potom to nie je kamoška..a ani tvoj "frajer" nie je skutočný priateľ, lebo ak by bol, tak by mal oči len pre teba. Pozor na takéto tínedžerské "lásky".
nerozumiem, v com je problem (okrem pisania "opäť" ako "o5", toho, ze ste si pisali a "rozumeli ste si" a po par dnoch povrchnej znamosti spolu "chodite"). To, ze sa dvom kamaratom paci to iste dievca, hoci chodi s nim iba jeden z nich, je uplne bezny jav a predpokladam, ze naopak (2 dievcatam jeden chalan, ale chodi s nim len jedno dievca) je to tiez bezne.
Pokial ste si predtym nepovedali, ze si s nim ziadna z vas nezacne, lebo sa paci obom, tak neviem, co je akoze zle na tom. A tiez nerozumiem komentom ako @4 a @1 - co akoze spravila zle ta kamaratka? Jedine, co vyzera byt zle (a dost zle, to uznavam), je, ze ta vyuziva, ale vo vztahu k tej situacii, ktoru opisujes, nehovoris nic o spravani tej kamosky, takze netusim fakt, o com je rec. A @4 ? Asi som slepy, ale nevidim nic o tom, ze ten chalan ma oci pre tu druhu
na tvojom mieste..asi to iste povedala by som jej pravdu... a na jej mieste ..hmm na tom mieste som ja v skutocnosti stale... zijem dalej ..kamoska je proste krajsia a zabavnejsia ako ja
vždy ked sa nam s kamoškou stane že sa nam páči rovnaky chalan dohodneme sa že ho nebude mať ani jedna z nás lebo by nastali len samé hadky a spory a ptm je všetko vyriešene
Ako kamaratka asi nestojis za vela... pretoze sa otom najprv treba porozpravat a nie si to robit za chrbtom a samozrejme naschval .. A mne sa to uz stalo len mne to zrobila sesternica.. A co som zrobila? Vykaslala sa nanu..prerusila kontakt.. .. Mimochodom.. ta priatelka si zasluzi lepsiu ako si ty
nechapem kto komu ho ukradol...tak ked sa ona necinila a ty hej to znamena ze si jej ho "ukradla"..."ukradla" by si jej ho keby spolu chodili tak neviem aky je problem...
pozri keby si kamoska zacne s chalanom ktory sa mi lubi budem smutna nestasnta nahenvana ale na seba alebo na neho ze preco s nim nemozem byt ja, budem mozno zavidiet kamaratke ale neprestanem sa s nou bavit nebudem ju obvinovat, preknam to niekde sama v sebe vnutri. proste ale nech snim chodi, ved kamaratstvo nie je o tom aby sme sa ukratili o lasku. jedno´ducho aj aj keby lubim chalana tak budem s nim bez ohladu na to ci sa paci aj nejakej mjej kamoske. fajn trosku sucitu a vsetko ale kamaratstvo a lasku treba oddelit su to rozne veci a netreba si znicit jedno kvoli druhemu
nečítala som prvý koment slečny čo toto zakladala ale keď som si prečítala nadpis fóra: Čo by ste robili ak by vám kamoška ukradla chlapca??? .. prvé čo ma napadlo : ZABILA BY SOM JU
Takáto situácia sa mi už raz stala- bola som v pozícii kamošky- a bol to pre mňa strašný úder pod pás, myslela som, že to neprežijem, jeho som mala vtedy strašne rada, klapalo nám to a zrazu uňho spala ona a bolo.... Síce som jej to nepovedala, ale nenávidela som ju a ona si to určite uvedomovala, lebo sa mi vždy vyhýbala, ale slovo "prepáč" z nej nevyšlo. a teraz, po roku, ma hnev prešiel, láska vyhasla a s oboma mám dobrý vzťah. V živote sa stane mnoho situácii pri ktorých máš chuť padnúť, zdajú sa ti tým najhorším čo sa ti môže stať, ale ver, že bude ešte horšie... zvykaj si
no možno tá druhá by sa mu ani nepáčila takže možno by ju ani nechcel...a keď ťa len využívala tak potom nebola to nie je pravá kamoška nie? Ale závisí to aj od toho čo vlastne vidíš pod pojmom "Využívať."
Na tvojom mieste, ostala by som s tým chalanom a počkala pokiaľ sa s tým tvoja kamoška zmieri. Veď si jej ho neukradla! Nepatril jej predsa predtým nie?! Tak potom buď kľudná
zeriavka : ty si asi jediný človek čo to tu pochopil presne mi sme už dlhšiu dobu neboli boh vie aké kamarátky a ani pred tým sme neboli najlepšie kamarátky len sa nám jednoducho obom páči ten istý chalan , ja som sa s ním dala do kopy a ona sa teraz hrá na urazenú ,ale samozrejme že keby sme boli kamarátky tak by som jej to neurobila lenže ona sa ako kamarátka už dosť dlhú dobu nesprávala...teraz sa akurát hrá na urazenú aj keď to trošku nechápem ...keď sa mu raz ona nepáči tak s tým nespravý nič...
zeriavka : ty si asi jediný človek čo to tu pochopil presne mi sme už dlhšiu dobu neboli boh vie aké kamarátky a ani pred tým sme neboli najlepšie kamarátky len sa nám jednoducho obom páči ten istý chalan , ja som sa s ním dala do kopy a ona sa teraz hrá na urazenú ,ale samozrejme že keby sme boli kamarátky tak by som jej to neurobila lenže ona sa ako kamarátka už dosť dlhú dobu nesprávala...teraz sa akurát hrá na urazenú aj keď to trošku nechápem ...keď sa mu raz ona nepáči tak s tým nespravý nič...A ona s ním dokonca ani nebola neviem aká kamarátka ja som s ním bola aspoň kamarátka a rozumeli sme si tak sme šli von , pokecali sme a na druhý deň ten film...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
vidim, ze moja finta si zije vlastny zivot...
Pokial ste si predtym nepovedali, ze si s nim ziadna z vas nezacne, lebo sa paci obom, tak neviem, co je akoze zle na tom. A tiez nerozumiem komentom ako @4 a @1 - co akoze spravila zle ta kamaratka? Jedine, co vyzera byt zle (a dost zle, to uznavam), je, ze ta vyuziva, ale vo vztahu k tej situacii, ktoru opisujes, nehovoris nic o spravani tej kamosky, takze netusim fakt, o com je rec. A @4 ? Asi som slepy, ale nevidim nic o tom, ze ten chalan ma oci pre tu druhu
chodili sme spolu pár mesiacov nebolo o povrchne a dosť ma to zranilo :o najkamoška :o
To keby mi Miriamka spravila tak ja neviem
presne presne. ja nechapem co ta kamoska urobila
Ja to robím iba babám čo ich neznášam. Kamoške by som to neurobila.
a kebyže mne kamarátka urobí to čo je v otázke...tak by už asi nebola moja kamarátka
@helliumka Súhlasím.
Na tvojom mieste, ostala by som s tým chalanom a počkala pokiaľ sa s tým tvoja kamoška zmieri. Veď si jej ho neukradla! Nepatril jej predsa predtým nie?! Tak potom buď kľudná