Teším sa z pekného oblečenia. Nové topánky mi fakt vedia zlepšiť mentálne zdravie. Tiež k životu potrebujem barbera, aspoň raz za mesiac. Ďalej to je moje auto a moj byt.
Šport je pre mňa dôležitý, ale iba ten kolektívny. Futbaly, hokeje... bez toho som na nervy. Bez fitka vydržím v pohode... viem si dobre zacvičiť aj s vlastnou váhou, len ma to nebaví.
A aby som sa vyjadril trochu aj k omamným látka, pivo je pre mňa veľmi dôležitý zdroj šťastia taktiež.
Pán je môj pastier nič mi nechýba...
a skutočne modlidba je môj duševný každodenný pokrm, bez nej by som bol ako bez ducha...
ostatné všetko mám a je to pre mňa nepodstatné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Šport je pre mňa dôležitý, ale iba ten kolektívny. Futbaly, hokeje... bez toho som na nervy. Bez fitka vydržím v pohode... viem si dobre zacvičiť aj s vlastnou váhou, len ma to nebaví.
A aby som sa vyjadril trochu aj k omamným látka, pivo je pre mňa veľmi dôležitý zdroj šťastia taktiež.
a skutočne modlidba je môj duševný každodenný pokrm, bez nej by som bol ako bez ducha...
ostatné všetko mám a je to pre mňa nepodstatné...