Ahojte, už dlho chodím so svojím kamarátom von a ja ho beriem viac ako kamaráta. Už ma to nebaví len vedľa neho kráčať, rada by som sa ho aj nejako dotkla. Len neviem ako, aby to nevyzeralo nápadne. Nejaké nápady?
Drahá slečna, neviem , či do Vášho života vnesiem nový poznatok, ale mám zato, že najľahšie sa dotýka končatinami. V cudzích krajinách je však rovnako praktizované aj dotýkanie nosom - najmä u primitívnych afrických kmeňov, v Japonsku dokonca skupinové dotýkanie sa genitálií opačných pohlaví.
Ale, ale, aleee drahý @piter09 . Ďakujem Vám za tento zvláštny, avšak pozoruhodný prejav priateľstva. Chápem, že u Vás doma ide zrejme o bežný spôsob vyjadrovania citov a rodinnej súdržnosti. Celkom živo si viem predstaviť ako Vás matka mláti lopatou po hlave - veď predsa čím väčšia rana tým väčší náznak lásky. Nasvedčoval by tomu aj Váš mentálny defekt. Ešte raz vďaka, ale takto primitívny zvyk praktizovať odmietam.
@dokonalygentleman to mas odkial o japoncoch oni si dokonca nedaju ani pusu na verejnosti a ledva sa chytia za ruky niekde v spolocnosti maju tam proste taku moralku tak najprv si over fakty kym vypustis takuto hlupost
@dokonalygentleman ja si celkom zivo viem predstavit, ako sa niekto ako vy musel nudit, aby si vytvoril profil, ktorym chce zaujat a uputat na seba pozornost
@alroune drahá slečna, ste tak zlato neznalá. Každoročný festival sexu, kedy sa na jednom mieste zídu tisícky mladých japoncov a japoniek a súložia spolu... To Vám zrejme nič nehovorí. Naštudujte si prosím fakty vy
drahý @piter09 , nepotrebujem zaujať. Ale tak ako vy, tak aj ja mám právo vyjadriť sa. Chcete mi ho snaď odoprieť?
@dokonalygentleman pocuvaj ujko za to ze si tu sam das "titul" dokonaly gentleman a pises akokeby si zjedol vsetku mudrost etikety a moralky neznamena ze ta nemozem poucovat podloz faktami tvoje tvrdenie a ja ti to uverim
@alroune vy drahá slečna skutočne nemáte právo ma poučovať v oblasti etiky a morálky, nakoľko už len Vaše správanie voči mojej osobe vonkoncom nemožno označiť za slušné. Toto video Vám poslúži ako dôkaz, sama ste to chceli - » www.mojevideo.sk/video/14f5/japo...
Drahá @alroune , Vaše reakciu sú adekvátne k môjmu správaniu? Nebodaj som Vás niečim urazil? Skutočne, nechápem prečo by som mal niesť zodpovednosť za Vaše, ehm, vyberané správanie. Aspoň, že mi už vykáte, mienil som Vám to vytknúť. Drahá slečna, vy zasa očividne nemáte ani páru o starých zvyklostiach kultúr vo svete. Uznávam však, že s istou dávkou tolerancie Vám zrejme bontón nieje až tak celkom cudzí..
@dokonalygentleman ja sa obcas pohybujem v takej spolocnosti kde sa ludia s najvyssim spolocenskym spravanim a levelom dokazu spravat ako totalni magori takze skor ci neskor je kazda maska prekuknuta
@alroune tým ste chceli povedať? Viete slečna, zdieľam Váš názor. I pri vysokom spoločenskom statuse by jedinci nemali podliehať vysokým predstavám a ideám o svojej osobe. Morálne ponaučenie od snoba sa rovná zhruba hodnote maďarského forintu....
Mnuž viete drahá @alroune , je to môj pseudonym. Nebudem sa tajiť tým, že tento pseudonym má za úlohu ma odlíšiť. Totiž keby si dám meno Charles, stratím sa v dave a možno by na mňa nikdy nenatrafila dokonalá dáma. Nemá to nič spoločné s mojimi ideami, lež poukazuje na môj spoločenský status.
@dokonalygentleman spolocensky status? a ten je aky? Zaradte sa mily nech si viem prdstavit co robi 32rocny muz zijuci v UK (teda ak je to vas pravy vek) na portali pre pubertakov resp. do cca 26 rokov plny studentov a ludi co podla toho ako sa vy spravate nedosahuju vasu uroven
@alroune drahá. Žijeme v demokratickom štátnom zriadení. Sloboda pohybu je teda , predpokladám, bežná vec. Je tento portál pre staršie osoby nejakým spôsobom zakázaný? Na margo veku, zrejme ani vy nemáte 9 rokov drahá slečna. Alebo nebodaj svet modernej techniky vplýva pozitívne na vývoj dieťaťa až do takej mierym že dospieva 17x rýchlejšie ako tomu bolo doteraz?
@alroune navyše skutočne neviem, či si to uvedomujete. Ale vy sama ma staviate do pozície nadčloveka. Nepobadal som, že by som sa nad niekym vyvyšoval. Lež som len poukázal na moje životné priority a fakt, že sa riadime pravidlami gentlemanského správania. Môj otec bol gentleman, môj dedo bol gentleman a aj môj pradedo bol gentleman. Ide o prirodený vývoj skrz generácie. Nemôžem zradiť rodinný trend. Nemôžem si dovoliť zneúctiť predkov
@dokonalygentleman nie chcela som len povedat ze svojim spravnim nezapadate do tejto komunity tu si nikto nevyka a ani to nikto od nikoho nepozaduje. V podstate je mi to jedno, len mi to proste nesedi celkovo vy a vase spravanie to vse co som chcela k teme prajem vela a vela zazitkou a vela stastia pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Dotkni sa ho silou mysle, udel mu astralny vyprask!
PS:
Ak, je ta otazka myslena vazne, tak mi to pride sympaticke, ze dievca ktore je vo veku 17 rokov riesi taketo otazky
a možno aj pusa na líce by bola milá, teda v prípade že by sa nebránil tomu objatiu
(chýbajú mi takéto problémy, moc, moc, moc.)
ach, ty moje neviniatko!
drahý @piter09 , nepotrebujem zaujať. Ale tak ako vy, tak aj ja mám právo vyjadriť sa. Chcete mi ho snaď odoprieť?