Ahojte, mám takú zaujimavú otázku na vás Občas keď cestujem do Žiliny tak som si všimol že vo vlaku cestuje jedna baba s ktorou by som sa chcel zoznámiť a pozvať ju niekam, no problém je v tom že neviem ako ju mám osloviť ako sa prihovoriť ku nej a ab
@woody3 napíš svoje číslo na papier+zavolaj mi...keď už bude sedieť, choď okolo nej, akože zdvihni papierik a podaj jej ho so slovami : toto ti vypadlo skús a daj vedieť ako si dopadol
a ona si ta vsimla? pozera po tebe a tak? ak jo, nie je co riesit, chod do toho
ale hlavne ne toto @2 !! najprv sa treba uistit ze nie je zadana! taka mala rada, nech sa neojebes
@1 o tom by som si skôr pomyslela že je to nejaký frajer čo si myslí že ked nejakej babe hodí číslo tak za ním hned skočí a zavolá. Ja by som to odignorovala.
Normálne za nou chod a začni s tým že prepáč že ta vyrušujem a potom povedz niečo v zmysle že si ju už dlhšie všímaš len si sa jej bál prihovoriť ale nakoniec si sa rozhodol že to riskneš pretože sa ti velmi páči a chcel by si ju spoznať.
@artlover zaujimavé
to číslo na papieriku bude blbosť a zasa keď pojdem na ňu tým že už dlhšie si ju všímam tak si nebude myslieť že som nejaký úchyl ?
"čau kočka, chceš mať toto k dispozícii? (ukážeš na seba od hlavy a naznačíš rukami pohyb až dole) Tak poď so mnou na kávu."
Ak povie nie, tak je to jasné, nechce ísť na kávu ale rovno na byt.
@woody3 A zeby teraz toto čítala na birdzi, a povedala si "Hmm, žeby myslel mna? j emožné že je to ten z toho vlaku? "
A k téme?
-Ty más problém, že sa ju bojís osloviť alebo čo? To más v pohodeeeee, ja mám problém, že ked oslovím, tak neviem čo hovoriť dalej, chápes...
O čom kecať atd..
@woody3 akoze, byt to ja, za podmienky, ze som nezadana, asi by som isla akokolvek vyzeras, uz len koli tomu, ze si to takto spravil. chce to odvahu, urcite, ale to sa prave podla mna zenskym paci. ale kazda sme ina... drzim palce.
ja som sa prihovaral zenam velakrat - staci len normalne sa rozkecat, len treba dat skoro najavo, ze s nou kecas, lebo sa ti paci, a nie preto, ze sa nudis alebo si zhovorcivy a pod.....takze najhorsi je ten "zlom", ked zmenis neutralnu temu na to, ze ju chces niekam pozvat...takze najlepsie bude, ak hned od zaciatku zacnes kecat v tom zmysle, ze sa ti paci.....ale ak sa jej nebudes pacit, posle ta do riti...peknym zenam sa denno denne prihovori kopa chlapov
do Za cestujem aj ja.. dúfaj pre svoje dobre že nie tým istým vlakom a že nieje môj typ
čo z toho vyplýva ?
aby si nabudúce nebol prekvapený ked sa jej pred tvojimi očami jej prihovorí niekto a budeš v prdeli... však ti to môže byť jedno aj keby ťa pošle niekam
Raz príď tak žeby si sadla ona a aby bolo ešte voľné miesto vedľa nej spýtaj sa či je voľné a ona povie že hej alebo čo a sadni trošku ju nenapadne okukni a napr ak bude mať čo ja viem v rukách telefón tak sa spýtaj či je dobrý a tak chápeš debata.. a nemusíš hneď ju volať na rande nabudúce ju stretneš zase skúsiš si k nej prisadnúť nahodíš tému zase nejakú zábavnú a tak zistíš aj či sa s tebou chce baviť a ak bude zhovorčivá tak môžeš pokročiť ďalej a popýtať napr telefónne číslo a tak..
normalne sa k nej prihovor nic ine urobit ani nemozes
ale prosim ta, ked si zapne pc, vytiahne kopu papierov, nasadi si okuliare a snazi sa vyzerat ze ma vela prace tak ju prosim PROSIM nechaj tak nie je nic horsia ako ked sa niekto vnucuje a ani si to neuvedomuje :/
žiaden papierik jebe ? Normálne jej povedz že sa ti pači a bude s teba hotova Keby ja mam odvahu nosloviť každeho chlapa čo sa mi lubi tak by som bola asi aj tehotna
"nevypadá ako nejaká zlatokopka vypadá tak milo a vypadá že vie čo chce" neviem prečo ale na 99,9 % bude ta holka zadaná A zrejme je aj pekná, čí? Skúsil by som si prisadnúť / do kupecka/ a chvíľu počkať ako bude reagovať Vačšina ľudí je na noťasi, alebo počúva hudbu, v takom prípade je dosť ťažké ju osloviť Najlepšie keby len tak kukala cez okno na krajinu... Ale ako ju osloviť no to neviem, nemal by som na to dosť guráže, ja som asi jednu alebo dve baby oslovil a nedopadlo to ako som očakával. LEn daj vedieť ako celá situácia dopadla
Pozri si film moja ex a nebudes mat problem ... Alebo urob nejaku navnadu, ze ti nieco padne a ked ti to zdvihne, tak vtedy pekne zakroc ...sice, bod B som nedavno nesplnil, ale nabuduce s tym nebudem mat problem
tak, ja by som sa snazil o ocny kontakt a keby sa usmiala naspat a videl by som ze jej som tiez sympaticky, normal by som si prisadol a rozkecal sa ono pokial ona ani nevie ze existujes, tak ju to moze dost zaskocit ze ju dlhsiu dobu pozorujes ale aj potesit no...musis skusit
povedz jej že jej otec musel byť ale strašne veľký zlodej, ona sa spýta prečo??? a ty na to pretože ukradol z neba dve najkrajšie hviezdičky a dal ti ich miesto očí .... bože bože mládež to vás mám ešte učiť že čvirik nie je len na cikanie?
@woody3 usmej sa na ňu,keď číta opýtaj sa čo číta,keď počúva hudbu spýtaj sa čo počúva.Keď nič nerobí tak sa spýtaj kam cestuje ,alebo buď úprimný že ju vídavaš často a že ti je smypatická...
Neboj sa predsa nezastrelí ťa
a raz som jednu chcel osloviť po vystúpení z vlaku. Už som bol úplne odhodlaný, vystúpili sme, zamieril som rovno k nej (už som ústa začal otvárať aby som niečo povedal) a ona sa zrazu rozbehla cez nástupište a skočila iného vlaku. Asi len prestupova no
@artlover geniálny nápad! toto keby by pri mne chalan spraví, aj keby vyzeral ako Quasimodo, tak sa mu hodím okolo krku @woody3 v prvom rade ti držím palce, nech sa k tomu dokopeš, dopadne to tak ako ty chceš, a v druhom rade, napíš sem, ako to dopadlo
@31 keby si niekto ku mne prisadol a spýtal sa, či som spokojná so svojim mobilom, tak asi strávim zvyšok cesty na WC a budem písať zdesené smsky kamarátom.
a vôbec, uráža ma nejaké oslovovanie na ulici, proste čo ja s tým, že sa niekomu páčim
nech to aspoň umne zaobalí, že by sa so mnou rád/rada porozprával/a dajme tomu o filme, kt. som sledovala na notebooku, alebo o zadaniach na materiálky
ja by som vyskušala fintu, že akože nevieš nájsť svoj mobil a popros ju či by ťa prezvonila..a číslo máš a nemusíš vymýšľať trápne frázy..paradox by ale bol keby mala utajené číslo a neukázalo by ti ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
nekomplikuj to.
Neviem si to predstaviť akosi.
ale hlavne ne toto @2 !! najprv sa treba uistit ze nie je zadana! taka mala rada, nech sa neojebes
Normálne za nou chod a začni s tým že prepáč že ta vyrušujem a potom povedz niečo v zmysle že si ju už dlhšie všímaš len si sa jej bál prihovoriť ale nakoniec si sa rozhodol že to riskneš pretože sa ti velmi páči a chcel by si ju spoznať.
@matiarka
už som to raz skúsil problém bol v tom že hovorila po maďarsky tak som sa len usmial a odkráčal preč
to číslo na papieriku bude blbosť a zasa keď pojdem na ňu tým že už dlhšie si ju všímam tak si nebude myslieť že som nejaký úchyl ?
Ak povie nie, tak je to jasné, nechce ísť na kávu ale rovno na byt.
A k téme?
-Ty más problém, že sa ju bojís osloviť alebo čo? To más v pohodeeeee, ja mám problém, že ked oslovím, tak neviem čo hovoriť dalej, chápes...
O čom kecať atd..
čo z toho vyplýva ?
aby si nabudúce nebol prekvapený ked sa jej pred tvojimi očami jej prihovorí niekto a budeš v prdeli... však ti to môže byť jedno aj keby ťa pošle niekam
Ale neviem či to bude fungovať ešte som neskúšal
ale prosim ta, ked si zapne pc, vytiahne kopu papierov, nasadi si okuliare a snazi sa vyzerat ze ma vela prace tak ju prosim PROSIM nechaj tak nie je nic horsia ako ked sa niekto vnucuje a ani si to neuvedomuje :/
Neboj sa predsa nezastrelí ťa
inak tým vlakom do/zo žiliny chodím aj ja
@woody3 v prvom rade ti držím palce, nech sa k tomu dokopeš, dopadne to tak ako ty chceš, a v druhom rade, napíš sem, ako to dopadlo
nech to aspoň umne zaobalí, že by sa so mnou rád/rada porozprával/a dajme tomu o filme, kt. som sledovala na notebooku, alebo o zadaniach na materiálky