Diskusie - 603. stránka fóra
9
Operácia nosnej priepažky, Septoplastika
V utorok som podstupil tuto operaciu, prvá noc bola hrozná a teraz je to už lepšie, v piatok (zajtra) mam isť na kontrolu a potom mi vyberú aj dlahy, chcem sa spýtať či vam vyberali aj štichy... Otvor fórum »
12. 10. 2017 14:41
29
Bývate na dedine alebo v meste?
- dedina a vyhovuje mi to
- mesto a chcem tu ostať
- dedina, ale chcem bývať v meste
Ďalšie možnosti »
12. 10. 2017 12:35- mesto a chcem tu ostať
- dedina, ale chcem bývať v meste
Ďalšie možnosti »
18
Vysoká Škola
Zdravím, poraďte nejakú vysokú školu. Takú na ktorej sa netreba doslova že 24 hod denne bifliť (nerobí problém sa naučiť na skúšky) ale užijem si aj ten vysokoškolský život. Otvor fórum »
12. 10. 2017 09:36
37
Prečo si ľudia myslia, že angličtina je ľahký jazyk?
Je to len kvôli tej gramatike? + Ok, je angličtina všade okolo nás, ale čo sa týka výslovnosti a naučiť sa ju, alebo niekoho, to je dosť ťažké :( žiadne normálne pravidlá na výslovnosť ako v... Otvor fórum »
11. 10. 2017 22:09
9
Na zamyslenie
Je to divné keď ide chalan sám pre seba nakupovať handry? Otvor fórum »
11. 10. 2017 21:20
9
Prvé auto 5000 €
Mám v hľadáčiku BMW alebo Mini (páčia sa mi) ale ak mi niekto poradí auto, ktoré je spoľahlivé a má dobrú spotrebu/výkon tak to privítam. Prípadne aké auto v tejto cenove relácií sa dá kúpiť aby aj pár... Otvor fórum »
11. 10. 2017 20:57
6
Rast vlasov
Ahojte, pocas predchadzajucich 2 rokov mi dost vypadali vlasy. Musim si poklopat, ale po navsteve vsetkych moznych dr. sa to nejako ustalilo. Neviete o nejakom ucinnom pripravku na rast (staro)novych vlasov/ vratenie povodnej hustoty? Otvor fórum »
11. 10. 2017 18:09
12
4
Dá sa prekĺznuť do standing zóny na koncerte?
Konkrétne na Viedeňskej Stadthalle. Nemáte niekto skúsenosť ? Bola som tam rok dozadu, ale neviem si spomenúť, či kontrolovali aj do ktorej zóny idem :D Lístky na státie su žiaľ vypredané... Otvor fórum »
11. 10. 2017 17:27
4
Sociální informatika FI MUNI
Ahojte, nájdu sa tu študenti Sociálnej informatiky na MUNI? Plánujem si tam podať prihlášku, avšak doteraz som sa programovať neučila a tak mám obavy, či sa dá štúdium zvládnuť aj bez predošlých základov. Logické myslenie more... Otvor fórum »
11. 10. 2017 13:31
45
Pre ženy - masturbujúci muž- predohra - áno/nie?
Ahojte, pre ZENY: rady sa pozeráte na to ako si to chlap robí alebo je to pre Vás "blbé/trápne"? Myslím to tak, že mužov vzrušuje pohľad na masturbujúcu ženu ale či to platí aj naopak....tot otázka,... Otvor fórum »
11. 10. 2017 10:54
23
Páčia sa vám muži s hrudou
11. 10. 2017 07:44
9
Je toto dobrá poviedka? (v komentári hypertextový odkaz neboli link)
- Áno (vysvetli prečo)
- Nie (nemusíš vysvetľovať, lebo súhlasím)
- Nechce sa mi to čítať, lebo je to dlhé
Hlasuj »
10. 10. 2017 22:52- Nie (nemusíš vysvetľovať, lebo súhlasím)
- Nechce sa mi to čítať, lebo je to dlhé
Hlasuj »
10
Slovenské "neologizmy"
Skúste si spomenúť na nejaké nové slová/frázy, ktoré sa začali používať v slovenskom jazyku za posledné roky? ideálne so slovenským koreňom slova:) (napríklad svojka, slniečkar, na pláž, ... ) Otvor fórum »
10. 10. 2017 22:11
13
Dobry anglictinar, help.
Ahojte mam napísat autorovy ucebnice list, v ktorom sa zameriam na chyby, ktore spravil v tej ucenbnici a vsetko to ma byt po anglicky, Názov knihy je New English File Upper-Intermediate Student Book, vobec sa neviem... Otvor fórum »
10. 10. 2017 20:51
1
Ekonomická univerzita v BA
Tí čo tam chodíte, čo si o tejto škole myslíte? A hlavne... vyhadzujú odtiaľ veľa ľudí? Otvor fórum »
10. 10. 2017 20:06
6
Problém s prihlásením na Instagram- POMOC
Mám problém s prihlásením na INSTAGRAM aj keď mám heslo aj použ. meno. Vždy keď sa chcem prihlásiť na hocijakom zariadení tak to vypíše že: Zistili sme neobvyklý pokus o prihlásenie..posielame bezpečnostný kod na mail. Dám ho a vyhodí... Otvor fórum »
10. 10. 2017 19:43