Ako povedat dievcatu ze s nou chcem byt viac ako len kamarat?
Cawte. Mam taky problem. Mam priatelku s ktorou som uz vyse 4 rokov ale v poslednom case si spolu nevychadzame. Nefunguje to uz ani v sexe, komunikacia je horsia. Pred dvoma tyzdnami som bol na horach s mojou priatelkou no a kedze to bola skolska akcia ta
normalne jej to povedz, neviem aka je ina moznost ale najprv by som si to vyriesil so sucasnou priatelkou, asi nie je celkom fer hrat na dve strany, aj ked...
a ked si pisal, ze ma chalana, skor si myslim, ze ta odmietne, davas do stavky 4-rocny vztah, tak si zvaz, ci ti to stoji za to alebo nie.
inak ked niekto vytahuje znamenia z horoskopu ako sa k sebe hodia / nehodia, vzdy ma to vie tak dojat
ale ten 4rocny vztah ma uz nebavi satel to iste dookola a tak strasna nuda nic nove a uz som sa snou aj 2 krat rozisiel ale dali sme sa znova dokopy. Ale ten jej vztah s tym chalanom podla mna nevydrzi dlho. Neviem.
pre tých, ktorí nevedia čítať dlhé texty: prečítajte si iba zvýraznenú časť a dávajte rady ...
no k veci, prvý krok je rozísť sa so súčasnou priateľkou (keď sa pýtaš na tie dôvody, môžeš jej povedať, že s tamtou máte radi rovnakú bonboniéru. napríklad)
@charlie119 no takto: tej holke o svojich pocitoch samozrejme povedať môžeš, ale z toho čo si napísal, som nemala pocit, že by si sa aj ty jej páčil, čiže rátaj skôr s odmietnutím.
Svoj terajší vzťah s priateľkou si ešte dobre rád zváž a ak si budeš naozaj istý, že ti už nestojí za to, mal by si ho nadobro ukončiť...načo zbytočne naťahovať niečo, čo zmysel nemá už teraz...
Ze "strasna nuda"? Nechcem ti nejako velmi radit a podla mna sa tieto veci nemaju co riesit na verejnych forach, ale ked uz si s tym zacal...
Mas tusenie, preco sa tradicne pri svadobnom obrade hovorilo "kym nas smrt nerozdeli"? Ja si myslim, ze ak ma niekto niekoho naozaj rad, nejaka "nuda" prenho nema byt ziadny dovod na rozchod. To akoze si poviem, ze uz ma ten clovek prestal bavit, chcem zase niekoho noveho? Nehnevaj sa, ale takto pristupuju zeny ku kupovaniu kabeliek a milionari k pravidelnym nakupom novych aut... Clovek nie je vec, ktorej sa treba zbavit, ked nas omrzela.
Prave toto je dnes najcastejsi uvadzany "dovod" rozvodov: okrem "neprekonatelnych rozdielov" aj udajny stereotyp a nuda... Nie domace nasilie, alkoholizmus a zneuzivanie (kde by to clovek este ako-tak chapal, hoci som aj tak proti rozvodom). To je dost chory a sebecky pristup, najma ak maju deti. Ale to som uz odbocil...
Nevidim ziadny zmysel v nadvazovani lahkovaznych vztahov, kde je iste, ze to po case skonci a nedopracuje sa to k svadbe. Jasne, ze po case mozu ti ludia zistit povahove rozdiely a nezhody v dolezitych veciach - ale a priori by mali ist do vztahu s tym, ze ak si budu rozumiet a vsetko bude klapat, po nejakom case sa zoberu, zalozia si rodinu a zostanu spolu az do smrti. Co je to za vztah, ked uz vopred vedia, ze sa zrejme o nejaky cas rozidu?
Ak sa ti to zda staromodne, nevadi mi to, to je moj nazor.
Podľa mňa je to len o tom,že vám to s babou kus škrípe a prišla niečo nové... vy by ste to možno skúsili a možno by to bolo celé na pču a zistil by si,že stále miluješ svoju priateľku..a tá by bola sprostá keby sa k tebe vráti... ty by si depkova a depkoval a bol by aj tak z teba ten čo nemá nič.
@walterdonath kto tu hovori o svadbe, detoch, a podobnych dementovinach. ty si fakt myslis ze sa v dnesnej spolocnosti chcem zenit? preboha mam 19 hladam len skvelu babu s ktorou stravim super cas a zabavime sa spolu... ale inak chvalim prispevok
neviem,co ti radili ostatni...ale jedine ako sa dozvies,o ,,vasej buducnosti,,sa jej to opytat...narovinu.
kedze chces sediet na dvoch konoch,tak by si isto nemal sediet na tomto,co mas teraz,alebo aspon by si mal nad nim porozmyslat(ked takto rozmyslas o inej)...
a este je taky citat,ktory naozaj plati:
Nikdy neopusť niekoho koho miluješ, pre niekoho, kto sa ti páči, lebo ten kto sa ti páči,ťa opustí pre niekoho,koho miluje.
Quisque interdum laoreet odio, at volutpat velit commodo pellentesque. Maecenas pellentesque tincidunt dignissim. Pellentesque justo massa, gravida congue luctus vel, volutpat at est. Vestibulum augue metus, porttitor in semper eget, egestas vel justo. In at velit eros, ac convallis ante. Aenean ac nulla quam. Sed a turpis a nibh lobortis consectetur. Proin elementum nulla ac sapien sollicitudin volutpat. Quisque auctor neque id arcu auctor ut porttitor ante bibendum. Praesent aliquet mi sit amet tellus bibendum in porta nibh dictum. In eu diam blandit neque cursus convallis. In ac mi nisl. Maecenas tristique elementum ante eu placerat. Aliquam vel diam ante. Aenean arcu lorem, feugiat vel pellentesque sit amet, mollis et quam. Aliquam non nibh sit amet elit varius rutrum sed sit amet massa.
Quisque varius, arcu sed commodo iaculis, ipsum metus consectetur mauris, at accumsan lacus ligula tristique leo. Aenean tempor facilisis dolor sit amet bibendum. Proin a mi sed nisl malesuada molestie. Cras varius pharetra diam quis mattis. Nam mattis dapibus hendrerit. Fusce tristique erat non tortor pellentesque eget condimentum ipsum pellentesque. Aliquam erat volutpat. Aenean nec ipsum nunc, eu accumsan elit. Fusce tincidunt purus id nulla mollis ultrices. Quisque eget ornare quam. Integer fringilla erat sed velit feugiat condimentum. Phasellus non dolor vel nibh commodo rhoncus. Morbi dignissim blandit nulla, in interdum magna dapibus ac. Fusce accumsan, nibh porta ultricies pulvinar, risus orci sollicitudin lacus, eu laoreet risus leo nec dolor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Maecenas nec magna eget risus egestas ornare.
Ďalší nemorut čo si nevie dať rady s vlastným životom...Zeber si lopatu a zakop sa, alebo sa rovno obes na gaštane niekde, lebo aj tak ťa jej frajer od**ebe.. Máš to zajedno, ušetríš mu robotu, napíš list na rozlúčku nech ju hryze svedomie, zabal sa do cierneho igelitového vreca a obes sa...Nech chudák tvoj sok nejde do basy kvoli tvojej kokotnosti....
no najlepsie by bolo nejak nenapadne od nej vyzistit ci ten jej sucasny vztah je v poriadku a ci je v nom stastna atd. a ak sa bude tvarit ze ani ne tak potom mozes zacat kut plany ako ju dostat...ale ak ma stastny vztah tak sa jej neser do zivota...a s tou svojou sa rozid...ked ste spolu len preto aby ste sa spolu zabavili ako si povedal tak logicky ked sa nebavite nema to vyznam dalej natahovat...a ak to ona berie vaznejsie ako ty tak jej len spravis sluzbu lebo uz s tebou nebude nadarmo stracat cas
ako najviac sa mi páči ten záver. a ten malý problém, že ona je zadaná a aj ty. tej slečne s ktorou si teraz by si mohol preukázať láskavosť a rozísť sa s ňou.a potom by si mohol zostať sám. aby si spravil láskavosť aj tej druhej.
čiže ked chce chalan sex vie si dokonca zapamätať aj takú zanedbateľnú informáciu ako obľúbená bonbonieera.. chlapi vedia aj počúvať, aj vnímať holku ked im ide aby ju klofli.. nuž..
a rada.. radšej sa momentálne sústreď na matury a potom sa rozíd z terajšou a straaaašne dlho si búchaj hlavu o zárubňu.. tuším ti to tam zle pracuje..vieš.. občas treba po veciach tresnúť aby začali normálne pracovať
Neponáhľala by som sa s tým... Kľudne počkaj po mature, zisti, či to s tvojou súčasnou naozaj už nemá zmysel a keď nemá, tak sa rozíď, okej, ale nebuď hajzel a nenúť chúďa dievča, aby sa pre teba rozchádzala s priateľom.. A možno to ani neurobí a potom sa budeš cítiť trápne -.-
Neumieraš, vydržíš to ešte chvíľu Aby si to neľutoval napokon
Ty si aký idiot! Nehnevaj sa, ale aby si sa vtieral niekomu do vzťahu a pritom máš svoj 4-ročný, tak toto je moc! Byť tvoja baba tak ťa pošlem dokelu asi aj sama! Preukáž jej láskavosť ako bolo spomenuté v @52 a choď sa niekam zahrabať radšej..
poradim Ti takto.. urob, co citis srdcom a co Ta urobi stastnym.. clovek obcas musi byt aj sebec a urobit vsetko preto, aby hlavne Tebe samemu bolo dobre.. Ak Ta urobi stastnym rozchod so sucasnou priatelkou a vyjadrenie citov k tejto kamaratke, urob to.. Nikdy nemozes vediet ako Ta berie ona, kym sa nedozvie, ze k nej prechovavas city. Ano, su v hre 2 vztahy, no ak citis, ze to nie je to prave, este len vtedy bude sebecke, ak budes umelo natahovat vztah, ktory podla Teba aj tak nema vyznam. Podla mna tym nic nestratis... Obcas je potrebna zmena a urobit nieco, co Ta v zivote posunie dalej..Kam, to sam uvidis neskor. Vela stastia!
Som rad, ze som uz za hranicou tejto mladeznickej prijebanosti. V podstate ti nic nebrani v tom, aby si ju balil, jedine ze by si povazoval za prekazku to, ze ste obaja zadani... AK ti neklape ten terajsi vztah, tak to ukonci, kludne aj dnes, aj hned teraz. A hentu normalne bal, chod s nou von, alebo bars u nej doma nejak navod atmosferu a pobozkaj ju, alebo co... A ked si nechce kazit terajsi vztah, tak ti to da najavo a ty si hladaj novu doucovatelku.
Tak daj si facku a potom ešte jednu! Potom sa rozíď zo súčastnou babou a tej kamarátke nehovor nič. Ešte je to podľa toho čo píšeš skoro. A premyslí si, žeči ti stojí to, že ju môžeš stratiť ako kamarátku. Podľa mňa je lepšie byť s niekym ako len kamoš ako s ním nebyť vôbec. Ale je to tak či onak tvoje rozhodnutie, takže toto je len rada. Ale či už to tej druhej povieš alebo nie zo súčastnou babou sa rozíď!!!! lebo ju očividne neľúbiš dostatočne..daj vedieť ako to (ne)dopadlo
viem čo "Chcem s tebou byť viac ako len kamarát" to jej povedz , ale nie, tak, buď s nou budeš dlho chodiť, rozprávať sa s ňou chodiť do kina (a iné blbosti) tak na to príde... alebo, alebo, už nič
Aha, prečítal som si to dokonca... keď má chalana, tak si nejak zisti či sú dobrý kamaráti... a keď, nie, tak potom ju napríklad po maturite pozvi do kina atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a ked si pisal, ze ma chalana, skor si myslim, ze ta odmietne, davas do stavky 4-rocny vztah, tak si zvaz, ci ti to stoji za to alebo nie.
inak ked niekto vytahuje znamenia z horoskopu ako sa k sebe hodia / nehodia, vzdy ma to vie tak dojat
mal by si este zohnat niekoho na doucovanie sloviny..
ale ked mas priatelku a ona ma priatela, naco vsetko kazit?
Výsledok: Zabudni.
rozohral si nebezpečnú hru.....
no a inak keď nechceš depky pred maturitou, povedz jej to až po maturite. depky si ušetríš a aspoň sa hecneš, aby si nejako odmaturoval...
s tou tvojou sa rozíď, ak vám to nefunguje, myslím, že žiadne ďalšie dôvody, ako ten zjavný fakt, že to nefunguje, jej dávať nemusíš.
hentej to povedz, ale keď má toho chalana, máš podľa mňa celkom malé šance. no každopádne depky až po maturite
Potom si odpocitaj 10 sekund a vyprevad sa rovno sam
A este ked je zadana, o to lepsie
no k veci, prvý krok je rozísť sa so súčasnou priateľkou (keď sa pýtaš na tie dôvody, môžeš jej povedať, že s tamtou máte radi rovnakú bonboniéru. napríklad)
no normálne jej to povedz "chcem byť s tebou viac ako kamarát" ...a sranda bude ak sa spýta "najlepší kamarat?"
Svoj terajší vzťah s priateľkou si ešte dobre rád zváž a ak si budeš naozaj istý, že ti už nestojí za to, mal by si ho nadobro ukončiť...načo zbytočne naťahovať niečo, čo zmysel nemá už teraz...
Ze "strasna nuda"? Nechcem ti nejako velmi radit a podla mna sa tieto veci nemaju co riesit na verejnych forach, ale ked uz si s tym zacal...
Mas tusenie, preco sa tradicne pri svadobnom obrade hovorilo "kym nas smrt nerozdeli"? Ja si myslim, ze ak ma niekto niekoho naozaj rad, nejaka "nuda" prenho nema byt ziadny dovod na rozchod. To akoze si poviem, ze uz ma ten clovek prestal bavit, chcem zase niekoho noveho? Nehnevaj sa, ale takto pristupuju zeny ku kupovaniu kabeliek a milionari k pravidelnym nakupom novych aut... Clovek nie je vec, ktorej sa treba zbavit, ked nas omrzela.
Prave toto je dnes najcastejsi uvadzany "dovod" rozvodov: okrem "neprekonatelnych rozdielov" aj udajny stereotyp a nuda... Nie domace nasilie, alkoholizmus a zneuzivanie (kde by to clovek este ako-tak chapal, hoci som aj tak proti rozvodom). To je dost chory a sebecky pristup, najma ak maju deti. Ale to som uz odbocil...
Nevidim ziadny zmysel v nadvazovani lahkovaznych vztahov, kde je iste, ze to po case skonci a nedopracuje sa to k svadbe. Jasne, ze po case mozu ti ludia zistit povahove rozdiely a nezhody v dolezitych veciach - ale a priori by mali ist do vztahu s tym, ze ak si budu rozumiet a vsetko bude klapat, po nejakom case sa zoberu, zalozia si rodinu a zostanu spolu az do smrti. Co je to za vztah, ked uz vopred vedia, ze sa zrejme o nejaky cas rozidu?
Ak sa ti to zda staromodne, nevadi mi to, to je moj nazor.
a este vesela pesnicka na povzbudenie
@jerometoucanrainbow epic comment is epic
kedze chces sediet na dvoch konoch,tak by si isto nemal sediet na tomto,co mas teraz,alebo aspon by si mal nad nim porozmyslat(ked takto rozmyslas o inej)...
a este je taky citat,ktory naozaj plati:
Nikdy neopusť niekoho koho miluješ, pre niekoho, kto sa ti páči, lebo ten kto sa ti páči,ťa opustí pre niekoho,koho miluje.
alebo aj Miroslav Valek: Jesenna laska
ked ma frajera, preco to neakceptujes? preco im chces pokazit ich stastie len preto, ze ty po nej slintas ?
btw to doucovanie slovenciny by ti fakt bodlo
Quisque varius, arcu sed commodo iaculis, ipsum metus consectetur mauris, at accumsan lacus ligula tristique leo. Aenean tempor facilisis dolor sit amet bibendum. Proin a mi sed nisl malesuada molestie. Cras varius pharetra diam quis mattis. Nam mattis dapibus hendrerit. Fusce tristique erat non tortor pellentesque eget condimentum ipsum pellentesque. Aliquam erat volutpat. Aenean nec ipsum nunc, eu accumsan elit. Fusce tincidunt purus id nulla mollis ultrices. Quisque eget ornare quam. Integer fringilla erat sed velit feugiat condimentum. Phasellus non dolor vel nibh commodo rhoncus. Morbi dignissim blandit nulla, in interdum magna dapibus ac. Fusce accumsan, nibh porta ultricies pulvinar, risus orci sollicitudin lacus, eu laoreet risus leo nec dolor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Maecenas nec magna eget risus egestas ornare.
povedz jej to,nemut zbytocne vodu.vediet na com si je to najlepsie.
nechápem nechápem nechápem.
P.S. nie všetko stojí na tom, aby si si zasúložil...
a rada.. radšej sa momentálne sústreď na matury a potom sa rozíd z terajšou a straaaašne dlho si búchaj hlavu o zárubňu.. tuším ti to tam zle pracuje..vieš.. občas treba po veciach tresnúť aby začali normálne pracovať
Neumieraš, vydržíš to ešte chvíľu Aby si to neľutoval napokon
ale ako povedala @flussica zadaní plus zadaná = zabudni
tvoj prispevok som nečital, pretože viem celkom presne čo v ňom je a že odpovedať ti NA to je zbytočné.
prečítaj si moje blogy a skús sa vyjadriť ak chceš vážne poradiť