Diskusie - 880. stránka fóra
15
Songy s dobrým textom
Ľudia poznáte nejakú dobrú zmysluplnú pesničku s fakt deep textom? Hoďte ju sem nech sa dojmeme spoločne :D Otvor fórum »
27. 9. 2016 17:45
37
Čo vás hnevá na pokladníčkach?
Ešte nie tak dávno som skončil brigádu na pokladni, čiže som zažil veľa situácii, kedy by som s úsmevom ľudom oddelil hlavu od tela ale zaujíma ma skôr opačná strana, čo dokáže vás nahnevať na pokladníkoch/pokladníčkach ? Otvor fórum »
27. 9. 2016 17:07
16
Aké máte vzťahy s vašími susedmi?
Myslím s tými čo vedľa vás bývajú. Či sa navštevujete, či si máte čo povedať a tak . . Otvor fórum »
27. 9. 2016 15:22
2
Zdravotné poistenie
Na konci septembra mi končí zmluva v práci. Pokým si nenájdem niečo nové, chcem sa pripravovať na prijímačky a byť dobrovoľne nezamestaná. Ako sa teda platí poistenie v VZP? Otvor fórum »
27. 9. 2016 14:21Fif UK bpANSP - materiály a poznámky
Ahoj! :) nenájde sa tu nejaký prekladatel-tlmočník ktorý má za sebou úspešne ukončený 1. ročník a bol by ochotný ma zasvätiť do fungovania štúdia poskytnutím svojich starých materiálov (poznámky, skriptá) a nejakých rád :) velmi by som bola povďačná... Otvor fórum »
27. 9. 2016 12:50
21
Ktoré náboženstvo buddhizmus, alebo hinduizmus sa vám viac páči?
27. 9. 2016 12:15
7
Sú tu rybári?
Sú tu nejakí moji ľudia?:D Ja som hlavne prívlačiar teda... no že sa pochváľte úlovkami:)... rada si prečítam o vašom naj spôsobe lovu, nástrahách atď; ) Otvor fórum »
27. 9. 2016 11:17
19
Používate vulgarizmy ?
- Áno, pravidelne, neobmedzujem sa
- Áno, ale len pri vybranej skupine ľudí
- Pri hraničiacej situácií
Ďalšie možnosti »
27. 9. 2016 07:12- Áno, ale len pri vybranej skupine ľudí
- Pri hraničiacej situácií
Ďalšie možnosti »
11
Videli, alebo čítali ste knihu (film) My deti zo stanice ZOO?
A ako sa vám páčila kniha (film)? Otvor fórum »
26. 9. 2016 21:51
29
Odmietnutie absolventskej praxe
Chela by som sa opýtať či tu má niekto skúsenosti s odmietnutím abslov. praxe. Som evidovaná na úrade prace asi mesiac. Našla som si prácu na dohodu ktorú mám na rok. Keďže chcem ďalší rok... Otvor fórum »
26. 9. 2016 20:39
1
Bilingválne gumnaziu
Aké je podľa vás najlepšie bilingválne/prípadne aj normalne gymnázium v PO kraji ? Je rozdiel medzi biling. gymnáziom Konštantínova 2 v PO a biling. gymnáziom Leonarda Stöckela v BJ a ked chodíte na internát do BJ ste s... Otvor fórum »
26. 9. 2016 20:24
24
Ako prežiť v práci?
Ako prežiť v práci keď sa vám moc nechce? Ako vydržať? Načo myslíte a čo vám dodáva energiu počas dňa? A čo robíte keď vás tam niečo vytočí? A ako sa odnaučiť stále pozerať na hodiny :D pretože stále kontrolujem... Otvor fórum »
26. 9. 2016 20:10
3
Fiktívna charakteristika
Čaute, máme úlohu zo sj, máme napísať fiktívnu charakteristiku tejto osoby. Vôbec neviem, ako to mám napísať, prosím poraďte. Otvor fórum »
26. 9. 2016 20:01
14
Ryanair, batozina, kozmetika, jedlo. :),
Ahojte. Je tu niekto kto bezne leti cez Ryanair? Potrebujem poradit, ci mozem mat okrem prirucnej aj kabelu cez rameno, kozmetiku v kabele ci kufry? A ci mozem tete priniest korbace di anglicka v prirucnej... Otvor fórum »
26. 9. 2016 19:58
1
Ktoré je lepšie?
- EUBA – fakulta medzinárodných vzťahov
- UK – fakulta sociálnych a ekonomických vied (odbor aplikovaná ekonómia)
Hlasuj »
26. 9. 2016 18:52- UK – fakulta sociálnych a ekonomických vied (odbor aplikovaná ekonómia)
Hlasuj »
3
Ukončenie VŠ
Ahojte, chcem ukončiť VŠ a zaujímalo by ma, či mám okamžite poslať žiadosť o ukončenie štúdia, alebo môžem počkať až dokým na nevyhodia a do tej doby mať status študenta no zároveň tam nechodiť. Je tu... Otvor fórum »
26. 9. 2016 18:43