Diskusie - 665. stránka fóra
1
SLSP-zrušenie účtu
Ahojte :) v Septembri idem do UK a potrebujem zrušiť v Septembri účet v banke ... zrušia mi ho hned? a čo peniaze čo tam mám? vyplatia mi ich? alebo ich mám postupne vyberať predtým? nejaké rady? skúsenosti? Otvor fórum »
28. 6. 2017 18:14
7
Prešov, študentský život
Zdravím, v septembri nastupujem na UNIPO do Prešova. Uprednostnil som školu pred mestom (Košice sa mi pozdávajú viac) Čo mi ako mladému človeku dokáže Prešov ponúknuť? OCečka nejaké, kluby, koncerty a iné) Otvor fórum »
28. 6. 2017 18:12
2
Práca Holandsko
Nema niekto priamy kontakt na nejaku neodbornu pracu v Holandsku(skoncene gymnazium), alebo nejaka normalna agentura cez, ktoru ste boli v Holandsku Otvor fórum »
28. 6. 2017 17:47
2
Dobrý kožný lekár Košice
Dobrý deň, prosím poraďte mi dobrého kožného v Košiciach, kvôli problémom s akné. Ďakujem Otvor fórum »
28. 6. 2017 11:53
17
Napísal mi I Like you
Jeden môj kamarát s ktorým sa poznám asi už od šiestich rokov, teraz žije v anglicku a všetko píše po anglicky. Minule som sa ho pýtala kto sa mu z našej triedy páči. A on mi odpísal I think I... Otvor fórum »
28. 6. 2017 08:30
26
Viete rešpektovať opačný názor?
27. 6. 2017 22:28
13
Kupirovanie uší a cea
Ahojte, chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nevie kolko cca stojí kupirovanie uši pre stena Argentínskej dogy :) Otvor fórum »
27. 6. 2017 21:05
6
Nefunkčná myš
Zdravim, strykovi prestala fungovat z nicoho nic mys (aspon tak tvrdi :)) na ntb. Kupili sme novu mys teda , ale ani ta nefunguje , poradi niekto co s tym? Dakujem Otvor fórum »
27. 6. 2017 20:46
32
Čo najdôležitejšie vás naučil pracovný život? ; )
Naučili ste sa pri práci niečo skôr z osobného hľadiska? (nemyslím praktické :) ) Otvor fórum »
27. 6. 2017 18:49
34
Začal by si si so zenou
Ktorá nemá žiadnych kamarátov iba pár chlapov z pokecu čo ju chce pretiHnut keď je na verejnosti stále tuka do telefónu a polku života prežila na FB a instagarame o živote nič nevie zato pozna naspamäť všetky serialy Otvor fórum »
27. 6. 2017 17:51
1
Externe štúdium
Ahoj s priatelom by sme si chceli dokoncit studium-maturitu ja mam 3 roky bez vyucneho lebo na maturitny rocnik som sa vykaslala(ano hlupa mladá hlava) a priatel ma 2 roky, odisli sme do zahranicia a po rokoch sme 'zatuzili'... Otvor fórum »
27. 6. 2017 16:43PEF Mendelu Brno
Ahojte chcem sa spytat ci niekto nejdete nahodou do prveho rocnika na pef mendelu do Brna odbor cestovny ruch :) Nikoho tam nepoznam a chcela by som niekoho spoznat este predtym ako tam nastupim Otvor fórum »
27. 6. 2017 16:31
5
Ktorý intrak v Trenčíne je najlepší? :)
27. 6. 2017 15:20
11
Nejaká francúzska pesnička
Zdravím, prosím Vás pekne, neviem ako sa volá pesnička zjavne francúzska ktorú v poslednom čase hrajú v rádiach. Je tam chlap ktorý spieva francúzsky takým tupým tónom akoby hovoril "žive žive žive živééé" a potom príde taký... Otvor fórum »
26. 6. 2017 22:47
9
Nosenie chladných zbraní na Slovensku
Zdravím, chcem sa opýtať ako to je s nosením chladných zbraní na Slovensku, konkrétne ide o katanu (tupú/ostrú) pri sebe napríklad na verejnosti, lebo vo svojom voľnom čase trénujem iaido a rád by som cestoval so svojou... Otvor fórum »
26. 6. 2017 19:14