Diskusie - 604. stránka fóra
9
Prekročenie štandardnej dĺžky štúdia
Po 3. semestri som prestúpil na inú fakultu v rámci tej istej VŠ. Tým pádom mi vznikla povinnosť uhradiť školné už pre tento ak. rok, aj keď reálne študujem ešte len 3. rok. Má... Otvor fórum »
4. 10. 2017 20:20
16
Prvé tetovanie,,. bizardná otázka
Ahoj, chcela by som si dať tetovanie na chrbát, lenže sa mi tam zvykne tvoriť akné a tak mám otázku, keďže sa netetuje tam, kde sú znamienka alebo šošovičky, či sa môže tetovať v takejto... Otvor fórum »
4. 10. 2017 17:39Pracovná agentúra
Chcel by som sa opýtať, či sa pracovná agentúra zaradzuje medzi voľné živnosti ?? Otvor fórum »
4. 10. 2017 15:29
3
Právnická fakulta - bakalársky program: ekonómia a právo
Ahojte, chcela som sa spýtať, že či tu niekto študuje tento odbor, kedže ma veľmi zaujal a chcela by som sa dozvedieť, že ako veľmi náročné sú prijímačky a štúdium samo o sebe. Ďakujem :-) Otvor fórum »
3. 10. 2017 23:12
12
VYSOKÁ ŠKOLA 2018/2019
Ahojte! Ako študentka gymnázia mám pred sebou výber VŠ. Som rozhodnutá pre prekladateľstvo. Ak sa tu nájdu budúci prekladatelia z UMB a UK, veľmi by ma potešilo, keby ste sa ozvali a približne zhodnotili, možno... Otvor fórum »
3. 10. 2017 21:25
3
Video
Čaves, chcem sa spýtať či neviete ako sa volá také jedno video na YouTube, kde je chalan a dáva také super hlášky ako napr " moja a ty dze še trepeš s totu ricu" ? Dik za odpovede... Otvor fórum »
3. 10. 2017 20:17
13
Halloween party
Taaak keďže sa blíži halloween je tu niekto kto ide na nejakú párty V MASKE! a v maske myslím nie len make up a hotovo ale aj kostým. Ja by som chcela ísť no nemám s kým :D tak... Otvor fórum »
3. 10. 2017 19:03
19
Ako písať rýchlejšie?
Som 1. rok na vysokej a mám prednášku na ktorej treba písať rýchlo. Profesorka hovorí, že si môžeme doniesť aj notebooky, čo by som aj spravil keby môj notebook bez nabíjačky vydržal dlhšie ako 15 min.... Otvor fórum »
3. 10. 2017 16:35
13
Aký máte názor na prípadné rozdelenie Španielska?
- Súhlasím s oddelením sa Katalánska
- Nesúhlasím s oddelením sa Katalánska
- Nezáleží mi na tom
Ďalšie možnosti »
3. 10. 2017 15:21- Nesúhlasím s oddelením sa Katalánska
- Nezáleží mi na tom
Ďalšie možnosti »
14
Pomoc s výberom e-cigarety
Čaute, rozhodla som sa kúpiť si e-cigaretu, ale rozhodujem sa medzi dvoma typmi a to Joyetech Ego One TFTA 2300mah a SmokTech Stick V8 Baby Kit 2000 mAh. Keďže sa do toho moc nevyznám, prosím vás... Otvor fórum »
3. 10. 2017 15:09VŠ marketing alebo podobné zameranie
VŠ so zameraním na marketing, digitálny marketing, reklamu či niečo podobné. Je na SVK/Česku takáto škola, ktorú mi viete odporučiť, kde sa 99% neučím veci od veci :-) a kde sa, ak v... Otvor fórum »
3. 10. 2017 15:06
5
Raw food diet
Čo si o tom myslite ? Skúšal to tu niekto ? Teda skôr by má zaujimalo, či to niekto s nejakými zdravotnými problémami skúšal a či mu to pomohlo / nepomohlo ? Ďakujem Otvor fórum »
3. 10. 2017 14:44
5
Ktoré mesto má krajšie historické centrum? Brno alebo BA?
3. 10. 2017 13:04
8
Prepadnutie letenky
Caute. Kupili sme si tri letenky do Bulharska, ale jedna z nás nemôže ísť. Platia sa nejaké poplatky keď nepoletí, alebo jednoducho letenka prepadne? Dakujem za pomoc (letime s wizzair) Otvor fórum »
3. 10. 2017 10:53
10
Heslo na facebook
Ahojte súrne hľadám niekoho kto vie zistiť heslo na môj starý fb :) za odmenju Otvor fórum »
3. 10. 2017 07:11
5
Divno veci v mestách
Moja otázka znie: Čo sú zvláštne lokality/pamiatky vo vašom meste o ktorých vie málo vecí. Nie turistické atrakcie, ale niečo, čo vie aj málo domácich. :D Dajte mesto + túto záležitosť, som zvedavý. Proste... Otvor fórum »
2. 10. 2017 21:22
14
Mam si kupit sama cez net slime?
Ahojte rodičia mi nechcu kupit slime cez net mam si ho kupit sama alebo nie? Otvor fórum »
2. 10. 2017 20:03- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.