Diskusie - 897. stránka fóra
7
Zmena fotky na ISIC
Ahojte, dá sa nejakým spôsobom zmeniť fotka ktorú mám na ISICu? Otvor fórum »
5. 9. 2016 13:04
15
Piercing
potrebujem dakoho kto by mi prepichol pierc bez toho aby na to bolo treba rodičov :/ Záhorie :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 12:36
7
Ukf pf zapis
Zas som to. ja a zas o ukf pf. Potrebujem to na rychlo tak sa nejdemn rozpisovat o tom preco to neviem :D. Zajtra o deviatej mam zapis do 1. rocnik. Neviete nahodou niekto co si... Otvor fórum »
5. 9. 2016 09:59
3
Blokovanie tovaru pokladňou
Ahojte Neviete ako sa blokuje tovar na pokladni? Aspoň nejaký základný jednoduchý postup. ďakujem Otvor fórum »
5. 9. 2016 09:45
2
Kadernictvo TT
Ahojte. Vie mi niekto poradit nejake lacne kadernictvo v Trnave? Vdaka :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 08:37
16
Ako povedať mame?
Moja sestra už vyše 3 rokov býva s priateľom, pretože má isté existenčné problémy s mamou, s ktorou sa nekontaktujte. Teraz sestra zistila, že je tehotná a chystajú svadbu. A na mne ostalo oznámiť to mame...... Otvor fórum »
5. 9. 2016 00:40
1
Študuješ angličtinu na Masarykovej Univerzite?
Ahojte, hľadám človeka, čo študuje AJ na bakalárskom stupni na MU v Brne. Zaujímajú ma len také bežné praktické otázky spojené so štúdiom :) Ak by bol niekto ochotný... Otvor fórum »
5. 9. 2016 00:11
2
Upozorňovacie okienko (chyba)
Posledný týždeň mi na notebooku vybehuje okienko s týmto oznamom aj po reštartovaní... neviete mi prosím poradiť čo s tým ? https://postimg. org/image/lx4y184sd/ your hardware settings've changed please reboot your computer for these changes to takeeffect Otvor fórum »
4. 9. 2016 23:31
18
Prvý školský deň stredoškoláka
o pár hodín ma čaká môj prvý školský deň na strednej, tak ma zaujíma ako ste vy prežili tento prvý deň :D Otvor fórum »
4. 9. 2016 22:19
21
Ako vycistit zvratky
kamarat mi ogrcal postel cistil to uz pracim praskom a nic stale to smrdi potom som to vycistil ja este cistiacim prostriedkom na koperce ale stale to strasne smrdi... mate uz nieco odskusane aby to nesmrdelo dost by mi... Otvor fórum »
4. 9. 2016 21:55
1
Ucitelstvo AJ-studium, skusenost, priebeh
Pekny vecer prajem! Rada by som sa informovala, ze ci sa tu najde niekto, kto vystudoval ucitelstvo anglickeho jazyka v Presove s hociakou inou kombinaciou. Ide mi hlavne o ten anglicky jazyk. Zaujima ma prebieh hodin, precitana literatura, pristup... Otvor fórum »
4. 9. 2016 20:33
10
Batoh
Ahojte, je tu niekto zručný, kto by mi vedel spraviť/namaľovať/neviem, ako sa to robí na biely batoh motív Malého Princa? Príde mi nelogické dať za neho 50eur len preto, že je z original francúzskeho maloprincovského shopu Otvor fórum »
4. 9. 2016 18:27
8
Sociálne štipendium
Ahojte, je tu niekto koho rodičia su rozvedeni a daval si ziadosť na vyške o socialne štipendium? Zaujimalo by ma, či vam ho priznali, pripadne aku sumu. Budem žiť s mamou ktora zaraba okolo 500€, ... Otvor fórum »
4. 9. 2016 18:22
10
Krava na bicykli?
Zaujímal by ma váš názor na túto vec..dnes som šla na aute, oproti šla kolóna aut a po mojej strane išla rodina na bicykloch, prvé dieťa, potom otec a nakoniec matka... dieťa s otcom šli pekne po... Otvor fórum »
4. 9. 2016 17:52
17
Praca v McDonalds
Ahojte chcem sa spýtat na prácu v McD - skusenosti, ako prebieha zaskolovanie, ci je nejaka buzeracia zhora atd :) proste vsetko co vas napadne lebo si chcem nasetrit na skolne a slubuju tam 3, 80e na hodinu... Otvor fórum »
4. 9. 2016 16:09
20
Soc davky
Ak som dostudoval strednu skolu a budem si hladat zamestnanie na urade prace budem dovtedy dokial si nenajdem zamestnanie dostavat daku podporu ? alebo z coho mam akoze vyzit ked nemam robotu a som po po skonceni skoly... Otvor fórum »
4. 9. 2016 16:06
15
Guajacuran
Máte s ním niekto skúsenosti? Poprípade vedeli by ste poradiť niečo lepšie na nervozitu a ukľudnenie? Otvor fórum »
4. 9. 2016 16:04