhovarat na alkohol?
@matkazlatka preco? lebo sa jej mozno paci. ved sa opytaj niekoho ci nevie ze sa take nieco stalo
Aha takze nikto nič nevidel, on si nič nepamäta len ona ti to povedala. No nevoem ci klamala, nebol som tam ale aspon si z toho vezmi ponaucenie a menej pi.
@1 somarina. spravil som v opitosti x veci, z ktorych mam okno a viem o nich len z toho, ze niekto to natacal na mobil. poslednu vec som si pamatal o 8 vecer a udalosti do 3 rana viem len z fotiek a videi
vselijake okna som mal.. vraj som normalne fungoval, rozpraval, robil veci, kracal.. len si to nepamatam
a zas samozrejme ze neni vylucene ze robim aj kokotiny vtedy..neni to omluva, jasne. ale mohla by to byt polahcujuca okolnost
@1 ja som sice tiez ten typ, co ked si nepamata s najvacsou pravdepodobnostou spi, ale, som abstinent co vyrastol na Orave, videla a zazila som velmi vela opitych ludi a viem s urcitostou povedat, ze kazdy to ma s tymi oknami inak, niekto si nepamata uz aj po dvoch pivach.
k teme, je tazke rozhodnut, ako to naozaj bolo. kazdopadne, vsetci ste pili, takze ci uz si to priatel pamata alebo nie, triezvy urcite nebol. a kamosku si ty musis poznat, ci si to nevymysla, aby vas rozbila. alebo sa jej to mozno len snivalo.. ja by som osobne urobila hrubu ciaru za tym a nechala to tak. casom sa ukaze, ci kamoska nie je zavistliva klamarka alebo priatel nie je suknickar. kazdopadne, drzte sa od alkoholu dalej...
Prvá vec, ze ked je to údajne tvoja kamarátka, tak wtf načo by vás chcela rozdeliť, skor by ti mala chcieť dobre. Ale ofc, dnes existuju kadejaké "kámošky". Musíš len ty vedieť, ako vychadzate. Ja by som to tiež neuverila hociktorej. A pravdepodobne by som neverila ani jemu, ale to som ja ľudia kadečo postvaraju, ked majú vypite, ale ked by to spravil este za tvojej prítomnosti a s tvojou kamarátkou, tak to je uz trochu hardcore. Asi je to uz len na tebe, komu doverujes viac, pripadne časom uvidis, ako sa situácia vyvinie a ci spraví niečo podobne.
citam, citam, kym nepridem po to prstovanie, vtedy si tak hovorim - okay, that escalated quickly ... hlavne skvela kamaratka, ked si to necha ako by sa nic nedialo,
podla mna z toho vychadza stale zle ta "kamaratka", bud si vymysla a je to ubohe, alebo si nevymysla a mohla ho teda aspon pred tym prstovanim stopnut, ked uz dovtedy nie
simple as that
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tym chcem povedat ze podla mna kamoska ziarli, vyuzila situaciu a snazi sa vas rozdelit...
Kolko ludi tolko spravani pri opiti sa. Niekto je uplne agresivny, iny vobec, dalsi sa zase sprava jak decko, s niekym to dokopy nic nespravi.....povrdat ze su dve fazy je uplna sprostost
Poznam ho a videla som ho v tu noc/rano v akom bol stave a dost o tom pochybujem ze by bol takeho niecoho schopny.. A zase keby sa mne nieco podobne stalo tak by som to asi nevykecavala kadetade ako ona.. A este k tomu moj brat, ktory bol tiez na tej party bol totqlne kludny a to mi je ties az moc podozrive...
@matkazlatka preco? lebo sa jej mozno paci. ved sa opytaj niekoho ci nevie ze sa take nieco stalo
a ak to fakt nikto nevidel a priateľ si údajne nič nepamätá, tak by som jednoducho dala na to, že komu ty sama viac dôveruješ
a zas samozrejme ze neni vylucene ze robim aj kokotiny vtedy..neni to omluva, jasne. ale mohla by to byt polahcujuca okolnost
a možné to podľa mňa silno je, možné je aj to že si frajer pamätá a snaží sa to nejak uhrať že nie, je to celkom logické ak sa mu nechce vysvetľovať.
ja som opitá spravila toľko vecí ktoré som si myslela že v živote neurobím že toto znie ako úplná drobnosť oproti tomu.
držím paľce nó.
k teme, je tazke rozhodnut, ako to naozaj bolo. kazdopadne, vsetci ste pili, takze ci uz si to priatel pamata alebo nie, triezvy urcite nebol. a kamosku si ty musis poznat, ci si to nevymysla, aby vas rozbila. alebo sa jej to mozno len snivalo.. ja by som osobne urobila hrubu ciaru za tym a nechala to tak. casom sa ukaze, ci kamoska nie je zavistliva klamarka alebo priatel nie je suknickar. kazdopadne, drzte sa od alkoholu dalej...
Skor sa ukazala jeho prava povaha. Vela stastia :ble:
Ach, bože.
simple as that