Ja mam pri posteli servitky, takze vzdy ked sa vystriekam utriem to do nich. Kedysi normalne som to utrel do trenok, alebo do perin, ked som vedel ze ich idem prat
do vyhlások, vyrocnych správ, a zápisníc zo schodzí mestského úradu, - kde sa tiez ovsem nedá nijako presadit, ani nic pozmenit, navrhnút..
(.. lebo vsetko, vzdy, a vsade, vsetko je obsadené takymi zmrdi-alfami, takymi nahlúplymi - alfami (jako tequila, ba aaj teal) co veciam nerozumejú, ale o to intenzívnejsie akurát veci len zhorsujú, a zivot len víc dojebávajú, zhorsujú, - vid zákaz bicyglov , uzatvoreny prechod na nábrezí, uzatvorené, oplotené strkové jazierka, atd...
..tak hlavne ze im, vsem, na ten nahlúply, pubertácky, prisprostly, analfabetsky 'alfizmus' letia baby,
volici, a investori, / zakázky, a klienti..
( aj si s nimi utieram! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
(.. lebo vsetko, vzdy, a vsade, vsetko je obsadené takymi zmrdi-alfami, takymi nahlúplymi - alfami (jako tequila, ba aaj teal) co veciam nerozumejú, ale o to intenzívnejsie akurát veci len zhorsujú, a zivot len víc dojebávajú, zhorsujú, - vid zákaz bicyglov , uzatvoreny prechod na nábrezí, uzatvorené, oplotené strkové jazierka, atd...
..tak hlavne ze im, vsem, na ten nahlúply, pubertácky, prisprostly, analfabetsky 'alfizmus' letia baby,
volici, a investori, / zakázky, a klienti..
( aj si s nimi utieram! )