Diskusie - 4855. stránka fóra
11
Electronic Voice Phenomen
E. V. P. - v doslovnom preklade fenomén elektrického hlasu. Pozná to niekto ? Ak áno, tak nachádza sa tu niekto taký, kto to skúšal ? Po včerajšku neviem, čo si... Otvor fórum »
25. 10. 2011 14:33
17
Ako odblokovať net?
Milý otecko mi blokuje internet, a nastavuje si to podľa seba, dajme tomu že cez týždeň len hodinka poobede a večer .. víkendy fičia viac .. a vždycky predtým jak to ide nastaviť naklusá na internet, niečo... Otvor fórum »
25. 10. 2011 14:08
31
Prvý sex
Táák baby :) čo ako ste boli na tom s prvym sexom?.. Veľa bab vravi že to boli a ja sa toho preto bojim..Fakt to je až take bolestive?.. A chcem sa niečo spytať... Otvor fórum »
25. 10. 2011 13:51
1
Nejaký dobrý lak na papier?
potrebujem nejaký dobrý lak na papier neviete poradiť značku?....ide o to že ked chcem niekde papier zalakovať napríklad na drevo alebo tak Otvor fórum »
25. 10. 2011 13:38
14
Aký je priemer ?
Ahojte , rád by som chcel vedieť aký je priemer dlžky pohlavného údu pri veku 13 rokov , no ja mám 13 rokov a pri erekcii mám 13-14 cm . ale keď je pohlavný úd v stave... Otvor fórum »
25. 10. 2011 12:21
8
Aj vám prišiel do správ spam?
Práve mi prišla správa: Prosím, med budem rád, aby ste ma kontaktovať na (mirian_andrew@hotmail. com) Môj najdrahší Ako sa dnes máte... Otvor fórum »
25. 10. 2011 11:13
16
Honili ste už niekedy svojmu otcovi ?
ano##nie##donútil ma to##znásilnil som ho##matka nebola doma##sestre tečie z vagíny##ano, ale topil som sA VTEDY v sračkách##ano ved som gay##nebol by som toho schopný Otvor fórum »
25. 10. 2011 09:38
10
Je to šaty vhodné pre môj prvý dátum?
Ja som v láske s chlapcom Pozval ma na večeru o tomto víkende Páči sa mi, http://bgo. tw/qcrgx Ako si myslíte o tejto šaty? Otvor fórum »
25. 10. 2011 08:45
4
Tešíte sa na Prometheus,,. ?
Pre mňa osobne asi najočakávanejší film 2012 ale aj celkovo. Michael Fassbender + Charlize Theron a réžia Ridleyho Scotta. Konečne zase poriadne vysokorozpočtové sci-fi :) http://www. csfd. cz/film/290958-prometheus/zajimavosti/ Otvor fórum »
25. 10. 2011 08:45
22
Chcete íst po ukončení študia do zahraničia ?
- Áno, mojím jediným problémom je smutok za rodinou
- Nie, nenechám tu svoju ordinu
- Áno, idem aj s rodičmi
Ďalšie možnosti »
25. 10. 2011 08:38- Nie, nenechám tu svoju ordinu
- Áno, idem aj s rodičmi
Ďalšie možnosti »
17
Film kniha ktorá vás vytočila svojim dejom alebo nejakou udalosťou v nej
Poznáteto pozeráte dobrý film alebo čítate dobrú knihu v ktorej si nejak zamilujete jednu z postáv a ona nejakým prijebaným spôsob zomrie... Viď film Tacho. To ma totálne nasralo alebo v knihe Zbabelí hrdinovia, si chlapík celý... Otvor fórum »
25. 10. 2011 08:03
1
čo si myslíte o tomto ?
Elita sa bojí toho, že krízu občania vyriešia islandskou cestou - preto informácie o islandskej revolúcii cenzúrujú. V správach na Markíze sa toto asi nedozviete. Právě... Otvor fórum »
25. 10. 2011 00:30
7
Moja nová skladba Soundnoids: Born On The Dancefloor
Nazdárek, prosím dajte uško na moju novú skladbu... vopred vďaka za názor :) SOUNDNOIDS - Born On The Dancefloor http://youtu. be/VZ3Zdxr8Q0o/ Otvor fórum »
25. 10. 2011 00:17
30
Ako dlho môže fungovať vzťah na diaľku?
Dnes mi táto otázka vŕta v hlave celý deň... určite pár jedincov z Vás zažilo (aspoň na chvíľu) ten pocit zamilovanosti na dovolenke, pracovnom alebo študijnom pobyte v zahraničí s trošku exotickejšou polovičkou... Spočiatku to začína celkom nevinne a... Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:54
7
Puknutá cievka v oku
zmyzne mi po čase alebo sa to dáko špeciálne odstranuje?..mám to prvý krát a neviem čo s tým Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:53
5
Tlačiareň
Ahojte, moja tlačiareň odmieta tlačiť. Bliká svetielko pri čiernej farbe a svetielko pri tlačidle reset..... lenže toto tlačidlo nereaguje... môže byť problém v tom, že je pokazené to tlačidlo alebo môže odmietať tlačiareň tlačiť, ... Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:49
6
Má niekto skúsenosti s aukro..?
1. Ja nemam velke skusenosti s objednavanim cez internet, tak by som chcela vediet ci sa daa takym strankam verit a na akom principe funguju :D 2. Da sa na xperii mini 10 presuvat aplikacie... Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:10
1
Bežecký okruh v Košiciach
Čaute, vie mi prosím niekto poradiť kde nájsť bežecký okruh v Košiciach? Škvara, antuka, tartan, tráva - úplne jedno, hlavne aby mal známu dĺžku. Vďaka. Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:04- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.