Diskusie - 928. stránka fóra
UNIPO Biológia
Čaute, nájde sa tu niekto kto študuje biológiu na UNIPO? Najlepšie nejaký druhák/druháčka. Prestupujem sem do Prešova a zišla by sa nejaká známosť v novej škole :) Poprípade poskytne nejaké info? Otvor fórum »
1. 8. 2016 22:48
8
Forex
Zdravim, je niekto kto pozna forex? Mate stym skusenosti? Pripadne poznate ludi ktori sa venuju obchodu na forexe? Skusali ste aspon demo verziu ? Co si myslite o forexe? Oplati sa tomu hlbsie venovat? Aleebo je taka investicia zbytocna... Otvor fórum »
1. 8. 2016 20:47
15
Odvolanie voči pokute
Zdravim ma niekto skúsenosti s odvolanim sa voči pokute v Prešove? Vcera sa mi stalo že som vošla do busu ale nevedela som že ten lístok sa ma označiť mala som ho celý čas pri sebe a keď prišiel revizor... Otvor fórum »
1. 8. 2016 20:26
3
UPJŠ politológia
Ahojte, ide niekto na Mgr. stupeň do Košíc na FF UPJŠ - politológia ? Resp. mení školu a ide do KE? Otvor fórum »
1. 8. 2016 20:05
23
Nemcina ako prvy cudzi jazyk
Ahoj. mam nemcinu ako prvy cudzi jazyk, ale chcem ist na skolu, kde je mozna len anglictina ako prvy cudzi jazyk. ja na tu skolu chcem velmi ist a ucim sa super ale bojom sa ze nebudem anj zvladat. aka... Otvor fórum »
1. 8. 2016 18:50
13
Menštruácia
Ahojte, potrebujem poradiť ..mohla byť tehotná keď som použila istú vreckovky na utretie do ktorej sa hodinu predo mnou utrel môj partner? Mala som v tej dobe deň po plodnych dňoch a od včera mám slabé spinenie ale od... Otvor fórum »
1. 8. 2016 18:20
13
Staz podmienena zaplatenim kurzu?
Hcela by som sa spytat, aky je Vas nazor na to, ked firma poskytujuca rozne osobnostne a jazykove kurzy nuka studentsku staz cez nasu fakultu, s tym, ze ked som sa dostavila na "pohovor" bolo mi... Otvor fórum »
1. 8. 2016 17:04
4
Viectorias secret
Je vo Viedni victorias secret? Ak ano dajte prosim adresu, hrozne ťažko sa mi to hľadá na Googli... . Otvor fórum »
1. 8. 2016 15:47
4
Nefunguje mi pripojenie na Wifi
Ahojte neviete preco sa mi nefunguje na mobile wifi? Na tablete ide. Na mobile sa pripojim ale nenacíta mi ziadnu web stránku. Ukazuje ze pripojenie zlyhalo. Uz som aj restartovala mobil aj odznova odstranila wifi a zadala... Otvor fórum »
1. 8. 2016 13:56
18
Príprava na bilingválne gymnázium
Potrebovala by som pomôcť vybrať vhodnú knihu aby som sa mohla dôkladne pripraviť na bilingválne gymnázium. V knihe by mala byť vysvetlená celá gramatika (hlavne časy) + nejaké testy. Budem vďačná za každú pomoc :) Otvor fórum »
1. 8. 2016 13:26
12
Sláva/ Musically
Určite aspon jeden z vás pozná aplikáciu Musical. ly ktorá vám dabuje hlas atd. A určite odtial poznáte niekoho slávneho, napriklad dvojicky Lisa a Lena. Vlastne ich sláva je LEN koly musically. Ako sa podla vás aj JA možem... Otvor fórum »
1. 8. 2016 12:53
1
Online prekladač
nepoznate nejaký normálny online prekladač čo nebude prekladat hovadiny..... . Otvor fórum »
1. 8. 2016 12:07
3
Analytik
Ahojte :) čo robí finančný analytik? A akí analitici ešte sú okrem IT a finančného? Otvor fórum »
1. 8. 2016 10:36
5
Pomoc
Ahojte :) vo svojom meste nemám žiadnych kamarátov. Som dosť hanblivej povahy aj sem som zablúdila náhodou nemáte nejaký nápad ako spoznať nových ľudí? :) Otvor fórum »
31. 7. 2016 22:53
37
Zvykneš darovávať krv?
- idem si co najrychlejsie za plaketou
- snazim sa chodit par krat do roka
- uz som bol
Ďalšie možnosti »
31. 7. 2016 21:40- snazim sa chodit par krat do roka
- uz som bol
Ďalšie možnosti »
- 1
- 2