Diskusie - 4478. stránka fóra
3
Krimi a Akčné
Poznate nejake krimi filmy ako je napr: sedem, L. A utajene skutočnosti, nepodplatitelny, skryta identita..... Ak ano prosim poradte niečo Otvor fórum »
19. 2. 2012 18:15
18
Vplyv cirkvy na kvalitu spolocenskeho diania
- zakaz vstupu strany do vlady s cirkevnym citenim
- zakaz vstupu cirkvy do verejneho diania
- cirkev sa odpravedlnila za 1600 temnoty a zla co sposobila preto jej vplyv na spolocnost je uz len pozitivny
Ďalšie možnosti »
19. 2. 2012 18:11- zakaz vstupu cirkvy do verejneho diania
- cirkev sa odpravedlnila za 1600 temnoty a zla co sposobila preto jej vplyv na spolocnost je uz len pozitivny
Ďalšie možnosti »
1
Aké je študovať technicku mineralógiu-gemológiu?
Študuje niekto z Vás tento odbor? Páči sa ti? Myslíš, že po škole sa uplatníš? Keby si si mal ešte raz vybrať menil by si?? Otvor fórum »
19. 2. 2012 18:09
24
Ahojte, páči sa mi jeden zadaný chlapec, pohoďák
no je tu problém má dievča.. :) predtým keď s ňou nebol som si ani neuvedomovala čo pre mňa znamenal. . :/ brala som ho ako svojho kamaráta no teraz.. určite mu to nechcem povedať.. aj si udržujem odstup... Otvor fórum »
19. 2. 2012 18:06
5
Problem s mobilom pri volani ( Samsung Galaxy Ace S5830)
Zdravim. Vyskytol sa mi jeden dost cudny problem pri volani. Neda sa mi volat a to hlavne do inych sieti (mam T-com)..nieco tam zahlasi v zmysle "vas kredit nie je dostacujuci pre... Otvor fórum »
19. 2. 2012 18:06
5
Úvaha
Pomohol by mi niekto s úvahou na tému Je vzdelanie v živote dôležité? alebo na tému Nie sme zlí. Ďakujem:) Otvor fórum »
19. 2. 2012 18:03
8
Noc
Aj vi sa v noci škriabeťe v zadku a potom to voniate ? Čo cítyte ? Otvor fórum »
19. 2. 2012 17:59
19
David Guetta feat. Sia - Titanium
Čo hovoríte na klip k tejto pesničke??? Otvor fórum »
19. 2. 2012 17:37
30
Ste spokojní so značkou Roxy?
áno, veľmi##celkom áno##nie, vôbec##nepoznám tú značku Otvor fórum »
19. 2. 2012 17:08
1
Čo sa stalo s podvodnikmi z Trenčianskej Univezity ?
Odobrali niekomu titul, alebo to bolo len take bububu pre media. A čo ostatné VŠ - tam je všetko v poriadku, alebo je len TrenUni taká neschopná a nevie si svoje kauzy zahladiť. Osobne si myslim, že... Otvor fórum »
19. 2. 2012 16:55
9
Peter Holka - Normálny cvok
Ahojte všetci, poraďte mi prosím nejaké zaujímavosti o Tejto knihe prípadne o autorovi. Nikde nejaké neviem nájsť. Robíme projekt, prezentáciu na hodine a potrebujem nejaké pikošky, zaujímavosti štatistiky, niečo neobvyklé, ... ... Otvor fórum »
19. 2. 2012 16:29
120
Ked chcem vydať knihu, čo mám robiť?
na to aby som mohla vydať knihu, musím mať 18 rokov? a kde nájdem nejaké vydavatelstvá? boli ste už na nejakej literárnej súťaži? je to drahé vydanie knihy?? a viete aj ako sa vyrábajú knihy? Otvor fórum »
19. 2. 2012 16:06
13
žlté dlane
Ahoj. Mám taký problém že mám žlté dlane. A už dávnejšie to na mne pozoruje aj rodina. Čo si myslíte že by to mohlo byť? Ináč je aj pravda že som dosť schudol (viac... Otvor fórum »
19. 2. 2012 16:06
13Twitter
Zdravím, je tu niekto prihlásený na Twitteri? Som tam už poriadne dlho, a aj napriek tomu, že ovládam angličtinu, sa tam neviem vyznať, neviem, ako sa poriadne posielajú správy, atď... ... Otvor fórum »
19. 2. 2012 15:55
13
Farebné šošovky
moje voči majú takúto nejakú farbu: http://images. free-extras. com/pics/b/brown_eyes-1588. JPG Myslíte, že by mi ich krycie farebné(modré alebo zelené) šošovky prekryli ? (najradšej by som bola, ... Otvor fórum »
19. 2. 2012 15:54
13
Macbook Volume Problém
Nájde sa niekto, kto by vedel nájsť riešenie pre môj problém? Teraz buďte múdry :D ... ale nie... vážne potrebujem poradiť :/ Štve ma to. Totiž, myslím, že tento... Otvor fórum »
19. 2. 2012 15:09
6
Filozoficka fakulta prešov
pocujte, posiela si niekto prihlasku, ańa tuto fakultu? ja len ci mi treba aj tie fotokopie vysvedceni za 1. az 3. rocnik potvrdene....od skoly, lebo nejako mi skola pozabudla dat pečiatky na tie kopie..... prihlasku mam... Otvor fórum »
19. 2. 2012 15:02