Baby pomozte mi(smajlík) minuli tyzden som si bola dat prefarbit wlasy a to bola asi chyba (smajlík)zo spinawej blond farby som si dala tmawo hnedu a do toho par pramienkou blon na spodkoch to wyzera celkom fajn len na wrchu to je rysawe...ja chcem spat s
ja som si odfarbila vlasy na čierno... a niekedy boli svetlohnedé a po lete takmer špinavý blond... a tiež to ľutujem... lebo teraz mi strašne vypadávajú vlasy... a teraz sú oveľa redšie oproti tomu aké boli pred tým...
moja kmaratkaa ma powoedne tamwe wlasy a dala sa na blond a wyzeralaa hrozne he ...a pohode jej tto prefarbili naspat..mysli ze aj z zmawej to pojde na blond? ((
No skus si ich odfarbit, sice mojej kamoske to spravilo modre flaky na vlasoch ale riskni to a ak to nevyjde nafarbis si ich na hnedo tym to zakryjes a pockas si kym ti vyrastu aj ja mam prefarbene vlasy bohuzial a nic z tym uz nespravim, len si pockat alebo si kup parochu taku poriadnu z pravych vlasov strednej dlzky ta to vyjde asi na 4000sk a mozes s nimi robit vsetko-zehlit, kulmovat, fenovat..
ja som to tiez urobila,blond mat nebudes ale o par odtienov si ich mozes odfarbit a potom ked ti budu vyrastat nebud eto taky rozdiel....a neboj nevypadaju ti vlasy ja som to urobila niekolko krat a nejaku extremnu zmenu vo vypadavani som postrehla len prvych par dni ale kup si specialne sampony a tak a za sto bude ok
no ja som uz skusala vselico na sebe....ale neboj nikdy mi vlasy nevypadali....urcite to pojde aspon o odtien zosvetlit....a bez zaidnych nasledkov..len sa zver do ruk nejakej schopnej kadernicke...nie ziadnej kamoske....ani ziadnej tete susede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a nepochopila som to (smajlík)
po prvé, zničíš si vlasy.
po druhé, pravdepodobne ti druhá farba nechytí.
po tretie, peroxid je stelesnené zlo.
po štvrté, ja sama mám odtieň "ošťaná slama" a nechápem, ako ho niekto môže chcieť na hlave.
a btw, som skodoradostna a poviem ti : tak ti treba