Diskusie - 4475. stránka fóra
Fifa 2011 + Corgon liga
Prosim kto vie kde stiahnem corgon ligu a ako ju do hry naištalujem:) dakujem Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:36
4
Riadenie leteckej dopravy - TUKE
Viete o tom niekto niečo? Je tam ťažká matika, fyzika a informatika? Alebo akékoľvek informácie.... Ďakujem :) Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:06
27
Čo si o tom myslíte?
Podľa vás je pravda, že k jednému človeku, ktorého sme ľúbili, budeme stále uchovávať tie isté pocity? Aj keď už v našom živote bude už niekto iný? Otvor fórum »
21. 2. 2012 12:48
25
Zaujímavá téma na prezentáciu
Čaute, potrebujem súrne vašu pomoc. Do budúceho týždňa máme mať každý prezentáciu na nejakú zaujímavú tému, proste aby pri nej nezaspávali moji spolužiaci ani učiteľ. Už som prehľadala snáď milión stránok, ale proste nedokážem nájsť... Otvor fórum »
21. 2. 2012 12:34
5
Čo potrebuje vedieť grafik?
Zdravím chcel by som sa opýtať aký program sa mam ako 1 začať učiť keď chcem robiť grafiku... ?? začal som adobe photoshop cs5 Otvor fórum »
21. 2. 2012 12:33
21
Obľúbený YouTuberi
Máte oblúbených užívatelov na YouTube, ktorých videá pravidelne pozeráte? Ak áno, tak napíšte vašich 5 najobľúbenejších. Moji aktuálne najoblúbenejší : 1. Machinma 2. Captain8Bit 3. ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 10:28
10
Blogy: Malým počtom hviezdičiek ohodnotím blog, keď,,.
- ... ma zaujme nadpis, no text je potom o ničom a to ma nahnevá
- ... vyslovene nesúhlasím s obsahom, hoci to môže byť napísané akokoľvek kvalitne
- ... je po formálnej stránke nekvalitný (gramatické chyby, zlá štylistika...)
Ďalšie možnosti »
21. 2. 2012 10:12- ... vyslovene nesúhlasím s obsahom, hoci to môže byť napísané akokoľvek kvalitne
- ... je po formálnej stránke nekvalitný (gramatické chyby, zlá štylistika...)
Ďalšie možnosti »
29
Ludia, stredna zdravotnicka skola ci radsej hotelova akademia?
neviem sa rozhodnut, naposte pozitiva/negativa na obe... dik Otvor fórum »
21. 2. 2012 09:15
14
Požičiavajte si zásadne len extrémne veľké sumy peňazí.
Prečo keď si niekto požičia od banky 500 eur a nevráti ich, tak po ňom chladnokrvne ide exekútor. Ale ked si investor požičia od tej istej banky 10 milionov eur a nevráti ich, tak sa vo väčsine... Otvor fórum »
21. 2. 2012 08:42
51
Jake jazyky ovladate ?
21. 2. 2012 08:19
23
Dobré ráno. Aj vás dnes privítalo veľké oranžové slnko?
Aký myslíte, že bude váš dnešný deň? Čo vás dnes čaká? Na čo sa tešíte a naopak na čo nie? ; ) Otvor fórum »
21. 2. 2012 07:24
8
Vládnete ešte alkoholu, alebo už má on v moci vás?
Ak venujete zopár minút nasledujúcim otázkam a pravdivo na ne odpoviete, stane sa pre vás lepšie čitateľná i vaša vlastná cesta k dnešnému vzťahu k alkoholu. Prijmite, prosím, s porozumením aj veľmi... Otvor fórum »
21. 2. 2012 07:15
5
Ktoré farby na textil sú najlepšie?
Zdravíím, rada by som sa opýtala tých, čo majú nejaké skúsenosti s farbami na textil, ktoré sú podľa vás najlepšie? Potrebovala by som ich na plátené boty, trochu si ich oživiť... vopred... Otvor fórum »
21. 2. 2012 06:39
14
Postapocalyptická spoločnosť
Nastal koniec civilizácie , prežil neplodný pôrodný lekár , vy a 55 ročná tučná teta.. Mali by ste s nou sex pre zachovanie druhu ? Otvor fórum »
21. 2. 2012 04:58
5
Výdrž v zhybe
Ahojte, ja by som sa chceal opýtať či niekto nevie ako vyzerá tento cvik u dievčat a to dokonca nadhmatom ?... skúšala som to robiť podhmatom klasicky brada nad hrazdu a čo najdlhšie sa udržať ..celkom mi to šlo lenže... Otvor fórum »
21. 2. 2012 00:51Prosím pomoc s vyriešením príkladu !
Ahojte , pomožte mi s úlohou !! zadanie : Hľadáme šesťciferný číselný kód, o ktorom vieme že : Žiadna cifra v ňom nie je... Otvor fórum »
20. 2. 2012 23:56- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?