A to kura s ryžou zmiešanou s výpekom Hej no, som mäsožravec Ale okrem hydiny a rýb iné mäso nejedávam. Jedine veľmi zriedkavo v údeninách, prosciutto a tak.
@lukaso121@3 Čipsy a Mc hranolky milujem tiež, keď som písala o hranolkach k souvlaki, tak som mala na mysli tie Tyčinky mi nechutia, pripomínajú mi sucháre, nemá to chuť
Ale toto sú skôr "pochutiny", ja som mala na mysli normálne komplexné jedlá.
Pečienka s ryžou (navždy), syr, syr, syr, syr, syr – hocičo so syrom, niečo ázijské – vietnamský vývar, phočko, všetky tie rezance – s hovädzím mäsom a tá ich super spravená zelenina, bryndzové halušky, dobrý burger a dobrá pizza nikdy nie sú na zahodenie. Vlastne súhlasím s Kerrom.
nemám tri ultimátne najobľúbenejšie, mám v strave rada rozmanitosť a sezónnosť, takže moje preferencie hrozne závisia od toho, aké je ročné obdobie, prípadne v akom kúte sveta sa aktuálne nachádzam ale práve teraz si dosť fičím na udonoch s arašídovo-kokosovou omáčkou, paneer makhani a šaláte s kozím syrom v rôznych variáciách - základ mám rada s rukolou, k tomu pečenú repu (alebo picklovanú, alebo repové chutney) alebo karamelizované hrušky či jablká, alebo pečenú dyňu
Pičoviny!
pokiaľ neochutnám leva, kráľom zvierat je pre mňa sviňa.
Ale... daniel na čiernom pive s červenou kapustou a zemiakovým knedlíkom je topka.
Bravčový rezeň v pivnom cestíčku s fajným zemiakovým šalátom, je klasický bestseller.
Obyčajné, ale zato skvelé bryndzové halušky, so slaninou, to je klasika, ktorou nepohrdnem nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale toto sú skôr "pochutiny", ja som mala na mysli normálne komplexné jedlá.
mac and cheese,
hov. stejk na masle s karamelizovanou cibuľkou plus koreňová zelenina je z mňa top
pokiaľ neochutnám leva, kráľom zvierat je pre mňa sviňa.
Ale... daniel na čiernom pive s červenou kapustou a zemiakovým knedlíkom je topka.
Bravčový rezeň v pivnom cestíčku s fajným zemiakovým šalátom, je klasický bestseller.
Obyčajné, ale zato skvelé bryndzové halušky, so slaninou, to je klasika, ktorou nepohrdnem nikdy.
masom/krevetami
2. Špagety
3. Pečené kuracie stehno s ryzou
(potom dalej vypr. syr alebo rezen so zemiakmi, bryndzove halusky, kapuatnica, file so salatom...)