Ahojte myslíte že má zmysel študovať informatiku ak som neni nejaký matematický génius?
Mávam väčšinou trojky ale to skôr preto že som lenivý a myslím že by som na tom dokázal zamakať... ako je to na výške s tou matikou, dá sa to zvládnuť keď sa tomu človek začne venovať a má o to záujem?
súhlasím s vyššie napísanými komentármi a tiež sa držím toho, že sa všetko dá, keď sa chce ...ja tiež nie som nejaký chemický alebo biologický génius ale baví ma to a na tu zsratú medinu sa dostnem nech si každý hovorí čo chce ... inak držím ti palce
na dobrej VS s inf., mno jednoduche, chces to prejst? musis proste sadnut a preratat aj 200-300 prikladov a potom to proste budes vediet, nech si genius ci niesi genius len normalny logicky rozmyslajuci clovek, ale inak to nejde
Zvladnut sa to da, ale rataj s tym, ze ak pojdes na informatiku, tak tej matiky tam budes mat celkom dost. Ale zalezi od toho, kam vlastne ides. Jasne, ze na informatike na matfyze budes mat tej matiky najviac, na FEI, FIIT pomerne vela a na Paneuropskej alebo FM UK dost malo, ale otazne je, nakolko je to tam este studium informatiky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov