pred troma dnami som si na vnutornej strane velkeho pysku nahmatala asi 1,5 cm velku vyrazku ktora bola najprv tvrda lenze potom zmakla a strasne bolí .. s nikym som este nespala tak to nemoze byt nic prenosne sexom .. najprv som si myslela ze to je len v
prasklo mi to a vytieklo m,i z toho niečo plu krv .. prepačte asi to je dost nechutne .. lenze ostalo mi tam este jedno TO zrejme .. može to byt aj obycajny vred? resp dva vredy? trocha sa mi ulavilo ked sa toto stalo ...
burn .. k tomu prvemu by som sa tiez skor priklonila .. lenze zapal by mal aj stipat alebo boliet v nehybnosti .. a ked som vk klude to je ok .. ale dakujem moc!!
zápal bartholiniho žľazy je dosť bolestivý, pokiaľ viem, takže nemyslím, že by to mohlo byť to. v každom prípade choď za gynekológom, z nosa ti neodhryzne takže kľud
Myslím, že podaktoré vašé odpovede jej budú úplne na nič... V podstate to môžeš mať kľudne zalomený chlp pod kožou, ktorý zahnisal, to teda tiež bolí dostatočne. Ak ti to ale neprejde, do pondelka ešte času dosť, tak choď ku doktorke
@lawey ale tu neni gynda a kto z týchto jej niečo poradil? odporúčil jej isť k doktorovi a čo má 12 rokov aby to nevedela, je to na smiech..........filip
@zajko30 a isiel by si ti koli nejake mozno picovine k urologovi? ale babu je to dost neprijemne a hlavne ked am takyto problem.... a vidim tu aj ine rady mimochodm
Bože moj vy by ste ju neviem kde zas posielali.. buď to máš zarastený chlp, alebo zapálené ložisko volake.. neviem čo by ti s tym spravil doktor asi by sa zasmial a povedal by že si to máš vytlačiť..
Zarastený chlp to rozhodne nie je a to čo s toho vytieklo bol hnis a myslím si , že by to mohol byť aj herpes genitálii. Som zdravotník , ale by som to potrebovala vidieť. A rozhodne ako všetci radia smer gynekologia alebo aspon tvoja doktorka obvodna a dati papier na gyndu. Asi toľko s mojej strany. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale nie, neviem , choď k pi*iarovi
» primar.sme.sk/c/4117104/barto...
» www.tribune.cz/clanek/7504...
burn .. k tomu prvemu by som sa tiez skor priklonila .. lenze zapal by mal aj stipat alebo boliet v nehybnosti .. a ked som vk klude to je ok .. ale dakujem moc!!
v3nty ak si myslis ze si vtipny tak nie si ..
Dnešna generacia už ani čaj neuvarí bez internetu...
a na ľudí, čo tu spomínajú rakovinu, syfilis a pod. nemám slov