ludkovia praskol mi prezerwatiw wo wnutri ale pred tym ako praskol nebola ejekulacija....cize v prezerwatiwe bola len ejakulacna tekutina a bojm ze priatelka otehtnie...ale hned ako sme zistili ze praskol tak sme prestali
@9 načo jebeš keď si nezodpovedný a nechceš problémy riešiť ? nevravela som že sa máš teraz vyspovedať rodičom...neviem ako by už len to mohlo pomôcť keď ti praskol kondom...
predejakulacna tekutina, cize to muzske "mazivo", sa vola slangovo "kvapôčky lásky", obsahuje male mnozstvo zivych spermii, takze je tam riziko (pre niekoho sanca, , ale v tomto pripade riziko) otehotnenia, male ale je...
zalezi od vas ci sa rozhodnete pre hormonalnu bombu ludovo volanu "tabletka po", napriklad www.tabletkapo.sk, Escapelle, co sa ma do troch dni zobrat, ucinnost okolo 80%, cim skor tym viac
@1kokyx11 proste nečakaj a radšej chodte kúpiť tú tabletku nech máte istotu! myslím že vám tých 10-15 eur čo zaplatíte za ňu stojí za to...lepšie ako keby náhodou otehotnela a museli by ste platiť niekolko tisícový potrat
@23 no moj nazor je, ze radsej obetovat tych 16-17 eur na nu, ako 150 az 200 eur na interupciu, ak ju vobec bude chciet podstupit, ktoru este k tomu pred rodicmi nezatajis
inak ak ju pozije rataj s tym, ze vacsinou byva zenam po nej zle, ale to je zas individualne
@28 prides mi ao dementny,kazdy ti pise ze mas ist kupit tabletku a ty stale "takze mam ist kupit tabletku?" a stale..boha nepytaj sa a chod ju uz kupit,nie?
@desiree @insomnya inak som v celku ludomil, ale tato diskusia mi pripomina nemenovanu stranku, ktora tu i bola spominana..
preco to vlastne ti ludia robia..
@33 ale nečakaj že ten gynekoló ti hneď povie že je tehotná alebo nie je...to je možné zistiť najsk§r po pár týždňoch od toho keď ste mali sex...čím skôr užije tabletku tým je jej účinnosť vyššia
no tabletka je najlepšie riešenie, stojí síce dosť- okolo 20 eur, má sa užiť najneskôr 72 hodín po sex. styku..ak mala tvoja priateľka akurát plodné dni, tak je možné, že otehotnela, ke)dže spermie prežívajú vo vagíne až 5 dní...takže tabletka by to mala vyriešiť..ale pozor...môže sa brať len jedna za pol roka.je to riadne svinstvo...
no áno...stála okolo 600 sk..ale teraz po novej mene netuším...postinor toľko stojí..a neviem, či sú aj nejaké iné, ale radšej kvalitu kúpiť, ako potom cvakať za potrat alebo za živenie deiťata..určite ťa to vyjde lacnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
zalezi od vas ci sa rozhodnete pre hormonalnu bombu ludovo volanu "tabletka po", napriklad www.tabletkapo.sk, Escapelle, co sa ma do troch dni zobrat, ucinnost okolo 80%, cim skor tym viac
inak ak ju pozije rataj s tym, ze vacsinou byva zenam po nej zle, ale to je zas individualne
bud je mierne spomaleny, alebo si robi srandu
@insomnya inak som v celku ludomil, ale tato diskusia mi pripomina nemenovanu stranku, ktora tu i bola spominana..
preco to vlastne ti ludia robia..
necem ho zabit, ale svet by bol krasny, keby...