dobry den chcela by som sa spytat ci niekdo chodi na zdravotneho laboranta , je to tazka skola ? lebo davam si na prihlasku zdravotnicky asistent a zdravotnicky laborant len neviem na ktore mam potom ist jak by ma nahodou zobrali na obidve . Da sa aj s zd
ja mam kamaratku, ktora je skončena laborantka... a nesťažuje si... ale myslim že asistent je o niečo lahši... a určite sa dostaneš aj z laboranta na sestru.. to sa nemusiš bať.... ale ja by som išla na asistenta... toho mam aj skončeneho.... rozhodnutie je na tebe.. alebo ak možeš, tak sa na to popytaj priamo na škole...
@sofii ja som tam chodila...no je to od asistenta dosť ťažšie...máš viac vecí na učenie a hlavne princípy všetky do hlavy musíš natlačiť...a ak by si chcela prestúpiť dá sa v pohode, ale hned cez prvák..lebo potom to už budeš mať len zbytočnú stratu rokov...a robota sa nájde v pohode..aj ked je pravda že už vela ludí sa hlási na laborantov...lenže to tak je už všade...a sú pre laborantov aj výšky...takže v pohode sa dá pokračovať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty