Diskusie - 885. stránka fóra
5
TV - reč potichu, zvuk hlasný
Zdravim, mam taky problem s TV, ze ked sledujem nejaky film, vsetko okrem hudby cize rec postav a podobne je oproti hudbe velmi potichu. Nevie niekto ci sa to neda nejako nastavit? Lebo je to fakt... Otvor fórum »
20. 9. 2016 21:55
20
Vypočítaj a máš u mňa bonbonieru
Pomocou najväčšieho spoločného deliteľa alebo najmenšieho násobku: V rovine je daná súradnicová sústava. Bod [0 , 0] je úsečkami spojený s bodmi [138, 207] a [48, 168]. Koľko vnútorných bodov týchto úsečiek má obidve súradnice celočíselné? Otvor fórum »
20. 9. 2016 21:36
2
Mám nárok na štipendium?
Dobrý deň, chcem sa spýtať či mám ja a sestra nárok na štipendium. Pokiaľ sme 3 deti z toho dvaja sme na Vysokej škole a jedno na strednej. Otec zarába 940eur v čistom... Otvor fórum »
20. 9. 2016 21:35
15
Pomooc XD
O pól hodinu ideme von s kamarátmi. Chcela by som vás poprosiť, keďže je von stále nuda, či by ste nemohli napísať najšialenejšie výzvy ktoré vás napadnú.... Veľmi pekne prosím XD :D Ďakujem za normálne odpovede... Otvor fórum »
20. 9. 2016 18:14
3
Slovanské národy s najlepšou históriou
Ktorý národ má najzaújmavejšiu históriu? Rusi, Poliaci alebo Česi? Tieto Slovanské národy boli a sú asi najsilnejšie čo sa regiónu týka. Máte obľúbený Slovanský národ? Otvor fórum »
20. 9. 2016 16:27
2
Skúsenosť s agentúrou JOB AGENCY NVJ-EU s. r. o.
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s agentúrou JOB AGENCY NVJ-EU s. r. o. S priateľom by sme chceli ísť cez nich pracovať do Česka, no nenašli sme žiadne recenzie, ... Otvor fórum »
20. 9. 2016 14:10
6
Treba diaľničnú známku?
Ľudia ja vôbec nemám prehľad o cestách, treba na cestu Čadca-> Bánska Bystrica diaľničnú? Otvor fórum »
20. 9. 2016 13:51
29
Akú by ste dali prezývku?
Čawte. Akú by ste dali prezývku pre meno Kristián? Chcel by som vedieť o niečom v pohode, nie vulgárne. Ďakujem za všetky tipy. Otvor fórum »
20. 9. 2016 11:50
4
Sociálne štipendium
Ahojte! Som zvedavá či mám nárok na sociálne štipko, keď ja poberám sirotský dochodok vo výške 292 eur, mama robí na polovičný uväzok, má cca 160 eur mesačne, v lete som brigádovala. Otvor fórum »
19. 9. 2016 20:34
2
Film o chlapcovi
Ludia neviete ako sa vola film kde maly chlapec v skole dostane nápad že pomôže jednému človekovi.. ale ten ktorému pomôže mu musi sľúbiť ze pomoze ďalším dvom ci trom uz neviem a ten chlapec na konci zomrie. Diky. Otvor fórum »
19. 9. 2016 17:45
33
Ako na seba nanášate sprchový gél?
Ci pouzivate hubku, ci len ruky ci taku tu bakulu co je taka hubka palicova. Pytam sa preto lebo vzdy ked si aj sampon snazim trtnut na seba, tak mi polka spadne dole, rozmyslam nad hubkou alebo... Otvor fórum »
19. 9. 2016 17:36Úvaha
Ahojte, v škole máme písať úvahu a ja som si vybrala tému "Najjasnejšie pojmy sú často zatieňované zložitými úvahami", je to téma z posledných maturit. Potrebovala by som na nej opraviť chyby, ak by bol niekto... Otvor fórum »
19. 9. 2016 17:33
21
Vlaky zadarmo - nemám isic
ahojte nemám ešte vybavený isic , tak som si dal v škole potrvdit žiadanku na vydanie preukazu , na vlakovej stanici ma teta pri okienku poslala preč , že to nieje možne vybaviť bez isicu... Otvor fórum »
19. 9. 2016 16:31
16
Budúcnosť piatich najväčším miest na Slovensku
Čo si myslíte o budúcnosti našich najväčším miest (Bratislava, Košice, Prešov, Žilina a Banská Bystrica)? Ktoré z nich sa budú rozvíjať a ktoré budú naopak upadať? Otvor fórum »
19. 9. 2016 16:15
8
Obnovenie systému, Windows 8. 1
Buďte pozdravení! Mám problémy s počítačom. Chcela by som si obnoviť systém, ale nemám vytvorenú zálohu. Dá sa to obnoviť do výrobného stavu aj bez zálohy? Otvor fórum »
19. 9. 2016 15:41
36
Spolubývajúci na intráku
Ahojte zaujímalo by ma akých máte spolubývajúcich? Sadli ste si spolu? Pretože ja som vychytala dosť nudné dve osoby, ktoré chcú len študovať a zábava je neznáma ..nevravím že chcem párty ženy ale nejaké normálne že ak si dáme... Otvor fórum »
19. 9. 2016 11:10