Diskusie - 4472. stránka fóra
1
Financna podpora na studium v zahranici
Zdravim :) Rada by som sa opytala, ci nahodou tu niekto nevie, ci je mozne ziskat nejaky grand, financnu podporu, stipko od statu ked chcem ist na dalsi rok studovat na vysku do zahranicia. ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:43
1
Vysoká škola
Ahojte! Potrebovala by som pomôcť ohľadom vysokej školy zo zameraním na design alebo niečo také. Neviem sa rozhodnúť kam podať prihlášku a vlastne či sa podať ešte dajú. Niekde v okolí BA alebo v čechách. Tak mi... Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:30
15
Da sa bloknut nejaky birdzak?
Ludia mam proble, neustale ma tu na birdzi otravuje jeden pouzivatel, stale mi pise, dost ma to otravuje... neda sa dajako bloknut, aby mi nemohol napisat? Dik za pomoc :) Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:28
12
Hladam jednu webstranku, poradite ak viete?
ako sa vola ta internetova stranka kde mozete chatovat s hocikim cudzim a popritom ho vidite cez webkameru, a mozete ich prepinat a potom sa zakazdym objavi niekto iny? Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:14Platňa
Doma som našla platňu Pavla Hamelu a chcela som si vipočuť pesnyčky. Lenže nemám gramofón, tak som platňu roztočila na prste a priložila ihlu. Lenže problém je v tom, že ústa mi nevydávali žiaden zvuk. ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:01
9
Po skončení školy,,.
nech už je to SŠ alebo gymnázium (ak si myslíte, že VŠ nie je pre vás) alebo VŠ či univerzita, chcete ostať tu na Slovensku, alebo chcete vypadnúť? Ak chcete vypadnúť, tak z... Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:45
16
Som plnka
- Plnka životov mojich priateľov, bezo mňa sú ich životy prázdne
- Plnka svojho života, bezo mňa je môj život prázdny
- Plnka svojho života, bezo mňa sú moje životy prázdne
Ďalšie možnosti »
21. 2. 2012 14:40- Plnka svojho života, bezo mňa je môj život prázdny
- Plnka svojho života, bezo mňa sú moje životy prázdne
Ďalšie možnosti »
13
Váš názor
mladá žena s mesačným dieťaťom. chalan, pikuje, húli, podvádza, bol na protialkoholickom, spravil jej dieťa. ona všetko toleruje a vždy ho vezme späť. Aký máte na toto názor? Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:37
12
Som vlhka
Stále som vlhka, stale mam chut na sex.. co mam s tym robit .. niekedy v skole musím odísť na zachod a urobit sa lebo mam taku neskutocnu chut na sex že sa to nedá vydržať .. co mi... Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:27
10
Viete zautočit na WEB STRANKU
Ano##Nie##Chcem aby my PREADORIAN poslal na mail video navod Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:22
34
Kto sa teší na jar?
Kto z vás sa teší, až zíde sneh a vonku bude príjemne teplo? Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:17
33
Kedy ste pobozkaly babu/chalana na pery ?
21. 2. 2012 14:07
4
Zdravotnícky laborant
dobry den chcela by som sa spytat ci niekdo chodi na zdravotneho laboranta , je to tazka skola ? lebo davam si na prihlasku zdravotnicky asistent a zdravotnicky laborant len neviem na ktore mam potom ist jak by ma... Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:02
6
Prečo mám pomalý PC?
Prepáčte za možno idiotskú otázku ale som pc-antitalent... proste strašne mám pomalý notebook, aj som dala čistiť disk, aj defragmentovala, aj som pomazala nepotrebné veci ako staré prorgamy, filmy ... a furt nič... ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:51
3
Kto by chcel, zábavný e-mail, alebo e-mail špecifikovaný na čokoľvek, NAPISTE MI PROSIM!!!
KTO BY CHCEL NEJAKÉ NARODENINOVÉ E-MAILY, PSANÍČKA, pŘÁNÍČKA, ALEBO TAKÉ NIEČO, AKO NAPR. ZÁBAVNÝ, PEKNÝ VTIPNÝ EMAIL, E-MAIL, MAIL, POŠLITE MI OBJEDNÁVKU NA jessivulganova@ centrum . sk ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:49
13
Na akej strane chrupu prežúvate?
Na ľavej##Na pravej##Na obidvoch :-) Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:36Fifa 2011 + Corgon liga
Prosim kto vie kde stiahnem corgon ligu a ako ju do hry naištalujem:) dakujem Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:36
4
Riadenie leteckej dopravy - TUKE
Viete o tom niekto niečo? Je tam ťažká matika, fyzika a informatika? Alebo akékoľvek informácie.... Ďakujem :) Otvor fórum »
21. 2. 2012 13:06